Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

bu ürünün xl olanını bulana 50 tl hediyemdir :)

REKLAM ALANI
    sikayetname - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR 250R
    çinde var arkadaşlar ama ben getirtemiyorum ha çinden getirtirim elden teslim ederim diyenlere gene 50 tl hediyemdir ürün aliexpreste 290 tl gibi bir fiyatla satışla bunu getirtirim diyen arkadaş extradan 50 tl ile al sat yapıp kazanmış olacak ilgilenenler lütfen baksın

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    GT250rAlanya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    4 Silindirden başkası YALAN
    Valla hocam her türlü getirtirim. Şimdi ufak bi hesap yapalım, 290+50 = 340 tl. Ancak bu 290 ile bitmiyor. %2 veya 2.5 banka komisyonu + dolar kur farkı ile. bu ürün hemen hemen 306 TL'ye Denk geliyor. 340-306 =34 tl %10 kar. Siz neden getirtemiyorsunuz?
    sikayetname bunu beğendi.

Motosikleti
    HONDA CBR 250R
    Alıntı GT250rAlanya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Valla hocam her türlü getirtirim. Şimdi ufak bi hesap yapalım, 290+50 = 340 tl. Ancak bu 290 ile bitmiyor. %2 veya 2.5 banka komisyonu + dolar kur farkı ile. bu ürün hemen hemen 306 TL'ye Denk geliyor. 340-306 =34 tl %10 kar. Siz neden getirtemiyorsunuz?
    kardeşim açıkcası aliexpress ile alakalı olarak tecrubem yok tırsıyorum yani tr de yok bu ürün sitedeki satış fiyatı 290 tl 10 tl kur farkı komisyon farkı desek 300 ben getirtebilen adama direk 350 tl verecem

Motosikleti
    Hocam hiç tırsmanıza gerek yok. Emin olun TR kadar güvenli,. sadece satıcıya almadan önce paketin üstüne düşük fiyat yazmasını istemelisiniz. bir de deri ceket yazmasın. polar ceket felan yazsın. Triko isimleri konusunda beceriksizimdir. Ürünü almazsanız bile geri paranızı alırsınız.
    "Ve ben 24 yaşındayken kendimi Türkiye'nin bağımsızlığına armağan etmekten onur duyuyorum."
    Deniz Gezmiş 28 Şubat 1947 - 6 Mayıs 1972

Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200 NS 2017
    Aliexperessdeki bedenleri dikkatli seçin . Cin boyutları bize ufak kaçıyor beden tablosu varsa ürün açıklamasına oradan ölçün göğüs çevrenizı felah denk geleni isteyin yoksa da satıcıya söyleyin ölçülerinizi denk geleni söyler o. Ayrıca Aliexperessden elektronik sigara bile aldım (tr ye girmesi yasak) bir sorun çıkmaDi çıktığında da kesinlikle para iadesi aliniyor arkadaşlardan biliyorum. Kalitesine güveniyorsanız düşünmeden alin ve 'pls gift pocket and low price for Turkey rules ' yazarsanız onlar halleder.
    fatih.met ve sikayetname bunu beğendiler.

Motosikleti
    Yamaha Yzf R25
    Aynı şehirde olsak 50 gönüllü bir şekilde alıp size aynı fiyata verirdim fakat şehir farklı malesef. Ama güven probleminiz olmasın alırken 2 dolar fazla verip takipli kargo ile alın. ürün fiyat probleminden dolayı gümrüğe takılırsa gümrük vergisini verip yine alabilirsiniz ürünü oda çok bişey tutmaz zaten. Takılmazsa evinize kadar gelir zaten. Olurda bir problemden dolayı gelmez geri dönerse hertürlü para iadeside alırsınız. Satıcının linkini atın buraya bakalım güvenilir mi değil mi diye. Geriye sadece siparişi vermek kalıyor 50 tl'de cebinize kalmış olur.

