Bu mont nasıldır alayım mı
-
Burdaki mont fiyatlarını düşününce fiyatı çok iyi geldi. Orjinal mi değil mi bilmiyorum ama kaliteli gibi gözüküyor sizce alayım mı ?
https://tr.aliexpress.com/item/Free-shipping-2016-motorcycle-jackets-net-people-ride-a-motorcycle-jacket-coat-motorcycle-jacket/32691753352.html?spm=2114.13010208.99999999.264.iT HmiW
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:36 ----------
https://tr.aliexpress.com/item/Free-....264.iT%20HmiW
Reklamlar
-
Hocam ben aldim ayni model ayni rengi replika dainese bu.Aliexpressten degil direk Turkiye den aldim getirmis olan 1-2 kisi var sahibinden de arat dainese spr diye gorursun.Aliexpressten alma bosuna,Burdan alinca da ayni paraya geliyor.460 ₺ ye almistim ben.Fena mont degildi
-
Ben 2,5 sene once aliexpresten aldim siyahini o zamanin dolar kuru ile yaklasik 180 tl ye geldi sadece fermuarini degisip kaliteli bir fermuar taktirdim o gun bugundur giyiyorum. Orjinal deri degil korumalari gayet basarli kaliplari cok kucuk xl giyiyorsan en az xxl alman lazim.. ben xl giyiyorum xxl bana suan zor oluyor cinlilerde kalip avrupadan farkli..
-
Zippo's adlı üyeden alıntı
Hocam ben aldim ayni model ayni rengi replika dainese bu.Aliexpressten degil direk Turkiye den aldim getirmis olan 1-2 kisi var sahibinden de arat dainese spr diye gorursun.Aliexpressten alma bosuna,Burdan alinca da ayni paraya geliyor.460 ₺ ye almistim ben.Fena mont degildi
Teşekkür ederim yorum için. Peki hocam fotoğrafı varsa paylaşabilir misiniz ? Aynı resimde görüldüğü gibi geldi mi ? Geçenlerde Venom mont aldım beğenmeyip iade ettim. o parayı sizce hakediyor mu ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:04 ----------
burakofly adlı üyeden alıntı
Ben 2,5 sene once aliexpresten aldim siyahini o zamanin dolar kuru ile yaklasik 180 tl ye geldi sadece fermuarini degisip kaliteli bir fermuar taktirdim o gun bugundur giyiyorum. Orjinal deri degil korumalari gayet basarli kaliplari cok kucuk xl giyiyorsan en az xxl alman lazim.. ben xl giyiyorum xxl bana suan zor oluyor cinlilerde kalip avrupadan farkli..
Hocam fotoğraf varsa paylaşmanız mümkün mü
-
Alma,Git sertifikalı Gerçekten koruyacak birşey al.
Kontrol edemediğiniz güç güç değildir
Hayati önem arz eden sırtlık giymeyi unutmayın
-
AhmeT16 adlı üyeden alıntı
Alma,Git sertifikalı Gerçekten koruyacak birşey al.
ahmet'i dinleyin beyler,sözlerini hepimizden çok ciddiye alın.
ayrıca bende çok defalar yazdım,önceliğiniz sertifikalı ve dünyaca kabul edilmiş güvenlik standartlarına sahip olan ürünleri tercih edin, ekipman markaları arasında ciddi fiyat farkları var ama aynı standartları ve sertifikalara sahip ürünler,peki fiyat farkı nasıl açıklıyoruz,marka değeri ve biraz daha kaliteli malzeme ama iki üründe aynı testlerden geçmiş ve sertifikalara sahip.
örnek, dainese kevlar kot ve tech90 kevlar kot. ikiside aynı seviye güvenlik sertifikalarına sahip ama dainese 600-700 tl , tech90 250-350. Bu ve bunun gibi örnekler çoğaltılabilir.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)