motorunuza paranız olmadan xenon far
-
selam motorcu arkadaşlar burada amaç beyaz işık vermek nasıl verilir.hiç 500 milyona yakın para verip xenon far ampul ve donanımı almaya gerek duyulmadan beyaz ışıkla yol sürüşü keyfi yapmak tabiki xenon far kadar degil ama deneyin yolunuz beyaz ışıkla ilerlesin hemde 100 bin lira yada 150 bin lira yani(10,15 kuruş)fiyatına yapacagınız tek şey kırtasiyeden yada bunun gibi jelatin yani havada uçurttugumuz çıtalı dedigimiz uçurtmanın kaplığı mavi renk kaplık alıyorsunuz bunu eskidikçe degiştirirsiniz 1 kaplıkla 5,6 kere eskidikçe takabilirsiniz yapacagınız şey kaplıgı farınızın boyutu genişliginde kesmek ve etrafını bantlamak ışık mavi jelatinin üstüne vurdugu zaman yola beyaz ışık veriyor çok ta güzel bir xenon far görünümü veriyor deneyin çok begeneceksiniz herkezlede paylaşabilirsiniz.ama benden xenon gibi çok aydınlıkbeklemeyin ama ona yakın bir görüntü veriyor.
Reklamlar
-
fotograf olsaydı daha ıyı anlardık ayroca 15 mılyona beyaz far var zaten cok super goruntu verıyor
Yeni yine yeniden
-
Nasil Olucak O Anlamadim Resİmlİ Bİ AÇiklama Yaparsan İyİ Olur... Yanİ Öyle YapiŞtirma Falan Çok Çİrkİn GÖrÜnÜr Tahmİnİmce
Bacoman
-
bende oyle dusundum palvyon gıbı olmasın
Yeni yine yeniden
-
erir bence,, 20ytlye beyaz ampuller var. bende onu tavsıye eederım.boswer ucurmayı falan
YA İSTİKLAL ,YA ÖLÜM ! ! !
Alemin kralı çarşı , herkeze karşı
-
ne ucuruyon abı motorumu
Yeni yine yeniden
-
aşırı sızaktan erir yapışır o farın üztüne yaaa.
-
yav yok bıde anlamdıgım mavı renk nasıl yapıyor ole onu analamdım
dogrudur yapar ama benım kafama yatmadı
Yeni yine yeniden
-
dostum erime yapmaz birkere fizik diye birşey var fiziktede erime sıcaklıgı var ampul un üzerine yapmiyacaksınız zaten ben kullanıyorum çirkin durmuyor farın dışına farınız yuvarlak ise yuvarlak şekilde kesip etrafını bant la beyaz bant kullanın daire çeklinde yapıştırın o kadar kim demiş birkere erimesi için 60 70 derece sıcaklık vermesi lazım artı giderken zaten rüzgar esiyor sizin dediginiz gibi yapışkan olması imkansız erimez kardeşim erimez siz bana güvenin
-
11 Temmuz 2006, 00:57
zor iş be ucuz renkli ampullerden al daha iyi
-
11 Temmuz 2006, 00:57
-
11 Temmuz 2006, 01:06
foto yollamasına yaparızda nasıl fotoyu siteye ekleniyor onu bilmiyorum. bende sizin dediginize katılmıyorum niye 20 milyon verip alayım hemde niye iyi aydınlatmiyacakmış denedinizmi deneyin bakim eski farınızı aratmaz ama birde yorum veren çok begenmeyeneniz olabilir ama bizim buradaki 30 40 motorcu var hepside bu sistemi yapıyor ve gayette iyi ışıtıyor.begenen yapar begenmeyen kendi bilir ama yinede denersiniz biliyorum
-
11 Temmuz 2006, 09:47
iyi fikir. teşekkürler tamercan
-
11 Temmuz 2006, 10:01
Arkadaşlar benim geçen aldığım ampülü de inceledim aynen arkadaşın dediği gibi ampülün camının üzerinde mavi kaplama var başka da bişey yok
bakın,
-
11 Temmuz 2006, 11:46
ya arkadasın dedıgı bu değil beyler. o ampülün etrafındaki ayna gibi olan yer varya oraya yapıştıracaksınız. ampüle degil.
-
11 Temmuz 2006, 11:50
Ben zaten yapıştırmadımki orjinalden öle o ampül tanesi 5 ytl ben arkadaşın demek istediğini anladım aynı şey sayılır zaten ikiside ama ampül yinede karşıdan sapsarı görüneceği için 5 ytl verip en kralından beyaz fara sahip olmak daha iyi bence
-
bende phılıps ampül war harika gösteriyor
xenon far war 8000k am güwenemiyorum akü biter diye
şuanda phılıps 5000k holojenler war harika gösteriyor harbi mawi yanıyor tawsiye ederim
-
Mavi ışık veren ampülü Hasan arkadaşımız net olarak belirtmiş. İlk kullanılmaya başladığınız zamanlar ışığı güzel. Daha sonra aşırı ısınan ampül camı ısıya dayanıksız olduğu için şekilden şekile girerek ışığın merkezi olarak yayılmasını engelliyor. Hatta önünüzü göremez hale geliyor. Ben 3-4 kadar yeni ampülle deneyip sonunda fabrikasyon olanda karar kıldım.
Aslında xenon far aydınlatma açısından çok güzel. Fakat kullanan bazı arkadaşlar zaten 9 amper olan motosiklet akülerini tükettiğinden bahsediyorlar.Bu nedenle bende taktırmakta kararsız kaldım..
-
Oldukca gereksiz ve luzumsuz bir sey. O kaplanan jelatin zamanla isidan eriyecek + ampulun belli standartlar geregi isik gucunden (lux) calacaktir. Kocakari hesabi bu tarz islerle ugrasmaya gerek yok cunku normal hali cok daha verimli bir aydinlatma ve gorus saglayacaktir...
-
cbr_125_rr adlı üyeden alıntı
xenon far war 8000k am güwenemiyorum akü biter diye
şuanda phılıps 5000k holojenler war harika gösteriyor harbi mawi yanıyor tawsiye ederim
philipsler ne kadar ki hocam ?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler