Sizin köyde kasko yokmu yav
belki şu işini görebilir: http://urun.n11.com/kilit-ve-alarm/o...l_bysameseller
ONGUARD BEAST 8016L, Bu ürünü deneyen var mı? Fiyatı Abus'lara göre çok uygun. Gerçekten aynı performansı verebilir mi?
Sevgili hemşerim tavsiye istersen, onguard 8016 biraz uzun olsun dersen 8016L tavsiye ederim yeterince tatminkar kendileri, yanına da güzel bir alarmlı disk kilidi al birde branda tamam. Yetmez dersen birde spy 5000m alarm taktırırsın hepsi 1000 lira etmez bile Ama 10 numara güvenlik olur...
Bende r25 almayi düşünüyorum ve suan aklimda kesinlikle abus var yalniz sen ek olarak disk kilit bitane daha al o zincirin ucundaki disk kilide cekicle bi vursalar alrm otmeden pert olur
Bütçeniz iyi bir kilide yetmiyorsa ortak bulun.
Bulunduğunuz yerde başka motosiklet kullanan komşunuz, arkadaşınız varsa ortak iyi bir kilit alıp motorları birbirine bağlayın.
Anahtarın biri sizde diğeri onda dursun.
2 motoru kolay kolay kaldırıp götüremezler.
Hatta yüksekten bağlayabilme şansınız olacağından kesmek için uğraşmayı göze almayacaklardır.
Motora binme saatleriniz uymuyorsa ilk gelen kilidi kalan motora bağlasın.
Son gelen de motorları birbirine bağlasın.
Dandik kilide boşuna para vermeyin.
Peynir gibi kesip atıyorlar.
Zincir ve kilitten bahsediyorsunuz mercedes aracim var onun bile kilit mekanizmasi 1000 tl degil bu fiyati kilide vermek kerizliktir kardesim depo kirala depoya koy o parayi verecegine.. kasko yap calinsin motor 1000 tl kilide verilir mi? Bu ulkede insanlarin yarisindan fazlasi bu kilde vereceginiz para kadar aylik aliyor. Bu kilitle arkadasin gonderdigi 4de1 fiyatli kilidin en ufak farki yok.. aea iple baglasa ipe 1000 tl verirsiniz. Bu kilitlerin hicbirini makas kesmez.. cirf emniyetli kilitler balyoz ile kolay kolay kirilmaz. Sipiral tasi ile hepsi kesilir. Maymuncuk ile hepsi acilir. 300 tlden fazla para vermeyin..
Motorunu ve paranı seviyorsan bence alınır çok canı yanan arkadaşımız oldu hırsız için adı bile yeter bence abus
Abusuna guvenen gitsin bir cilingire kilitle beraber abi anahtari kaybettim desin. O zaman gorurler Abus'un mabusun hikaye oldugunu..
Bende Onguard 8016L beast zincir var. 2 yıldır kullanıyorum. Eskiden pcx'de sele altına koyuyordum ama r25 aldıktan sonra sadece disk kilidi olarak kullanıyorum. Zincir bayağı ağır yaklaşık 8-9 kilo o yüzden taşımak zor. Dolayısıyla kafam rahat etsin diye bir de spy5000m aldım.
dostum senin abusla alıp veremediğin ne kullanmadan çok iddalı konuşuyorsun.
senin kilit dediklerini benim mahallemde peynir gibi kesiyolar. aynı sokaktaki tek çalın(A)mayan motor benimki. Üzerinde türlü makas izleri var. Son 1 senedir hiç yanaşmıyorlar bile. O üzerindeki "abus" yazısı bile caydırıcı bir faktör benim kanaatim.
Benim kilitten beklentim çilingire götürdüğümde kiliti açıp açamayacağı değil. Durduğu yerde 3-5dk'lık sürede kolayca çalınamamasını sağlaması.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)