xenon far olayı sadece ampuldenmi ibaret yaw, sanki başka ıvır zıvırıda vardı diye hatırlıyorum...
xenon far olayı sadece ampuldenmi ibaret yaw, sanki başka ıvır zıvırıda vardı diye hatırlıyorum...
jelatin nereye yapıştırırsan yapıştır ışığı kısacak.belki renk tutacak ama ışık azalacak.
boş işler bunlar.
Xenon'un amacı beyaz, mavi veya mor ışık vermek değil gece sürüşünde görüşü arttırmaktır!!!
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
vayy be süper iş ya bn alimda yarın mavi renkli kaplık yaopim yaa benim today e:D:D ve ha bu arada diyorsunuz ya 15 20 ytl beyaz ampul peki öyledir doğrudurda benim today e takablirmiyim ? o ampulu
arkadaşlar benim farlarda hiç iyi göstermiyor önceden daha iyidiler beyaz ampul alsam görüş mesafesini arttırabilirmi acaba bilgisi olan
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
al 15ytl tak xenonu keyfine bak
sadece sür ...... www.eskisehirenduro.com
abı alcaksan beyaz ampul al bıtsın gıtsın
Umarım böyle birşey yapmıyorsunuzdur.Heleki trafikte en dışlanan cihazlar olan motosikletlere.
senin normal halojen farın 1600 lumen olsun o kagıdı oraya koyarsan 1000 lumen olur. e ne olur dersen. inanılmaz bi goruntu olusur fakat sen 2 mt onunu zor gorursun karsıdan gelenlerde senı farketmez!
o beyaz ampul dedıklerımız de yada mavıye kacanlar. bildıgımız ampullerın uzerındekı camları donusturulecek renge boyuyorlar. en saglıklısı 4300 k xenon fardır . 3100 lumen cıvarındadır yagmurda gun ısıgında en ıdealıdır. madem hem goruntu hemde yol gozuksun dıyorsan ınsafa gelıp 6000 k xenon alırsın. ayrıca xenonlar beraberınde beyınıyle ballastıyla verılır. aküden gelen akımı donusturmek ıcın.
ben 2 defa halojen h4 ampül adım irincisinde tanesi 6 ytlye çin malı olanlardan aldım 2 tane 90 wat enerji kullanmasına rağmen 35 watt bir philisp kadar ışık veriyodu zaten 2-3 günde kesti ampülü gidip 10 YTLye bi tane phoenix ti galiba japon ampülü ladım 55 watt süper ışık veriyor
çinde ufak ampüller çok ucuz çin ampülü getirekmi kargo beleş :D
[B]Büyük ALTAy 1914[/B] [B]İzmir / Bozyaka[/B] [COLOR="Red"][B]MEKAN[/B][/COLOR]
ya beyler bende alacam şu beyaz ampullerde yaa ama todaye takabilirmiym yaa lutfen yardım:(:(:(
abiler benım motora beyaz ampul nasıl olur xenon farlar kac ytl bıde takım mımı ne oluomus benım motora gıder mı
8 ytl ye aldım beyaz ampül alır almaz siyahlaştı farın içi buhar oldu. aynası bozuldu. çok kötü oldu ya
ama kaliteleri var yuvarlak duylu benimkisi bulursanız haber verin bende alıcam..
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
far alırken diğer sürücüleri de düşünmenizi öneririm
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)