öncelikle herkese merhabalar
cbr125r ımı satmış bulunmaktayım 9-10 k gibi bir bütçeye sahibim 200-250 cc lik abs öncelikli 2.el motosiklet almayı düşünüyorum(naked-ss-enduro tarzı).
önerilerinizi bekliyorum şimdiden herkese teşekkürler.
öncelikle herkese merhabalar
cbr125r ımı satmış bulunmaktayım 9-10 k gibi bir bütçeye sahibim 200-250 cc lik abs öncelikli 2.el motosiklet almayı düşünüyorum(naked-ss-enduro tarzı).
önerilerinizi bekliyorum şimdiden herkese teşekkürler.
Hocam cbr 125r ilk motorunuz muydu? Kaç km kullandınız ve neden sattınız yetersiz geldiği için mi?
Motosiklet kolay arkadaşım,Ekipmanların özellikle Sırtlığın iyidir umarım.
Kendine bi motosiklet seçmelisin önce. Çorba içmek istiyorum demek anlaşılabilir. Ama çorbacıya bu şekilde söyleyemezsin.
Aç aklındaki motosikletleri,Bak yavaş yavaş, Binecek Huzur bulacak mutlu olacaksın üstünde. Beğenmediğin birşeyi alma.
Naked dersen ben Ktm taraftarıyım Duke serileri düzgün. Fikrim budur
Kontrol edemediğiniz güç güç değildir
Hayati önem arz eden sırtlık giymeyi unutmayın
Hepsinde abs var ama rs 200 tek kanallı abs ve bence kawasaki yada ktm arasında kaldıysanız hangisi daha çok içinize sinerse onu alın. İkiside gerçekten kaliteli motorlar ama boy kilo biraz fazlaysa 250 sl (bayan motoru diyolar genelde) küçük kalır altınızda naked seviyorsanız direk duke a yönelin.
Ha başka alternatif isterseniz alternatif çok
ABS'li alternatif az ne yazıkki. RS'deki tek kanallı abs belki diğerleri gibi olmayacak, ama tek kanal da olsa, abs abs'dir, ki sürüşte kaymasını istemeyeceğimiz teker ön tekerdir.
Ama kaliteli olsun diyorsan duke200-200SL bakman daha mantıklı olacaktır.
Deneme şansınız varsa denemeden almayın hocam o boya bilmiyorum nasıl durur ama biraz fazla gibi geldi benim gözüme ama olmayacak diye bir şey yok. Abs li başka motorlarada bakabilirsiniz şuan aklımda gelmedi ama vardır elbet.
Servis ağıda bulunduğunuz yerde olması çok önemli bir etken, ona göre mantıklı bir karar veririsiniz umarım hocam hayırlısı olsun
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)