İzmir - Buca Hırsızlık Girişimi 2.Deneme
Reklamlar
-
Hırsızı yakalasan ön kapıdan girer arka kapıdan çıkar
Polisi sabah arasan akşam gelir gelse dahi 2-3 konuşur gider
Hırsızı birdaha yakalayamayacak hale getirsen mapushanede gün sayar haklıyken haksız duruma düşersin
ULAN BU MİLLET NE YAPSIN NE YAPSINNNNNN yakıcam az kaldı a*k motorunu
Reklamlar
-
voqka35 adlı üyeden alıntı
tşk. çok güldüm çalmaya kalkanların hepsi zenci ama çalamadılar,en sondaki beyaz dı ama o zinciri koparıp çaldı valla
-
TIGERSHARK adlı üyeden alıntı
rövanş oldu mu?
Kapalı garajda duruyor şuan.. Zincirin dışındaki pvcyi bir yerinden kesmişler. Oraya sıcak silikon sıkıp kapatıp, tüm kilidi siyah elektrik bandıyla saracağım ki daha önceden kestikleri nokta belli olmasın, zincir de çöpe gitmemiş olur. Öğrenciyim, sürekli yeni zincir parası veremiyorum doğal olarak. Çıkarınca dışarı, rövanş olur illa ki
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:09 ----------
Malebranche adlı üyeden alıntı
Her halde farklı bir ülkeden yazıyorsunuz.
Çünkü
Baklava çalan çocuklara 10'ar yıl....
14-17 yaşlarında 20 TL çalan 3 çocuğa 25'er yıl...
verilen bir ülke Türkiye.
Ayrıca hırsızı darp etmeniz durumunda alacağız cezaya bir bakın derim.
Geçmiş davaları bir inceleyin
Hırsızı darp edince ben de ceza alacağımı biliyorum ama bu olayda gelen polislerin söylediklerine güvenerek artık ceza almayacağımı biliyorum en azından bizim buradaki polisler için öyle.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:11 ----------
MazhaRR adlı üyeden alıntı
Ya ne emniyeti hukuğu hocam? Kulaklarının dibine inip çaaat çaaat iki tane sıkıcaksın sonra o demir kesme makasıyla da bunların fazlalıklarını alıcaksın.
voqka35, adres ver iki kamyon motorcu kum gibi.
Valla teşekkürler Etraftaki apartmanlardan diğer motorcu arkadaşlar da sağolsunlar iletişim halindeyiz, hepsi tetikte bekliyor bir gece yakaladım diye bağırmamı, sonrasını ben bile düşünemiyorum )
Fırtınanın şiddeti ne olursa olsun Martı sevdiği denizden asla vazgeçmez.
Albert Camus
-
kursaa adlı üyeden alıntı
Hırsızı yakalasan ön kapıdan girer arka kapıdan çıkar
Polisi sabah arasan akşam gelir gelse dahi 2-3 konuşur gider
Hırsızı birdaha yakalayamayacak hale getirsen mapushanede gün sayar haklıyken haksız duruma düşersin
ULAN BU MİLLET NE YAPSIN NE YAPSINNNNNN yakıcam az kaldı a*k motorunu
ne yapılması gerektiğini önceki sayfada yazdım
yakaladığında şahit yada kamera olmayan biyere çekip hemencecik iki gözünü çıkarıp salacaksın,,ne seni teşhis ederek şikayet veya intikam alabilir,nede geri kalan hayatında kimsenin canını yakabilir,,en temizi bu
-
Zinciri kesebilmişler mi?
Zincirin markası neydi?
Kesilebilen zincirlerin markalarını paylaşalım da aynı zincirlere para harcamayalım sonradan.
-
espresso adlı üyeden alıntı
Zinciri kesebilmişler mi?
Zincirin markası neydi?
Kesilebilen zincirlerin markalarını paylaşalım da aynı zincirlere para harcamayalım sonradan.
"Tex 8105 Alarmlı Halat Kilit"...Kullandıktan 2 gün sonra alarmı bozuldu. Yaptırmaya fırsatım olmadı, firma aldığınız yerle, aldığım yer ise firmayla görüşün dedikten sonra kendim uğraştım kilitle içini filan açtım yani alarmı çalışmıyor şuan... Kesilme durumuna gelirsek, o dışındaki kaplamayı kesmişler içinde çelik halat gözüküyor. Ya o çeliği kesemediler ya da fırsatları olmadı belki de şak diye kesilebilirdi bir daha deneseler, yani onu tam bilmiyorum. Benim dikkat ettiğim tek nokta kilidi yere yakın kurmuyorum. Havada kalıyor yani, makasla yerden destek almasınlar diye.
Albert Camus
-
Size karşı devam etmekte olan bir tehlike bulunmadığı sürece hırsızlık fiiline teşebbüs eden bir şahsa karşı hiç bir şekilde şiddet uygulayamazsınız.
Sokaktaki sıradan bir adamı dövmekle aynı şekilde ceza alırsınız.
Farz edin ki adamı yakalayıp gözünü çıkardınız, aynı polise mi denk geleceksiniz? hadi denk geldiniz diyelim "tamam o bizden bırakın gitsin" mi diyecek?
