Bugün İzmir Ankara yolculuğumda geçirdiğim kaza
-
Selam arkadaşlar. Bugün İzmir'den aldığım motosikletimle Ankara'ya dönerken Manisa-Ahmetli çıkışında saatte 110-120 km hızla sol şeritte seyrederken hemen sağımdaki aracın aniden sola geçmeye karar vermesi üzerinde sağımdan hızla çarpması sonucu "büyük" olarak nitelendirebileceğimiz bir kaza geçirdim. Bir 5 metre kadar toparlamaya çalıştım fakat olmadı, motorla beraber düştüm. Motosiklet 50-60 metre kadar sürüklendi, Ben 20-30 metre kadar biraz takla atarak biraz sürüklenerek gittikten sonra durdum. Şu anda bunları yazabiliyor olmam bana bile mucize gibi görünüyor ama kendime bile gülüyorum. Kaza anının videosu ne yazık ki yok. Bialnçoyu yazacağım. Kazadan sonra fotoğraf ve video bolca çektim. Benim sağ ayak bileğimde ve sağ kalçamda ezilen iki nokta var. Bunlar haricinde ağrı sızı hissetmiyorum. Motosiklet de neyse ki koruma demiri üzerinde sürüklenmiş, hiç tajla atmamış, sağ sinyal kırık, sağ peg erimiş ve arka fren pedalı yamulmuş vaziyette (şu anda çekiciyi bekliyorum, tutanağı tuttk, karşı tarafı gönderdim vs ama durumun ciddiyetini yeni yeni anladım.)
Korumam motosiklet botu hariç full olarak yola çıkmıştım, bot yerine de bilek korunaları takılıydı. Sonuç olarak, kaskım görevini yaptı, parçalanmadan kafamda kaldı. Epey bi darbe çizik çatlak almasına rağmen tek parça kalmış. Montum parçalandı. Özellikle sağ kol ve omuz ile sırtı paramparça olmuş. Korumalı pantolonun da sağ bacağı parçalandı. Kalça , bilek ve diz korumaları tamamen gitmiş. Eldivenlerimin her ikisinin de parmak eklem yeri korumaları parçalanmış, sağ eldivenin başparmak, avuç içi ve orta parmağı parçalanmış. Böbrej korumanın da alt tarafı sürtünmeden erimiş. İçimdeki tişörte kadar parçalanmıştı üstümdeki kıyafet ama kazayı bundan 2 saat önce yapmış olmama rağmen şimdi motısikletimin başında bunları yazabiliyorum.
Verilmiş sadakamız varmış...
Fotoğraf ve kaza sonrası sürüklendiğim yeri anlattığım videoyu fırsat bulduğumda ekleteceğim.
"Tekeriniz düz bassın" ve "Tekerinize taş değmesin" yanına "Allah yolda sığırla karşılaştırmasın" temennisini ekliyorum.
Bu başlığı da bu kadar büyük kaza yapıp koşa koşa başlığı açılmış konu olarak da tarihe geçiriyorum.
Saygılarımla.
Evrim her zaman dört ayaktan iki ayağa doğru olmuştur...
Reklamlar
-
Geçmiş olsun. Anlaşılan aynanın ne halta yaradığını bilmeyen bir davara denk gelmişsiniz.
-
Geçmiş olsun .Kazayı yapan şahıs sizi nasıl bırakıp gitti keşke kalmasaydiniz yerden ambulansla gelmesydi
-
Verilmiş sadakanız varmış. Çok çok geçmiş olsun.
"Ve ben 24 yaşındayken kendimi Türkiye'nin bağımsızlığına armağan etmekten onur duyuyorum."
Deniz Gezmiş 28 Şubat 1947 - 6 Mayıs 1972
-
Allah korumuş, büyük geçmiş olsun hocam...
-
Allah korumuş. Çok geçmiş olsun.
-
iste muhtemelen hiz dusuklugu hayat kurtardi. ayni kazan 200le giderken olsaydi muhtemelen su an yazamiyordunuz. cok gecmis olsun...
-
Geçmiş olsun, sadakanızı vermeyi unutmayın hocam..
-
-
Çok Çok geçmiş olsun. Allah korumuş.
-
-
Gecmis olsun bu kadar taklaya gelip forum basil aklina geldi ben kitlenirdim. Demekki birine birzaman hayrin gecmis
-
Geçmiş olsun, acil şifalar dilerim
-
Geçmiş olsun , sağlığınız çok şükür yerinde tek sevindirici nokta bu ... Rabbim hepimizi korusun ...
-
-
-
-
geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış
-
-
Daha düşük hızlarda ölenler var. süreklenirken bişeye çarpmamak, düşme açısı, birçok parametre var.
kazada ilginç, sizi görmedimi, bide kaçmamış sanırım.
geçmiş olsun. sigorta ekipman parasını karşılıyor mu?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)