Güzel mont.Pantolon beyaz ama modelini çıkartamadım.
bu tabi motogp açısı adam kıçıyla yattığı için virajda yolu görebiliyoruz bizim için mümkün değil
dikkat çekici, farklı bir kamera açısı olmadığı için 20. saniyede kapattım panpa.
değişik açılar iyi oluyor,birde motorun sesini gerçeğe en yakın yansıtan çekim bu.Kask çekiminde motorun gerçek sesi duyulmuyor,aslında ses budur
Moto gp olayı bambaşka benım isteğim farklı açı olayı saklarım bunları
[QUOTE=hokahey;4120708]dikkat çekici, farklı bir kamera açısı olmadığı için 20. saniyede kapattım panpa.[/QUOTE
6 dkk aslında daha kısa tutucaktım. eyww
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:09 ----------
artçılı sürmüyorum , prensiplerim gereği
Dainese virali gibi olmuş arkadaş. ;)
Analogue at birth, digital by design. The fat on my body is the designer and the brain is trying to be the coder.
Kardes kizma ama pek birsey belli olmuyor be. Yol da gorunmuyor. Aslinda bisey gorunmuyor, koca dainese yazisi haric.
Bu kamera acisi bize gelmez hocam. Birakalim yoga pantli ablalarimiz yapsin.
Estağfurullah kızmam yaw ne demek. Aslında bel bölgesine bağlanan kamerayi yukarı alan aparatlar var ama anten gibi oluyor , epey mesele
Eyw tek tek farklı kamera açılarını denemek istiyorum bakalım. Birde tabi şehirici ve trafiğe açık alan her ne kadar görece trafik az olsa bile her an herşey olabilir. Açıları ayarlıyım istanbul parkta güzel bir çekim yapmak istiyorum kendime.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:56 ----------
Hahah yaw bunun için idman gerek pist gerek düşsek sıkıntı üzülmicem motor gerek ve sponsor gerek bu kadar olmasada kendi capımızda güzel bir video olur o zmn amatör şekilde tabi
Yok hocam sıkıntı değil akşam akşam işsizliğimizden sarıyoruz Yoksa mantık tabiki güzel.
Motorda belli başlı noktalar güzel videolar için. Bunlar göğüs, motorun sol ön tarafı(trafik akışından ötürü), arka kuyruk(ön ve arkaya bakan) vs vs.
Deneye deneye ya güzel videolar çıkartacaksınız ya da bıkıp bırakacaksınız. r 25 gider 600rr gelir, tek değil 3 kamera olur, gyroscopic aksesuarlar kullanılır, ee viraj performansı iyileşince de ortaya güzel videolar çıkar. Bir bakarsın yeni yerli maxWrist olup çıkmışsın
Arkadaşım çok uzun yazmışsın okuyamadım.
Bu başka bişeye yazılıyodu ama!
Karıştırdım galiba.
Şimdi cinsiyet ayrımcılığı yapıyosun diyeceksiniz ama
bu açıyı hatun kişiler kullansın.
Kuyruğa bağlanan tripotlar var onlardan bir tane edinirsen güzel bir açı yakalamış olursun.
O şekilde çekilmiş videolar var ve gayet güzel bir görüntü veriyor.
Yanlış hatırlamıyorsam düştüğü motoru ilerde yakalayıp tekrar binen adam videosunda kullanılmıştı.
Yıllar önce ben paylaşmıştım.
Sanırım konu başlığı "düşerseniz sizi bekleyecek bir motor alın" olacak.
Bi bak istersen.
Buna bakabilirsiniz.
https://youtu.be/7-bGT9eREsM
Halil Hayabusa'yı izlemistim,ayrıca bir ayağı pistte devamlı. Açıları kameraları güzel.
Yorumlar güzel,maksat muhabbet aramızda. Ben kendi arşivim için bişiler olsun diye başladım. Tamamen geyik eğlencesine
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)