Hırsızı yakaladığınız vakit %100 dövüp indireceğiniz de meçhul, cebinden bir şey çıkarıp size saplama ihtimali de var.
Şu konuyu okuyan biri sizin aklınıza uyup da hırsızı tutup dövmeye kalkar da başına bir hal gelir diye özellikle yazdım.
-
zor işler 7.8 ay önce eve hırsız girdi televizyon v.s çaldılar, jandarma bölgesi jandarma gelip tutanak tuttu gitti, hala ses seda yok, bayram süresince 1 haftada 7 tane hırsızlık yapmışlar aynı bölgede, daha sonra cadde üstü akşam üstü hava aydınlık ve etraf hareketli olmasına rağmen arabadan koltuğun altından camı kırarak evrak çantasını çaldılar, ruhsatlar, kontak anahtarları ve birçok evrak v.s gitti ,155 arandı yarım saat beklendi sonra bölge karakolu biz gelemeyiz siz gelin dediler, tutanak tutulması olay yeri derken 3.4 saat karakolda geçti, bu bekleme zamanında tam 10 araç daha tutanak için geldi, artı dükkandan soğutucu da çalmışlar, sonuç gene ortada birşey yok, toplam zararım 4.5 bini buldu, bu durumda yapacak pek birşey yok, memurlar kendisi diyor yakalasakta salıveriliyorlar diye bunun çözümü önce ahlaklı eğitim ,sonra sosyal devlet gereği daha çok iş imkanı bulunması, çalışmayıp hırsızlık yapanında ciddi cezalandırılması ,hırsız iş bulamıyoruz hemde sabıkalıyız diyor sonuçta kapasitesini aşmış cezaevlerine girmekten kurtuluyorlar ,bu hırsızlık olayları malesef çok arttı, daha önce ufak tefek 1.2 olayla hırsızlık olayı yaşamıştım ama artık iyice azmış hırsız takımı ,ha dövmek zarar vermek yapabilen yapsın ama kanunen hırsızı suçluyu dövende mahkemelik oluyor, kısaca daha da dikkat edilmesi lazım , ben yakalasam komposto yapacaktım kamera v.s inceledim ama bulamadık
-
MazhaRR adlı üyeden alıntı
Ya ne emniyeti hukuğu hocam? Kulaklarının dibine inip çaaat çaaat iki tane sıkıcaksın sonra o demir kesme makasıyla da bunların fazlalıklarını alıcaksın.
voqka35, adres ver iki kamyon motorcu kum gibi.
-
madem öyle, herkes arasında para toplasin, mahalleye bir bekçi ya da özel güvenlik görevlisi yerleştirsin. başka çıkar yol bulamıyorum.
-
Benim sistemim şu şekilde 2 adet alarmlı disk kilidi 1 adet zincir balkonumun altında duruyor ve yatağımın başında 1 metrelik zıpkın duruyor
Arada sırada kedi falan çıkıyor motorun üstüne psikopat gibi donla balkona fırlayıp zıpkın elimde motora bakıyorum
Şaka maka geldiğim hale bak teşekkür ederim beni bu duruma düşürenlere ve onların yardakçılarına
-
Bu adamlar en sonunda çalacaklar bu gidişle.
İstersen üşenme, yardım edeyim sana, buz dolabı kartonlarından maket motosiklet yapıp brandayla ört. Gelsinler, brandayı kaldırıp kartonu görsünler. Çıkma lastik falan da buluruz gerçekçi olsun diye. Psikolojik olarak yıldırmak lazım bunları.
Alarm, kilit, zincir, branda fark etmiyor bunlara.
-
K121L adlı üyeden alıntı
Benim sistemim şu şekilde 2 adet alarmlı disk kilidi 1 adet zincir balkonumun altında duruyor ve yatağımın başında 1 metrelik zıpkın duruyor
Arada sırada kedi falan çıkıyor motorun üstüne psikopat gibi donla balkona fırlayıp zıpkın elimde motora bakıyorum
Şaka maka geldiğim hale bak teşekkür ederim beni bu duruma düşürenlere ve onların yardakçılarına
Zulada zıpkını olan tek ben değilmişim
-
Emniyetle alakali bir durum yok ki adamlar yakaliyo savcisi hakimi avukati artik neyse bence hepsi bir onlar serbest birakiyorlar. Suc emniyete kaliyor.
-
cenkyenmez adlı üyeden alıntı
Bu adamlar en sonunda çalacaklar bu gidişle.
İstersen üşenme, yardım edeyim sana, buz dolabı kartonlarından maket motosiklet yapıp brandayla ört. Gelsinler, brandayı kaldırıp kartonu görsünler. Çıkma lastik falan da buluruz gerçekçi olsun diye. Psikolojik olarak yıldırmak lazım bunları.
Alarm, kilit, zincir, branda fark etmiyor bunlara.
zıpkın güzelmiş zıpkın :D
Albert Camus
-
Ancak o hirsizi saliverenlerin mali calinirsa ustune duser maalesef durum boyle ulkemizde...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)