Motosikleti
    HONDA CBR 250R
    Alıntı VeliTrknn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aynı şehirde olsak 50 gönüllü bir şekilde alıp size aynı fiyata verirdim fakat şehir farklı malesef. Ama güven probleminiz olmasın alırken 2 dolar fazla verip takipli kargo ile alın. ürün fiyat probleminden dolayı gümrüğe takılırsa gümrük vergisini verip yine alabilirsiniz ürünü oda çok bişey tutmaz zaten. Takılmazsa evinize kadar gelir zaten. Olurda bir problemden dolayı gelmez geri dönerse hertürlü para iadeside alırsınız. Satıcının linkini atın buraya bakalım güvenilir mi değil mi diye. Geriye sadece siparişi vermek kalıyor 50 tl'de cebinize kalmış olur.
    https://tr.aliexpress.com/item/2017-...5516-zj6qB6AIM
    satıcı bu dostum yaw ben beceremem diye korkuyorum açıkcası ankaradan yardımcı olabilecek olursa 50 tl harçlık yapardı gerçi kendine ama olmazsa ben deniyecem bakalım

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:04 ----------

Alıntı alp010 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aliexperessdeki bedenleri dikkatli seçin . Cin boyutları bize ufak kaçıyor beden tablosu varsa ürün açıklamasına oradan ölçün göğüs çevrenizı felah denk geleni isteyin yoksa da satıcıya söyleyin ölçülerinizi denk geleni söyler o. Ayrıca Aliexperessden elektronik sigara bile aldım (tr ye girmesi yasak) bir sorun çıkmaDi çıktığında da kesinlikle para iadesi aliniyor arkadaşlardan biliyorum. Kalitesine güveniyorsanız düşünmeden alin ve 'pls gift pocket and low price for Turkey rules ' yazarsanız onlar halleder.
    l ile xl arası bişey olur tahminim o yüzden xl seçtim bedeni biraz kilo verirsem terzide bedenini küçülttürürüm diye düşündüm gerçide bakalım

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:06 ----------

Hocam hiç tırsmanıza gerek yok. Emin olun TR kadar güvenli,. sadece satıcıya almadan önce paketin üstüne düşük fiyat yazmasını istemelisiniz. bir de deri ceket yazmasın. polar ceket felan yazsın. Triko isimleri konusunda beceriksizimdir. Ürünü almazsanız bile geri paranızı alırsınız.
    aynen hocam yardımcı olan çıkmazsa ankaradan öyle yapacam artık
    GT250rAlanya bunu beğendi.

Motosikleti
    Hocam hepimiz yardımcı oluruz, o işte sıkıntı yok. kar hesap tablosu işin şakası. sonuçta burada bir aileyiz. Siz de ilk alışverişinizi yaşmış olursunuz. o tatlı bekleyişi heyecanı yaşamış olursunuz. AliExpress şurubu diyorum ben ona. içmiş olursunuz. ve zevk aldıkça daha da çok almak istersiniz. Satıcı ile irtibata geçin, düşük fiyat yazmasını söyleyin. OK derse. siparis verirken de sipraiş mesajı olarak da yine altına yazın lütfen 30 USD'den düşük fiyatın yazın diye. Hiç korkmayın. Gelince de güle güle kullanın. Beceremem derseniz eğer, özelden yazışalım yardımcı olayım. siz satın alın.
    "Ve ben 24 yaşındayken kendimi Türkiye'nin bağımsızlığına armağan etmekten onur duyuyorum."

polo34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RKS Cruiser 250
    Gümrüğe takılırsa %20 vergi de çıkar, bilginize...

Stunt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    çok var sığmıyor :)
    yeni yasaya göre gümrüğe takılıyor zaten

Motosikleti
    HONDA CBR 250R
    Alıntı polo34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gümrüğe takılırsa %20 vergi de çıkar, bilginize...
    de işte kardeş vergi verelim tamam da kime verecez nasıl verecez onu bilmiyorum nete baktımda pek tatmin edici cevap bulamadım

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:22 ----------

Hocam hepimiz yardımcı oluruz, o işte sıkıntı yok. kar hesap tablosu işin şakası. sonuçta burada bir aileyiz. Siz de ilk alışverişinizi yaşmış olursunuz. o tatlı bekleyişi heyecanı yaşamış olursunuz. AliExpress şurubu diyorum ben ona. içmiş olursunuz. ve zevk aldıkça daha da çok almak istersiniz. Satıcı ile irtibata geçin, düşük fiyat yazmasını söyleyin. OK derse. siparis verirken de sipraiş mesajı olarak da yine altına yazın lütfen 30 USD'den düşük fiyatın yazın diye. Hiç korkmayın. Gelince de güle güle kullanın. Beceremem derseniz eğer, özelden yazışalım yardımcı olayım. siz satın alın.
    saol dostum bakalım deniyecem dediginiz gibi eger bi sorun çıkmazda gelirse paylaşırım burdan

Motosikleti
    Alıntı sikayetname adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    de işte kardeş vergi verelim tamam da kime verecez nasıl verecez onu bilmiyorum nete baktımda pek tatmin edici cevap bulamadım

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:22 ----------

saol dostum bakalım deniyecem dediginiz gibi eger bi sorun çıkmazda gelirse paylaşırım burdan

Sıkıntı yok yok, ben 200 300 dolarlık ürün alıyorum, düşük fiyat yazdırıyorum. Hiç takılmadı gümrüğe, bilmiyorum her yerde de burdaki gibi gümrük ofisi var mı ? Ptt takip sayfasında zaten gümrük bedeli gibi bilgilerde mevcut.

