Ali Cihangir adlı üyeden alıntı
zaten bende böl git diyorum, okumuyormusun? bu işin oluruda bu olur diyorum, adam ulaşım amacıyla gitmiyor, bin otobüse git, otobüs biletimi alamadın, zevk için gidiyor madem gideceksin o zaman zamana yay git, skutırla ybr ile dünya turu olur elbet, gene okumamışsın, ne demişim her motorla uzun yol yapılır, yapılır ama şartları var.
gerekirse 50 km. ile güvenlik şeridindemi gider, ohoooo sana ne desemki, güvenlik şeridine bırak 50 yi, hiç giremez bile, kural neyse uyacaksın, otoyolda sağdan sağdan git desende itiraz ederim, başkalarınıda riske atmayacaksın, tıs tıs 50 ile şeridin sağından git adam arabayla gelsin 110 la karşıdan gelende olsun, atsın seni dışarı, şehir içinde değiliz, dağın başında uzun yoldayız, kimse acımaz sana, sonra araba suçlu, araba ile aynı hakka sahipsin, araba ile başedecek gücünde olacak, anlatmak istediğimi anladınmı acaba? yok öyle 50 ile tıs tıs gitmek, heleki emniyet şerdinde...
kendime göre prensipmi, kendini geliştir biraz, bunlar benim prensibim değil, gerçekler, adam gibi işi bilenlere sor anlatsınlar sana...