Bu çantadan buldum birinden ucuza kullanan eden varmı şekli şemali çok hoşuma gitti
Bu çantadan buldum birinden ucuza kullanan eden varmı şekli şemali çok hoşuma gitti
çantaların kralıdır.
Çakma olmasın? Aliexpress'de dünya kadar çakması var bire bir aynı görünen.
Aliexpress'de 68 $ (2 gün sonra) 250 TL diyelim.
https://tr.aliexpress.com/item/2015-...732458999.html
Sahte olmasının herhangi bir dezavantajı var mı? Düştüğünde kırılıp sırta girer mi? Ya da orijinallerinin sırta zarar vermeme garantisi var mı hiç bilmiyorum yalnız şeklen güzel çanta gerçekten.
bende dainese takıntısı var,çocukluğumdan geliyor.Çok seviyorum.En son bel çantasını aldım Large bedeni,çok memnunum.Daha önce Camel marka çanta kullanıyordum, dainese tamamen motor kullancılarını düşünerek üretmiş,takma çıkarma,vücüda temasm ettiği yerin materyali yapısı.Özet tüm daineselerimden çok memnunum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:28 ----------
AEA'nın kazasında benzer bir çanta ama dainese değildi fakat iyi bir markaydı , kırıldı ve battı,sonraki videolarında bunla ilgili yorumları vardı.o durum olabilir.orjianli bile olsa düşüş hızın şiddet vs vs o bile dayanamayabilir.dainese bunun garantisini veriyor mu bilmiyorum
kırılıp batan nedir? Bir de doğa sporlarıyla ilgilenen biri olarak bu çantaya bu kadar para verme mantığını anlayamadım. Eğer aynı zamanda sırtı omurgayı koruma görevi yapıyorsa bilmiyorum ancak onun dışında gereksiz pahalı onun yerine çok daha iyisini jack wolf skinden alabilirsiniz
Dainese'yi zan altında bırakmak istemem. Bu tür kabuklu çantalarda kirilma ve batma olayı yaşandığına youtube üzerinden ve kullanıcı tecrübeleri sayesinde öğrendim. İhtimal var sadece. Bu paralar verip alma noktasında ben kimseyi eleştiremiyorum çünkü bende ciddi paralar verdim hastalık gibi
yok ustat verilir zaten. ben de bisey demiyorum ancak bi northface e 1k bile verebiliyorsun ancak kullanim amaci acisindan cok avantajlari var. ergonomi sirta uygunluk, saglamlik, doga sartlarina uyum vs vs ama bunlarin fiyatini gorunce bu fiyata sebep olan seyin ne oldugunu tam cozemedim. amaci korumaksa eyv. dedim ancak sadece maksat bir cantaysa yine ayni paraya gercek outdoor canta markalari tercih edilebilir diye dusundum.
Şöyle bir durum var,motor üzerine uzmanlaşmış markalar tüketici beklentilerini biliyorlar. Ihtyaclara uygun ergonomi malzeme gibi endüstriyel tasarım ve üretim detayları devreye giriyor. Örnek, benim dainese'den önce kullandığım bel çantası camel'di gayet sağlam bir çanta ama kullanım kolaylığı takma çıkarma kaydirmazlik reflektif özellikler bakımdan dainese çok daha rahat ve kullanışlı. Camelde iş görmüyor muydu evet ama biri cok daha rahat. Yani uzmanlaşma var,camel bende giricem dese motor ekipman işlerine eminim oda iyi iş çıkartır fakat bu dainese alpistar revit rukka givi fln filan yıllarını vermiş bu işlere çanta diyip geçme çok fark yaratabiliyor. Birde havası var tabi , ee oda insanı mutlu ediyor.çok şık görünüyor namussuzlarin malzemeler
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)