Sizcede motovlog kanalları kötü yönde etki yapmaya başlamadı mı ?
Reklamlar
-
Ben bazılarını beğeniyorum bazılarınıda aşırı saçma ve seviyesiz buluyorum şahsi fikrim öyle ağzından küfür düşmeyen adamın içeriğinde de kalite olmayacağı kanaatindeyim özellikle lise çağında diyebileceğimiz genç kardeşlerimizin belki kredi belki birikimleriyle alıp bindikleri motorlar ile vlog işine atılması bana göre biraz sıkıntı ilginç ve farklı içerik çekecem diye işte ns200le bile olur olmaz işlere kalkışıp transite toslamak gibi üzücü şeyler olabiliyor küfür ediyosanda bip koy kardeşim koskoca adam gelmiş 30 yaşına langur lungue gidiyo herşeyin bir raconu var belki küçük yaştaki çocuklar izliyor
Reklamlar
-
peruwasa12 adlı üyeden alıntı
Konuda ikinci bahsettiğim kanaldaki çocuk kazayı yaptı mahalle arasında 90 la gidip öndeki araç yavaşlayınca duramayıp girdi, asıl komiğime giden yorumda bilerek yaptım yazması
Buda video
https://www.youtube.com/watch?v=D6V2yPfIuKc
Kuşa taksak ters uçar cinsindenmiş Bir de video hızlandırılmış, kaygıya bakar mısınız
Az silindir, çok iş
-
Önüne gelene, ota boka atar gider yapan, 15 dakikalık videoda bomboş muhabbet edenlerden ben de çok sıkıldım ve birçoğunu takip etmiyorum artık. Lakin bilgilendirici videolar atan, düzgün kişilikli efendi arkadaşlarımız da var. Onların videolarını izliyorum zaman buldukça.
Olumsuz etkileme konusuna gelecek olursa yüzde yüz haklısınız. İnsan, özellikle de genç arkdaşlar sürekli bu tip agresif insanları ve saçma sapan kullananları izledikçe kendi yaşamına yansıtıyor ister istemez. Şu yaşımda ben bile birkaç kez gaza gelip saçmalamak üzereydim ki biraz daha tektabanca, motorcuabi falan izleyip kendime geldim.
-
Konuda ikinci bahsettiğim kanaldaki çocuk kazayı yaptı mahalle arasında 90 la gidip öndeki araç yavaşlayınca duramayıp girdi, asıl komiğime giden yorumda bilerek yaptım yazması
Buda video
aslında kolayca sıyrılabileceği bir kazaya karışmak üstüne videoyu daha dramatik hale getirmek için hızlandırmak buram buram çömezlik akıyor tabiri caizse
-
coğu bebe hava cıva şöhret peşindeler gereksizler
-
Buda video
Kazaya gulunmez arkadasa cok gecmis olsun ama guldum 😂 Aradigi sohreti tek kazayla yakaladi..
-
Söyle söylüyeyim yüksek ego şımarık tavırlar.En iyisi benim gözde olma çabaları vs gibi kötü insansı özellikler zamanla ön plana cıkıyor ne yazıkki yası ufak olan kardeşlerimiz bu duyguları göremiyor.Bunun için de yüzen insanları hevesle izliyorlar ve yanlış yönlendiriliyorlar.
Motovlog denen yeni terim sirk maymunlarının bir mantar gibi hızla türediği ve mealesef ülkemizde genclerimizi dahada cok yanlısa iteceği görünüyor.
Youtuber olmak insanlarımızın gözünde bir fırsat düşünsenize bedava motora biniyorsunuz sadece gördüklerinizi insanlara aktarıyorsunuz.Herşey bedava ne güzel hayat şımarmamak elde değil...
-
ya şu ergenlerden gına geldi. Gençleri küçümsemek değil amacım. Sadece motordan da bahsetmiyorum, şu youtube daki vlogger çöplüğünden bahsediyorum. konu ne olursa olsun 15 yaşında bebeler fanlarıda 10 yaşında çoğunun. Şahsi olarak ne çoluk ne çocuk internete yaklaştıramıyoruz! bilgi çöplüğü oldu bunlar yüzünden
-
Benim tek favorim var.
Abdulkerim Kutlu.
Hayvan sever güzel bi abi.
Önüne gelen hayvana yardım eder.
https://youtu.be/99cSEei4Kbc
-
Yıllarca televizyonda Mehmet Ali Erbil, Okan Bayülgen vb showmenleri izleyerek büyüyen nesilden show dışında ne beklenir ki zaten?
-
Alonedark93 adlı üyeden alıntı
Şu el kol yapanlara ayarım. 2 gün önce avcılarda maxi scooter, e-5 sağ şeritte, trafik zulüm. Gelene gidene uzun uzun korna basıyor, el kol yapıyor kamerayı gösteriyor.
Ulen herkese ama. Sanki yol onun hakkı.. Olduk 8 9 motor, yolda vermiyor. Sinirden sataştım banada kamerayı gösterdi.
Gerildim sollama yapıyım derken elcik korumayı kamyon kasasına vurdum, ölüyordum..
O arkadaş burdaysa özelden yazsın. Öyle bi motor sürme şekli yok yani.
Yani bu tiplerde aramızda.
geçen seneydi okmeydanı civarında D100 karayolunda trafik sıkışık malum en sağdan araçların yanından 40-50km civarı seyrediyorum arkamdam bi tane xmax yetişti kornaya basa basa geliyor peşimden ama hiç durmadan kornaya basıyor hem beni hem arabaları taciz ediyor ben gidiyorum zaten nedir yani daha hızlısı gerekmezki ambulans mısın sen dümbük, yavaşladım çektim kenara s.ir olup gitti ondan sonra biri açıcak kapıyı ebebin nikahını görüceksin, durmadan korna selektör millet taciz edilmez ben araba da kullanıyorum arada böyle taciz edip yol isteyene yol vermiyorum ama bakıyorum adam bekliyor boşluk bulursam geçerim diyor o zaman manevrayı ben yapıyorum istemeden zaten yani sözüm ona taciz etmeyin milleti.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)