Aksiyon kamerası seçme meselesi ?
Reklamlar
-
Elimizdeki seçenekler belli zaten . GoPro öncelikli olarak Sony ve SJCAM var . Ama Sony ve SJ almak istemiyorum. Güzel fikirler gelirse değerlendiririm
İkinci el alıcam 500-550₺ yi geçmesini istemiyorum . GoPro Hero 3 lere bakıyorum son zamanlarda . Nasıllar acaba ? Kullanan var mı ? Birde istediğim en şey mikrofon girişinin olması. Olursa güzel olur yani .
Varmı başka tavsiyeleriniz ? Tecrübelerinizi paylaşırsanız memnun olurum
Reklamlar
-
Gitup Git2 kullanıyorum,
Memnunun,,,
-
Gopro Sony ve Sjcam Kullanmış biri olarak soruyorum Sony ve sjcam istememenizin sebebi nedir?
-
-
Ben bi ara Tchibo'dan almıştım, 100-150 tl bir şeydi, acaip memnun kaldım ama mikrofon girişi yok. Bir dünya da aksesuarı var. Şimdi bir kenarda duruyor, geçici bir heves galiba.
-
Xiaomi lere bakabilirsin, görüntü kalitesi malzeme kalitesi çok iyi, akıllı bilekliği de var bende su geçirmez taş gibi alet üretiyor adamlar. Para varsa gopro yoksa ikinci seçenek kesinlikle xiaomi bence, sjcam daha basit bir chipe sahip amatörü eğlendirir
-
Ben Eken H9 kullanıyorum. Memnunum.
Tabi benim vlogger olma amacım yok. Ben sadece kaza vb. durumlarda kanıt olması için kullanıyorum.
-
ahmetyildiz adlı üyeden alıntı
Gopro Sony ve Sjcam Kullanmış biri olarak soruyorum Sony ve sjcam istememenizin sebebi nedir?
Sony den çok çektim. Neredeyse tam bir fiyasko . TR deki temsilcileri çok sallabaş. Elimde Z2 var hiç bişey yapmamama rağmen anakart sorunu verdi . Bundan öncede Xperia Z vardı elimde halıya düştü yarım metre yükseklikten iç ekranı yandı 670₺ para istemişlerdi. Geçenlerde arkadaşın kamerasını verelim dedik servise, gittik ildeki sony yetkili servise adamlara verdik kargoya göndericez dediler 3 martta . 2 hafta geçti hiç bişey demediler ben gittim adamların yanına mesajı daha yeni attık haber bekliyoruz dediler . Bende bekledim aradan bi hafta daha geçti. Servisi aradım yine adamlar bu kısa bi süre isterlerse bi yıl vermezler dedi . Sonra direkt sonyi arayayım dedim TR deki ana temsilciyi. Onlarda bize 24 ünde geldi kargo dediler . ÖH artık usta yani.
Yani ölme eşşeğim ölme. SJ yide şundan dolayı istemiyorum TR de bir temsilcisi yok galiba . Ha birde nedense hiçbir modeline mik girişi üretmiyor .
(Bir parantez açayım ; Sony action cam çok zahmetli bir kamera aparatları hem pahalı hemde hepsi TR de yok )
-
Sony as15 ve as20 gibi eski modelleri $100-$120 arasına bulmak mümkün bu aralar...
-
sjcam almayı düşünüyorsan xiaomi yi ile karşılaştırmalarına bi bak derim.
-
Xiaomi kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim
-
Wokiie adlı üyeden alıntı
SJ yide şundan dolayı istemiyorum TR de bir temsilcisi yok galiba .
e sony'nin varda ne faydasını gördün azizim. buntemsilcilerin alayı herşeye kullanıcı hatası deyip elinde patlatır aldığın şeyi. kimse yanlış anlamasın ama o gopro'ya (profesyoneller hariç) o parayı verenlerde zerre kadar akıl yok. 40 dolara dbpower aldım canavar gibide kullanıyorum. yanında bir torba aparat ve yedek piliyle göndermişler. 1 saat çekim gidiyor pili. çakmak soketine takıp çözünürlüğüde düşürdümmü sdkart dolana kadar kayıt yapıyor. düşse kırılsa çalınsa canım yanmaz. bi tane daha alırım. yazık o goprolara sonylere verilen paralara. sonuçta profesyonel medya shovları hazırlamıyoruz.
-
öyle bi kamera seç ki suya girsin havada uçsun, 300 bassan dursun. kutuplardan çöl sıcaklarına düşsün erimesin. köpekbalıkları dişlesin filler ezsin. aksiyon kamerası deyince aklıma her türlü aksiyon geliyo tüm bunları karşılıcak bi makine varsa üçe beşe bakma derim
-
Yi2 olabilir ama diger hepsinden farkli olarak 170 degil 155 derece acili, farkli markalarin iyi modelleri olabilir gopro 3 4 2. El olabilir
-
Geçtiğimiz günlerde eken H9 aldım,1080/60fps harici diğer çözünürlükler çöp,oturdum başına mikrofon girişi yaptım kendi mikrofonunu da iptal etmeden. Şimdi sesi azaltmanın yollarını arıyorum, aşırı fazla geliyor ses...
-
Arkadaşım ve ben Sony as50 aldık. Senin bütçene uygun bir model. Kibar boyutlarda ve çok memnunuz. Tavsiye ederim. Tek dezavantajı kask aparatı 100₺ civarı.
-
selcukx adlı üyeden alıntı
Arkadaşım ve ben Sony as50 aldık. Senin bütçene uygun bir model. Kibar boyutlarda ve çok memnunuz. Tavsiye ederim. Tek dezavantajı kask aparatı 100₺ civarı.
Cırt cırt la gayet güzel duruyor Sony kaskta.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)