Motosikleti
    Yamaha Yzf R25
    Satıcı kötü değil fakat henüz yeni bir satıcı. Eğer aynı ürün başka satıcıda da varsa ilk alışverişte ondan al derim. Çünkü onlar daha hassas oluyor hata yapmamaya çalışıyor. Eğer ürün gümüğe takılırsa sizi postaneye çağırıyorlar ürünün vergisi şukadar almak istiyormusun diye, eğer almak istiyorsan parasını ödeyip alırsın.

Motosikleti
    HONDA CBR 250R
    Alıntı VeliTrknn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Satıcı kötü değil fakat henüz yeni bir satıcı. Eğer aynı ürün başka satıcıda da varsa ilk alışverişte ondan al derim. Çünkü onlar daha hassas oluyor hata yapmamaya çalışıyor. Eğer ürün gümüğe takılırsa sizi postaneye çağırıyorlar ürünün vergisi şukadar almak istiyormusun diye, eğer almak istiyorsan parasını ödeyip alırsın.
    hocam bide şu satıcıda mevcut bide buna bakarmısınız ?
    https://tr.aliexpress.com/item/The-l...ea484775&tpp=1

Motosikleti
    hocam bide şu satıcıda mevcut bide buna bakarmısınız ?
    https://tr.aliexpress.com/item/The-l...ea484775&tpp=1
    İkisi de aynı satıcı değil mi ? Aynı ürün, seçenekleri farklı , yaz kış olarak.

Motosikleti
    HONDA CBR 250R
    İkisi de aynı satıcı değil mi ? Aynı ürün, seçenekleri farklı , yaz kış olarak.
    aynen aynı satıcıymış ama birinde fiyat 85 birinde 81 dolar yazmış sadece bunda var anlaşılan bu mal çok taktım bu monta yaw almam lazım bunu
    GT250rAlanya bunu beğendi.

Motosikleti
    Yazlık kışlık seçeneklerini işaretleyince aradaki farkı anlarsınız. İlan detaylarını açıp karşılaştırın. anlarsınız zaten. Bİr de 5 usd daha verin ePacket ile alın bence. 14 günde gelen kargom oldu ePackette. Tabi siz bilirsiniz. Farzedin ki başkasına vereceğiniz 50 tl'nin 20 sini kargoya veriyosunuz. 30 tl yine kardasınız.

Motosikleti
    HONDA CBR 250R
    Yazlık kışlık seçeneklerini işaretleyince aradaki farkı anlarsınız. İlan detaylarını açıp karşılaştırın. anlarsınız zaten. Bİr de 5 usd daha verin ePacket ile alın bence. 14 günde gelen kargom oldu ePackette. Tabi siz bilirsiniz. Farzedin ki başkasına vereceğiniz 50 tl'nin 20 sini kargoya veriyosunuz. 30 tl yine kardasınız.
    aynen şimdi farkettim hocam e naparsınız cahillik kötü bişey işte idare edin

Motosikleti
    aynen şimdi farkettim hocam e naparsınız cahillik kötü bişey işte idare edin
    Az önce de belirttiğim gibi, bir kere alışveriş yaptınız mı devamı gelir, o cahillik diye adlandırdığınız Acemilik kalkar. Huzur içinde alışveriş yaparsınız. ( Beni görende AliExpress'in komisyoncusu zannedecek) Tamam benden bu kadar Bi süre sonra siz insanlara AliExpress hakkında tavisyelerde bulunursunuz. Alın o montu güzelse bende alayım yaz sonu

Motosikleti
    HONDA CBR 250R
    Az önce de belirttiğim gibi, bir kere alışveriş yaptınız mı devamı gelir, o cahillik diye adlandırdığınız Acemilik kalkar. Huzur içinde alışveriş yaparsınız. ( Beni görende AliExpress'in komisyoncusu zannedecek) Tamam benden bu kadar Bi süre sonra siz insanlara AliExpress hakkında tavisyelerde bulunursunuz. Alın o montu güzelse bende alayım yaz sonu
    walla hocam mont güzele benziyor alan kişilerden geribildirimlere baktımda hoşuma gitti yani

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)