Merhaba arkadaşlar aldığım ürünün adımları aşağıda ki gibidir. Ne kadar zamanda geldiğini merak ettim. Bilgisi olan var mı ?
Merhaba arkadaşlar aldığım ürünün adımları aşağıda ki gibidir. Ne kadar zamanda geldiğini merak ettim. Bilgisi olan var mı ?
yaklaşık 3 hafta sonra gelir.
uçak gününe yakın alırsan bezen 10 günde geldiği oluyor. bazen 1 ay sürüyor. genel olarak 3 hafta içinde gelir.
benim son gelen gönderimde bilgi ekranı bu şekildeydi daha gelmez diyordum ptt ürünü getirince şok oldum bazen bilgi ekranı eş zamanlı çalışmayabiliyor ama ödeme gerçekleştirildikten 2-3 hafta içinde gelir bir aksilik olmaz ise
4 tane zincir fırçası aldım 2 haftada geldi.
Arkadaşlar zaten cevaplamışlar,
Ayın 31 inde Malezya'dan çıkacak. minimum 12 gün içinde TÜrkiye'ye giriş yapar. Büyük ihtimal AliExpress Standart Shipping.
LP ile başlayan bi kodu var. ChinaPost'tan takip ederken PTT takip numarasıda altında vardır. PTT kargo takip üzerinden de o numara ile detayları görebilirsiniz.
"Ve ben 24 yaşındayken kendimi Türkiye'nin bağımsızlığına armağan etmekten onur duyuyorum."
Deniz Gezmiş 28 Şubat 1947 - 6 Mayıs 1972
Aliexpres'ten yapılan alışverişlerde en güzeli unutmak kardeşim.
Bakmayacaksın o takip sayfasına, zaten güncellemeleri genelde geriden geliyor. ( bana mı denk geliyor bilmiyorum.)
13 gun once siparis verdigim revit dirt2 eldivenler bugun elime ulasti. Takip sayfasinda ise 2 3 tane adim vardi. Urun saticidan teslim alindi. Gumruk islemleri yapildi. Yurt disina sevk edildi diyordu en son sabah baktigimda. Adim sayisi hic tutmuyor.
Genelde ürün sayfasında bulunur ne kadar sürede geleceği. Yalnız tavsiyem her ürün bulunmasa da mevcut ürünlerde gearbest daha iyi. Müşteri hizmetleri çok iyi çalışıyor. Kargoyu kendiniz seçebiliyorsunuz yani ne kadar sürede geleceğine karar verebiliyorsunuz.
[QUOTE=oialdemir;4121047]Merhaba arkadaşlar aldığım ürünün adımları aşağıda ki gibidir. Ne kadar zamanda geldiğini merak ettim. Bilgisi olan var mı ?
Senden 2 gün öncesinde de ben sipariş verdim. Az önce girip baktım seninkisi ile aynı süreçlerde. Bekliyoruz bakalım. Ürünler gelince burada buluşalım asdsadaa (:
21 Mart tada ben Furygan uzun yazlık eldiven aldım 3 gündür havada görünüyor Bakalım kiminki erken gelecek.Amazondan da altın rengi ayna vizör aldım.Biri en doğuda biri ene batıda bekliyoruz.Amazonda 12 17 nisan diyor.
Malezya üzerinden gelenler çok daha uzun sürede geliyor. Aynı anda farklı satıcılardan verdiğim 3 farklı siparişi aşağıda görebilirsin.
Birkaç yıl önceye göre süreler çok kısalmış. 45 günde anca gelenler oluyordu.
1'i süper sürede ulaştı. 10 günde istanbula geldi. istanbuldan çanakkaleye 1günde geldi. Postacı eve 4 günde getirdi :D
Diğeri yeni ulaştı. Sonuncusu anca istanbula gelmiş.
2ncisi 19 günde istanbula geldi. 4 gün sonra ulaştı çanakkaleye.
3ncüsü 23 günde anca istanbula ulaştı. Sanıyorum 3-4 gün içinde elimde olur.
Benim eldivenler geldi.17 Mart Cuma akşamı verdiğim sipariş 03 Nisan da geldi.
Bende geçen ayın 31'inde sipatiş verdim iki farklı satıcıdan.
Birisi istanbul avr pttgiriş yaptı. Yurt dışı geliş kaydı kabul edildi sisteme girildi falan yazıyor.
Yani ben postaneyi beklemeden gidip alabilirmiyim?
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:56 ----------
Ben bir ay derken bir hafta sürmeyecek vay bee :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)