Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Cub a 500 tl sigorta çıkıyor

REKLAM ALANI

İyi günler, tvs neo x3i sahibiyim, motor babamın adına 56 yaşında kazasız temiz sicili var ehliyeti yıllanmış. 35 plaka bunlara rağmen sigorta 500 tl çıkıyor oda anadolu sigorta daha uyguna yaptırma yolu varmı? Normalmi bu ücret.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    HD Sportster 883R
    Normal, 11ay Crypton kullandım 52 yaşında annemin üzerine olduğu halde 470-570 aralığındaydı sigorta bedelleri (İzmir Karşıyaka'da)

Motosikleti
    falcon flash 100
    kendimden örnek vereyim 52 yaşındayım. (istanbul) falcon flash 100 cub ım var. geçen sene 650 tl bu sene 850 tl sigorta parası ödedim.

BIYIKLI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende 43 yaşında, ikamet ve plaka İstanbul, 2014 mayısta biten poliçeyi üç senedir yenilemediğim halde 713 lira çıkıyor. Birkaç ay önce 950 den aşağıya çıkmıyordu onu da belirteyim. Motoru satsam taş çatlasın 1400 eder, sigortası 700 lira!!!!!!!!!!!

Sigorta şirketlerinin at koşturduğu, resmen devlet eliyle vatandaş söğüşledikleri bir ülkedeyiz...
    gurucuk bunu beğendi.

Yetkililer okadar televizyonda boy gosterdi ya indirin yada mudahale ederiz diye. Sosyal medyada ziraat ve ptt nin ucuza yaptigi filan yaziyordu hepsi yalan dolan cikti. Ziraat 1000 tl fiyat cikti ptt de acentelik yapiyormus zaten. 2300 tl fiyat veren sigorta kurumu bile aradi beni agzimi bozmak zorunda kaldim kapatti suratima.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)