otomatik vites sevmedigim için sukutur motorbisiklet alıcam.
ama ikisinin arasında kaldım. siz hangisini önerirsiniz?
yamaha xmax 400 mü yoksa kymco xciting 400i mi?
otomatik vites sevmedigim için sukutur motorbisiklet alıcam.
ama ikisinin arasında kaldım. siz hangisini önerirsiniz?
yamaha xmax 400 mü yoksa kymco xciting 400i mi?
aslında ikiside çok kaliteli ve benzer motorlar ben olsaydım fiyata göre davranırdım sanırım x max fiyat olarak ileride kalıyor.
xmax a nerde vites taktıracaksın. onu da bi de de forum şenlensin dostum?
hem otomatik vites sevmeyip hem sukutır (sukutur yazmışsın düzeltelim onu aslı sukutır dır onun) iki otomatik vitesli motor arasında kalmışsın. umarım kafayı iki motorun arasında kaldığın o anda ters bir yere çarpmamışsındır.
geçmiş olsun.
mazoşistlik var galiba.
Otomatik vistes sevmediğinden ötürü skuter almak???
Otomatik vitesli detayı düzelmiş sevindim, motorbisiklet değil motosiklet'tir bunu da düzeltip devam edelim.
Kymco scooter camiasında sevilen bir marka olsa da motosiklet (scooter'ın da ruhsatında motosiklet yazıyor.) markaları arasında Japon markaları daha çok öneriliyor.
İkisinin dışında nacizane tavsiyem: Piaggio xevo, italyan kalitesi, daha konforlu ve daha az yakar, reklamı diğerlerine göre az olduğu için insanlar haberdar değil, bildiriyim.
tavsiyem terimleri de öğrenmen madem bu işe girişiyorsun. motorbisiklet değil motosiklet...
Terimlerdeki eksiklerden dolayı merak ettiğim kadarıyla soruyorum;
Ehliyet var mı?
Tecrübe ne kadar? (Vitesli / Vitessiz)
Ekipman(lar) mevcut mu? (Kask mont pantolon/dizlik eldiven bot)
Sıfır mı yoksa ikinci el mi bakılıyor?
Bütçe ne kadar?
Bu bilgileri paylaşılırsa daha verimli yorumlar gelecektir.
paran varsa xmax,yoksa kymco
xmax i alırken biraz pahalı alırsın ama satarken de pahalı satarsın ayrıca daha kolay satarsın
kymco yu alırken biraz ucuz alırsın ama satarkende bayağı ucuza satarsın ancak satarkende xmax gibi kolay satamazsın,,türkiyenin gerçekleri bu
ŞENLİK Mİ VAR
araba al sen araba, motor şeytan işi.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)