Yüreğine sağlık Ahmet.
Okuyup okuyup duruyorum, dalıyorum.
Selametle.
Yüreğine sağlık Ahmet.
Okuyup okuyup duruyorum, dalıyorum.
Selametle.
Elin klavyen dert görmesin dostum, ufuklara sürelim hep birlikte.
Duygulandım.. Buralar daha çok değerlenecek eline yüreğine sağlık çok güzel yazmışsın.
Konuyu açan arkadaşımızı daha iyi anlıya bilmek için bu konuyuda okursanız yerinde olur http://www.motosiklet.net/forum/kaza...yaziyorum.html
Not Ahmet16 Geçen sene bir ameliyata girdiğimde belden aşasını deyil konpile uyuşturun dedim dinlemediler omuriliğinden 2 kez denediler ve uyuşmayınca konpile uyuşturdular ameliyatan sonra uyandım ama belden aşağısını 10 saat sonra hisetmeye başladım O an aklıma gelince seni hatırlıyorum
Ameliyat sonrası doktora fırça niyetinde kızdım keşke anestezi için rapor verirken belirtseydiniz dendi
Hayatın boyunca seni seven ve yanında olan ve seninle ilgilenen sevenlerin olması dileğiyle bunu neden dedim bilmiyorum bu zamanda herkes bencil takılıyor umudunu yetirme her şey biz insanlar için malesef
Herhangi bi fizik tedavizi bir çaba ile değişen birşey varmı Ahmet
CENNET UCUZ DEĞİL CEHENNEM LÜZUMSUZ DEĞİLDİR..
Ellerine, yüreğine sağlık...
"Ve ben 24 yaşındayken kendimi Türkiye'nin bağımsızlığına armağan etmekten onur duyuyorum."
Deniz Gezmiş 28 Şubat 1947 - 6 Mayıs 1972
Koca yureklilik boyle bir sey heralde.
Saygi duydum ustadim.
Süper bir yazı...Eline yüreğine sağlık.
yine amaçsız konular hit alirken bu konu öylece kaldi. şaşırdık mi hayir...
Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar
Kontrol edemediğiniz güç güç değildir
Hayati önem arz eden sırtlık giymeyi unutmayın
Yaza merhaba dedik mi
Menguc merhaba . Bahsettiğin gibi ilk yıllarda kötü ve içinden çıkılamaz durumlar yaşadım.
Birçok hekimlerce; eskiye dönüşün mümkün olmadığının cevabını aldım.
Daha fazla umut ve para kaybı olmaması için artık bunu kabullendim, yıllar önce senin belki motosikletlere iç geçirmen gibi bende şuan iç geçirir durumdayım.
Bu sevdaya gönül vermiş arkadaşların, bu tutkudan mahrum kalmaması için karınca kararınca çabalıyorum işte kendine dikkat et
Kendime ait bir amatör roman ile uğraşıyorum, yazacağım aralarda dostum
Keşke insanlar daha çok görse, daha çok bu güvenlik konusuna önem verse diyorum, ara ara böyle paylaşımlar yapmak
Aklıma gelsede, bunaltmamak adına uzak durmak durumumda kalıyorum.
Sevgilerle
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:24 ----------
Kendime ait bir amatör roman ile uğraşıyorum, yazacağım aralarda dostum
Keşke insanlar daha çok görse, daha çok bu güvenlik konusuna önem verse diyorum, ara ara böyle paylaşımlar yapmak
Aklıma gelsede, bunaltmamak adına uzak durmak durumumda kalıyorum.
Sevgilerle
Yaz geliyor dostum , ekipmanın giyili vaziyette ışıklarda kırmızıya denk gelmek var...
Uzun zamandır takmaya üşendiğim bellik ve dizliğim geldi aklıma. Kazaların yoğunlaştığı, sürüşlerin agresifleştiği şu zamanda sanırım dolabımdan çıkarsam iyi olacak. Sağol Ahmet abi
HONDA
#BZ3082
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)