Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

3500 Motosiklet Çanakkale Şehitleri‘ne Sürdü!

REKLAM ALANI
    Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Türkiye Motosiklet Platformu’nun bu yıl 3.sünü düzenlediği “Şehitler Bizi Bekler” etkinliğine bu yıl yurdun dört bir yanından 3500 motosiklet ve yüzlerce araba katıldı.

İstanbul’dan başlayan yaklaşık 1000 motosikletli ve 50 ye yakın arabalı kortej Çanakkale’de diğer illerden gelen motosiklet tutkunları ile birleşerek dev bir kortej oluşturdular. Korteje yol boyu MAKUD (Motorize Arama Kurtarma Derneği) ekipleri, 2 tane ambulans ve onlarca ilkyardım motosikleti eşlik etti. Ayrıca her ilin polis ve jandarma ekipleri kortejin güvenliğini sağladı.

Çanakkale 18 Mart MK Derneği’nin ev sahipliği yaptığı etkinlik bölge halkınca büyük coşku ile karşılandı.

Önceki yıllara nazaran çok daha büyük bir katılım olan sürüşe, İzmir, Aydın, Bursa, Antalya, Tekirdağ ve Ankara gibi birçok ilden katılım gerçekleşti. Motosikletlerin yanı sıra arabaları ve minibüsleri ile katılan motosiklet tutkunları da kortejin sonuna eklendiler.

Motosiklet korteji önce Şahindere Şehitliği’nde mevlit okutup pilav ayran ve lokma dağıttı. Arkasından Abideye gelerek dev Türk Bayrağı açıp Andımız ve Çanakkale Türküsü ve çeşitli marşlar söyleyerek şehitlerimizi andılar.

Gelecek yıl 4.sünü daha büyük bir organizasyonla yapılması kararı alarak bölgeden serbest sürüşle ayrıldılar.

3 yıldır düzenlenen bu etkinliğin öncülüğünü Türkiye Motosiklet Platformu yapıyor. Etkinlikğe platformun yöneticileri ve yönetim kurulu üyeleri de katılırken, Çanakkale ziyareti sırasında ev sahipliğini de Çanakkale 18 Mart MK Derneği yaptı. Dernek organizasyona Çanakkale'deki motosiklet tutkunları ile birlikte dahil oldu. Çanakkale halkı ve şehitlik ziyaretinde bulunan kişiler tarafından da ilgiyle karşılanan etkinliğin bundan sonraki yıllarda daha büyük organizasyonlar şeklinde düzenlenmesi planlanıyor.

VENOM's, nzm75, oggomoggo ve 4 diğerleri bunu beğendiler..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    karaca3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pulsar 200 ns
    çok güzel bir etkinlik olmuş.
    onlar vatanı kurtarmak için ellerinden geleni yapmişlar,bize düşen onları unutmadıgımızı hatırlatmak ve ruhlarına birer fatiha yollamaktır.
    katılanlara teşekkür ederim.inşallah seneye bende katılmak isterim.

whitedeamon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MTT Y2K
    Maşallah ya.Hakikaten bir konuda kenetlendiğimiz için gurur duydum.

hachiko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio X9 500
    Harika Allah razı olsun düzenleyenden katılandan..Emeği olan herkesten..

Allah şehitlerimizden razı olsun...Verdikleri her nefes aldığımız her nefestir..

100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im

sailor33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VFR 800 (INTERCEPTOR)
    Düzenleyenlerin ve katılanların eline emeğine sağlık.

Gerçekten çok güzel ve anlamlı bir organizasyon olmuş.

murat 60 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda crf 250l rally
    çok güzel ve anlamlı bir organizasyon olmuş katılmayı çok istememe rağmen olmadı motoru satmıştım ve a.ö.sınavına denk geldi nasip olursa seneye bende o duyguyu yaşamak istiyorum

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)