motorunuza paranız olmadan xenon far
-
mevlutgs adlı üyeden alıntı
ya beyler bende alacam şu beyaz ampullerde yaa ama todaye takabilirmiym yaa lutfen yardım:(:(:(
evet motorunla birlikte (burası önemli çünkü ampülün cinsine bakmak için) bi motorcu dükkanına uğrarsın(tercihen sanayide bir yerlerde) onlarda olmasa bile onlar seni gereken yere yönlendirir
ByPaTr10 adlı üyeden alıntı
abiler benım motora beyaz ampul nasıl olur xenon farlar kac ytl bıde takım mımı ne oluomus benım motora gıder mı
senin motora beyaz ampül çok güzel olur görüşte çok az bi düşüş olur farkedemeye bilirsin bile belki
xenon farlarıda şöle açıkliyim
xenon var xenon var 200 milyona da var 1 milyarada var
Reklamlar
-
xenon var xenon var 200 milyona da var 1 milyarada var
1 milyara tl ye xenon hiç görmedim ben (üstemele sanayiciyim)
Motosiklet e xenon takmak istiyorsanız en mantıklısı
Xenon almak isteyen birini daha bulun
otomobil icin olan setten alın (2 ampulluk)
Ortalama 250 ytl lik xenon setler işinizi görecektir. zaten çin malı bile olsa hepsinin garantisi var.
125 liraya gelmiş olur.
Bu arada topic 2006 yılında acilmis
-
tamercan arkdaşmz çok iyi bi knuyaa degnmş bnce tmer arkdsmın ddgı çk mntklı abim 2tanesini 10 Liraya aLmışdı ama ertesi gün birinin kısası ynmıyodu. grek yk para vrmeye zatn aldklrmzda cın malı ampulun camnıı maviye byuyorLar aynı sey oLyo bnce hrkz denesn pişmn oLmzsnız bnce ericenide hiç sanmıyorum xD
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:53 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:51 AM ----------
death adlı üyeden alıntı
1 milyara tl ye xenon hiç görmedim ben
(üstemele sanayiciyim)
Motosiklet e xenon takmak istiyorsanız en mantıklısı
Xenon almak isteyen birini daha bulun
otomobil icin olan setten alın (2 ampulluk)
Ortalama 250 ytl lik xenon setler işinizi görecektir. zaten çin malı bile olsa hepsinin garantisi var.
125 liraya gelmiş olur.
Bu arada topic 2006 yılında acilmis
bnim farLar araba gbi 2park 2uzun 2kısa 250tL xD
-
Moderatör
Kaç yıl geçti aradan ayrı gayrııı bitsin bu topic hortlaması yetti gayrııı
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
Arkadaşlar iyi marka bir xenon far kiti almadıktan sonra ne görüntü ne de performans olarak ne de güvenlik açısından iyi bir tercih yapmamış olursunuz. Çin malı xenonlar elektrik tesisatını yakabilmek riski taşıyor ve arıza yapma olasılığı yüksek. Fara jelatin, gapçık vb. şeyler takmak da sadece standart görüntüyü birazcık olsun değiştirmiş olmaktan ileriye götüremez sizi.
Bazı arkadaşların da dediği gibi standart renk ışık sizi tatmin etmiyorsa avrupa marka (isim vermeyeceğim reklam olmasın ) dizayn ampuller var farklı renklerde. Onları deneyebilirsiniz. Mavi, turuncu, daha fazla beyaz vb. modellere sahip olan bu markalar işinizi görecektir.
= = = Be Aprilia racer! = = =
-
bende mobilet var sarı ampul hiç göstermiyor bide bizim ampuller yuvarlak onu nasl yapabilirim ?
-
benim böcükte önceki sahibi kısalara xenon takmış harika oluyo ama uzunları açtım mı uzunlar daha sönük kalıyo ve sarı sarı hoş olmuyo o yüzden hep kısa kullanıyom uzunlarıda degişcem beyaz ışıklı iyi aydınlatan bişi alcam ne marka model alsam 125 zn var bende
[COLOR="Blue"][B][I][U]Asfalta yakın olmayı seviyorum :) hatta eğilip öpesim geliyor :cherry:[/U][/I][/B][/COLOR]
-
al 15 tl ye dışı mavi ampul tmm dır ne gerek var jelatin falann =)
Ver Red'i Ortalık İnlesin, Herkes Bu Sesi Dinlesin
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler