Ben olsam kapalı tercih ederdim o yüzden sessiz kalıyorum hayırlı olsun
Almadan sorsaydın keşke. Hayırlı olsun.
Ben de başka modelini kullanıyorum, yan rüzgarlarda kaskın içinde türbülans oluyor Ses alıyor. Ben rahat buluyorum.
Kaza yapınca ne olur bilemem ama, yapana kadar baya sağlam.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:58 ----------
Kapalı daha güvenli, hemfikiriz. Ama arkadaş, onu giymek, çıkarmak nasıl çiledir yav. Ben çene açılır kaskımın aynı marka, aynı beden kapalısını denedim, geçmedi kafaya iyi mi
Evet Manuş Baba dinliyor, kitap, gazete okuyor ve düşünüyorum...
Düşünün, düşünmekle ölmüyor insan...
İtalyan markası, tasarımlar güzel ama sadece 1 tane sertifikaya sahip diye biliyorum. Keşke üzerine çok az daha koyup mt revenge veya blade alsaydınız. Koruma zaten bundan kat ve kat iyiyken parça (vizör, mandal vs) bulmakta da zorlanmazdınız. Neyse umarım kaskı test etme imkanınız olmaz
hem sway hem çene açılır çok iddalı olmuş.pek güvenme hocam 2. kask olur kısa mesafeli şehir içi ufak hızlarda anca.
kapali nedense goruntu kaybi hissi yaratiyor bende
Modellere Bakmaya gittim aldim ciktim bende anlamadim
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:31 ----------
Zaten 125lik motorum hizlanda isim yok gerci honda gitmeyen motor yapmis isimi gorur.. dusuncesindeyim
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
Siz yine de bilindik bir şey almaya bakın. 40-50 ile düşüp kafa patlatan çok insan var.
Hayırlı olsun abi.
Allah sağlamlığını test edecek durumlardan muhafaza buyursun.
Kalitesiz bir kask fakat hic takmamaktan iyidir.. ucuz fiyata 300 tl civari alinacak en kaliteli kask mt revengedir.. ona butce yoksa ls2 nin guvenli modelleri var..
aldıktan sonra konu açmanda bayağı saçma olmuş. Tahmin edebildiğin üzere aldığın kask iyi değil. Kafanı sigortalatmak bu kadar ucuz olmamalı bence, sence?
Bu açılabilir kask alma fetişistliğinin sebebini biliyorum ben. Açıp cigara içiyosunuz yolda.Kafayı düşünsen sway almazdın, açılabilir hiç almazdın. Çok sağlam olduğu kanısına nerden vardın 100 km hızla bariyerlere kafa vurdunmu.
HIC YOKTAN IYIDIR DICEMDE BENCE TIRT
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)