Bu isi ciddi yapan insanlar sadece yamaha harley.. incelemeyi birakip sponsor paralarini degil motor kullanicilarini dusunup.. her motoru incelerlerse bu tip kanalari kimse izlemez.
Bu isi ciddi yapan insanlar sadece yamaha harley.. incelemeyi birakip sponsor paralarini degil motor kullanicilarini dusunup.. her motoru incelerlerse bu tip kanalari kimse izlemez.
Arz talep mevzusu.
Nasıl ki evlilik programlarından sözde herkes şikayetçi.
Ama oldukça fazla izleniyor.
Bu motovlog mevzusu da aynı hesap.
Talep görmezse kimse bunları çekip,youtubeda yayımlamaz.
Bizlerin de seçici olmamız lazım ki kaliteli işler yapanlar aradan kolaylıkla sıyrılsın.
Hiçbir vlog kanalına abone olmadım zaten çoğunun 15.saniyesinde kapatıyorum.Gamsızlık var biraz böyle tipler önümde kaza yapsa balatalarım eskimesin diye durmam bilr sonuçta 2 tip şemsiye vardır açılan şemsiyeler ve bazı anlarda açılmayan şemsiyeler
Motovlog kanalları artarsa kalitelileri artar. Hiç korkmayın, ama eleştirin elbette. Artış ilk önce kalitesizlik gibi görünebilir ama motor konusunda bilgi akışının artması bu kültürün yaygınlaşması anlamına gelir. Bilinenlerin aktarılması bunu sağlar. Daha da artsın ki daha da kalitelileri ortaya çıksın. Birileri farklı birşey yapma ihtiyacı hissedecektir.
Başlıkta belirttiğin eleştirinde haklılık payın çok, ama örnek kısmı, bilemiyorum.
Bu (ismi Kemal di herhalde) Mt09 lu arkadaşı bir kaç kez izledim, belki ben rastlamadım ama, sağa sola sataştığını pek görmedim, ha yaptığı iş tehlikeli mi, evet çok. Ama her apaçi keşke bu kadarla yetinse. Hani Mt09 gibi bir aletin üstünde gaza gelmemekte zor yani.
şimdi bu cameraların kullanım amacı aksiyonsa amacı doğrultusunda çoğu kişinin yapamıyacağı görüntüleri paylaşmak mantıksızca gelmiyor ancak böyle bilinçsiz insanlar trafikte kendi hayatlarınıda riske atmaları birşey değilde başkalarınında hayatlarını riske atmaları benıde deli ediyor .malesef bizde seviyesiz şeyler para ediyor
Doğal seleksiyon gereğini yapacaktır diye düşünüyorum.
şimdi bu hı..ar kaza yaptığında üzülmeli miyim? hayır üzülmem!! onun orada tehlikeye attığı yayalardan biri benim yakınım da olabilir!
toplumun seviyesini motovloggerlar gözler önüne serdi yerlerde sürünüyor...mide bulantısından öteye gidemeyen vloggerların birde 20 bin takipçisi felan varya toplumun ne kadar battığının göstergesidir.Bu insanları izlemek için harcanan internet kotalarına yazık...arada faydalı işler yapan vardır ama en cok tutulan geyık kufur aptalca konusmak ergen davranısları felan sanırım...insanların kendileri gibi yaptıkları vloglarında amacı yok...
yahu adam teker yaparak makas attığında, teker yaparak tünelden geçtiğinde falan o kadar mutlu oluyor ki, kıyamıyorum yahu böyle insanları dislike etmeye. çocuk gibi. bilinç yok. sadece yaptığından mutlu. kesinlikle bilinç yok. teker yaptığını daha çok kişi görsün istiyor, otobüs yanında, arabaların arasında teker yapıyor... ego... ama kıyamıyorum çok mutlu herif.
gençler bakın ego böyle bir şeydir işte. egonun küçüğü büyüğü olmaz. ego budur. bu adamın her yaptığını ego yaptırır.
adam yaya geçidine tek teker 120 ile girdi. orada masum bir insan bu motorcu yüzünden ölebilirdi.
bu tiplerin adresi tespit edilerek internete yüklediği kafa kamerası kayıtları incelenip, herbir trafik ihlali için ayrı ayrı ceza kesilmesi, ehliyetlerine uzun bir süre el konulması, ve böyle sorunlu tiplerin rehabilite edilmesi taraftarıyım.
biz eşek gibi kurallara uyarken, bunlar istediği gibi hareket etmemeli..
yapamıyorsunuz diye veya motorunuz tekere gelmiyor diye kıskanmayın beyler, çalışın sizin de olur
Konuda ikinci bahsettiğim kanaldaki çocuk kazayı yaptı mahalle arasında 90 la gidip öndeki araç yavaşlayınca duramayıp girdi, asıl komiğime giden yorumda bilerek yaptım yazması
Buda video
Bakın bu arkadaşın sonuda honda s2000 ve bmw ile yanlaya yanlaya videolar çekip sonra haberlere konu olan harun taştan gibi oldu. Atv habere çıkmış kendisi.
Habere çıkınca tüm videolarını gizlemiş haliyle. Yanlış hatırlamıyorsam harun'un ehliyetine filan el koymuşlardı. Tabii bir süre. Tekrarı sonrası ne gibi işlemler oluyor bilmiyorum.
Zaten bu haber olayından sonra da bu arkadaşın balonu sönmüş oldu. Gelecek videolarını bu hareketlerini tekrarlayacağını sanmıyorum. Yaparsa da anca farklı bir kanal ismi altında, kendini göstermeden yapacaktır.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)