Arkadaş honda chooper tarzı 2 yeni modeli satışa çıkaracağını duyurdu Türkiyeye gelmesini umuyorum bir Japon alternatifi zaten yok fiyat da uygun verilirse bizede güzel bir alışveriş olacaktır.çok satar diyen.düşünüyorum
Arkadaş honda chooper tarzı 2 yeni modeli satışa çıkaracağını duyurdu Türkiyeye gelmesini umuyorum bir Japon alternatifi zaten yok fiyat da uygun verilirse bizede güzel bir alışveriş olacaktır.çok satar diyen.düşünüyorum
Japon alternatif, vulcan s. 300luk olan zaten gelmez cunku vergi dilimi yuksek. Uc bes bin daha eklenip 500luk alir millet.
Konu açmıştım aylar önce, honda bu modelleri Yalnızca amerikada satışa çıkaracakmış, Avrupa ya gelme durumu yok
Bende Honda Türkiye'ye sormuştum bu konuyu.
"Yapılan pazar araştırmaları, mevcut ürün gamımız ve gelen taleplerin değerlendirilmesi sonucu Honda rebel 300-500 motosiklet modeli 2017 satış planlarımızda bulunuyor, gelmeyecek." diye cevap vermişlerdi.
bende var millet isteyen olursa makul fiyata bırakırım. he benim rebel 20 yaşında, boya takıntısı olan aramasın lütfen
şaka bir yana gelmeyecek diye biliyorum ben de yeni kasasının. güzel olmuş ama motor 300 lük. vergiden ve fiyattan dolayı getirmeyeceklerini düşünüyorum çünkü çok yüksek fiyatlı çıkar.
keşke gelse, keşke olsa ama yapacak bir şey yok.
Allahın belası honda türkiye. Daha shadow'un yenisini getirmiyorlar rebel'imi getirecekler. Gerçi müşteri kitlesinin %90'i vınvın cıncıncı olduğu için satnayacak diye dusunuyorlar, bize de 2005# 2006 model shadow'a 25 lira fiyat çekenleri izlemek düşüyor.
Keşke gelse dediğim modeldir kendisi. Gerçekten benim olsa dediğim ilk motosiklet sanırım Gel gör ki honda bizle aynı fikirde değil
Boşversinler rebeli de getirceklerse şundan getirsinler:
Honda Fury
Valla bilemeyeceğim neden öyle cevap verip sonra karar değiştirdiler ama bu Rebel modeli için de olursa güzel olur.
Çok şık buluyorum. Hayalimde piyasası olmayan xsr700 var bu gelirse bir şekilde her türlü buna yönelirim.
ne gerek var rebele ? yer gök 125-250 cc "yarış motoru" kaynıyo. al bi r25 dünyalar senin olsun
Honda Türkiye'den tanıdığım birisi geçen sene "Honda yeni cruiser çıkaracak, Türkiye için pazar araştırması yapıyoruz." demişti. Bu sene yeni Rebel serisi açıklandığında kendisine tekrar sorduğumda "2017 yazına kadar getirilmeleri gibi bir plan yok" demişti. 2017, 2. yarısını da artık sormadım. Gelmeyeceği belli.
Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.
????? ????? ?????
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:50 ----------
REBEL 1100 EFSANE....
Gelsin aynı gün motosikletimi satar alırım. Hyosung Gv'den başka spor olmayan binilebilecek motosiklet yok piyasada. Ya 2000 model japon alacaksın sanayi sanayi gezeceksin ya da hyosung alıp arada sanayi gezeceksin. Gelirse yok satar bence. Çoğu kişi chopper cruiser alma isteğini piyasada olmamasından ötürü erteliyor.
Konudan bağımsız olarak Korece ne kadar hart hurt bir dilmiş. Kulağa hiç hoş gelmiyor.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)