Valla hocam her türlü getirtirim. Şimdi ufak bi hesap yapalım, 290+50 = 340 tl. Ancak bu 290 ile bitmiyor. %2 veya 2.5 banka komisyonu + dolar kur farkı ile. bu ürün hemen hemen 306 TL'ye Denk geliyor. 340-306 =34 tl %10 kar. Siz neden getirtemiyorsunuz?
Hocam hiç tırsmanıza gerek yok. Emin olun TR kadar güvenli,. sadece satıcıya almadan önce paketin üstüne düşük fiyat yazmasını istemelisiniz. bir de deri ceket yazmasın. polar ceket felan yazsın. Triko isimleri konusunda beceriksizimdir. Ürünü almazsanız bile geri paranızı alırsınız.
"Ve ben 24 yaşındayken kendimi Türkiye'nin bağımsızlığına armağan etmekten onur duyuyorum."
Deniz Gezmiş 28 Şubat 1947 - 6 Mayıs 1972
Aliexperessdeki bedenleri dikkatli seçin . Cin boyutları bize ufak kaçıyor beden tablosu varsa ürün açıklamasına oradan ölçün göğüs çevrenizı felah denk geleni isteyin yoksa da satıcıya söyleyin ölçülerinizi denk geleni söyler o. Ayrıca Aliexperessden elektronik sigara bile aldım (tr ye girmesi yasak) bir sorun çıkmaDi çıktığında da kesinlikle para iadesi aliniyor arkadaşlardan biliyorum. Kalitesine güveniyorsanız düşünmeden alin ve 'pls gift pocket and low price for Turkey rules ' yazarsanız onlar halleder.
Aynı şehirde olsak 50 gönüllü bir şekilde alıp size aynı fiyata verirdim fakat şehir farklı malesef. Ama güven probleminiz olmasın alırken 2 dolar fazla verip takipli kargo ile alın. ürün fiyat probleminden dolayı gümrüğe takılırsa gümrük vergisini verip yine alabilirsiniz ürünü oda çok bişey tutmaz zaten. Takılmazsa evinize kadar gelir zaten. Olurda bir problemden dolayı gelmez geri dönerse hertürlü para iadeside alırsınız. Satıcının linkini atın buraya bakalım güvenilir mi değil mi diye. Geriye sadece siparişi vermek kalıyor 50 tl'de cebinize kalmış olur.
https://tr.aliexpress.com/item/2017-...5516-zj6qB6AIM
satıcı bu dostum yaw ben beceremem diye korkuyorum açıkcası ankaradan yardımcı olabilecek olursa 50 tl harçlık yapardı gerçi kendine ama olmazsa ben deniyecem bakalım
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:04 ----------
l ile xl arası bişey olur tahminim o yüzden xl seçtim bedeni biraz kilo verirsem terzide bedenini küçülttürürüm diye düşündüm gerçide bakalım
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:06 ----------
aynen hocam yardımcı olan çıkmazsa ankaradan öyle yapacam artık
Hocam hepimiz yardımcı oluruz, o işte sıkıntı yok. kar hesap tablosu işin şakası. sonuçta burada bir aileyiz. Siz de ilk alışverişinizi yaşmış olursunuz. o tatlı bekleyişi heyecanı yaşamış olursunuz. AliExpress şurubu diyorum ben ona. içmiş olursunuz. ve zevk aldıkça daha da çok almak istersiniz. Satıcı ile irtibata geçin, düşük fiyat yazmasını söyleyin. OK derse. siparis verirken de sipraiş mesajı olarak da yine altına yazın lütfen 30 USD'den düşük fiyatın yazın diye. Hiç korkmayın. Gelince de güle güle kullanın. Beceremem derseniz eğer, özelden yazışalım yardımcı olayım. siz satın alın.
"Ve ben 24 yaşındayken kendimi Türkiye'nin bağımsızlığına armağan etmekten onur duyuyorum."
Gümrüğe takılırsa %20 vergi de çıkar, bilginize...
yeni yasaya göre gümrüğe takılıyor zaten
de işte kardeş vergi verelim tamam da kime verecez nasıl verecez onu bilmiyorum nete baktımda pek tatmin edici cevap bulamadım
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:22 ----------
saol dostum bakalım deniyecem dediginiz gibi eger bi sorun çıkmazda gelirse paylaşırım burdan
Satıcı kötü değil fakat henüz yeni bir satıcı. Eğer aynı ürün başka satıcıda da varsa ilk alışverişte ondan al derim. Çünkü onlar daha hassas oluyor hata yapmamaya çalışıyor. Eğer ürün gümüğe takılırsa sizi postaneye çağırıyorlar ürünün vergisi şukadar almak istiyormusun diye, eğer almak istiyorsan parasını ödeyip alırsın.
hocam bide şu satıcıda mevcut bide buna bakarmısınız ?
https://tr.aliexpress.com/item/The-l...ea484775&tpp=1
Yazlık kışlık seçeneklerini işaretleyince aradaki farkı anlarsınız. İlan detaylarını açıp karşılaştırın. anlarsınız zaten. Bİr de 5 usd daha verin ePacket ile alın bence. 14 günde gelen kargom oldu ePackette. Tabi siz bilirsiniz. Farzedin ki başkasına vereceğiniz 50 tl'nin 20 sini kargoya veriyosunuz. 30 tl yine kardasınız.
Az önce de belirttiğim gibi, bir kere alışveriş yaptınız mı devamı gelir, o cahillik diye adlandırdığınız Acemilik kalkar. Huzur içinde alışveriş yaparsınız. ( Beni görende AliExpress'in komisyoncusu zannedecek) Tamam benden bu kadar Bi süre sonra siz insanlara AliExpress hakkında tavisyelerde bulunursunuz. Alın o montu güzelse bende alayım yaz sonu
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)