CC yükseltme bakarmısınız?
-
Ben herşeyi biliyorum havasında değilim motorda bildiğim yanıldığıma değmez.
Ama nefsime yenik düşüyorum kaç aydır bunun hayaliyle çalışıyorum çünkü bianda vazgeçemezsiniz.
Ayrıca konu kirliliği demişsiniz benim motorcu abilerim ve kardeşlerimle bukonuları konuşamicaksam kimle konuşacam.Hayatta samimi hissettiğim tek insanlar diyorum ayıp ediyorsunuz hepsine saygım sonsuz.
Birde bu motoru kullanan kimse yokum (600f) onların yorumlarınıda merakediyorum hepinize iyi forumlar
Reklamlar
-
sen onu bunu geç de, babandan motor istemeye yüzün olacak kadar puan alabilecek misin sınavdan?
-
Shruikan 2 gün sonra açıklanıyor ygs 60 netim felan var 2 gün sonra kampa sokacak kendimi üç ay motora binmicem tuvalette bile test çözmeyi düşünüyorum :D inşallah olur eğer yapamazsam almaz zaten sözünü tutan bi adamdır
-
Wolverine, adlı üyeden alıntı
Ben herşeyi biliyorum havasında değilim motorda bildiğim yanıldığıma değmez.
Ama nefsime yenik düşüyorum kaç aydır bunun hayaliyle çalışıyorum çünkü bianda vazgeçemezsiniz.
Ayrıca konu kirliliği demişsiniz benim motorcu abilerim ve kardeşlerimle bukonuları konuşamicaksam kimle konuşacam.Hayatta samimi hissettiğim tek insanlar diyorum ayıp ediyorsunuz hepsine saygım sonsuz.
Birde bu motoru kullanan kimse yokum (600f) onların yorumlarınıda merakediyorum hepinize iyi forumlar
Motorun kendi konusuna gir orada sor.Ama durumu açıkca belirt oradaki arkadaşlarda düşüncelerini belirtsin.Sonuçta makinayı kullanan birinden direktif almak sana artı ve eksilerini görmen açısından daha düzgün bir rehber olur.Sonuçta sadece yüksek cc'nin getirdiği risk değil eski bir motor almanın riskinide alıyorsun.Şehir neresi?
-
whitedeamon Evet motorun eski olmasi korkutmuyo degil ama iyi bi tamirci anlar iyi olup olmadigini diye dusunuyorum guzel bi noktaya deginmissin.Şehir Adana
-
Merhaba abilerim kardeşlerim ben foruma bugün katıldım bir buçuk senedir bajaj discover 150 kullanıyorum(Başlangıç motoru)Artık cc büyültmek istiyorum cbr 600 f(2006) modelinden düşünüyorum sorum şu motoru kullanmaya uygunmuyum 150 den geçilirmi bi keresinde transalp 600 sürmüştüm ve bu motoru kullananların yorumlarınıda merak ediyorum gerçekten hayalimdeki gibimidir
.Şimdiden teşekkür ederim herkese iyi akşamlar.
kardeş sorunun yorumlarından bi kaçını okudum destek değil köstek olmuşlar yine klasik olarak..
ben sana gerekli ve istediğin cevabı vermek için yazıyorum.. tecrübene bağlı mesela bi 5 6 yıl sürekli kullandıysan cbr600rr değilde cbr600f makinaya bir bak derim beygiri biraz düşük ama bak dediğimi anlarsın.. ayrıca dikkatli ve dengeli bir kullanıcıysan söylediğim makina tam size göre emin olabilirsin.. köstek oalnları okumayın bile derim.. ayrıca baştan birşey diyeyim kendinize anlık bir soru sorun motorsiklette üstün düzeye geldimmi diye 1 sn süreniz var sayın o an düşünce halindeyseniz değilsinizdir direk evet derseniz özgüvenlisinizdir.. açıkca 250cc tavsiye vermek isterim ben fakat cc den önce beygir olarak büyümenizi öneririm..
-
benim çocuğum 160 sorudan yapa yapa 60 net yapacak ve motosiklet isteyecek öyle mi? bi vururum, bi de yer vurur!
-
BarisBurak kardeşim çok çok sağol destek olmasalar bile hepsine saygım var bu arada 600f düşünüyorum zaten
Shruikan bu seneki ygs yi internetten çöz derim matematikte 20 üstü çıkarıyordum denemelerde 6 netim var sınavda hem lys çok daha önemli emin ol ilk 30 bine bile çekebilirim sıralamamı
-
BarisBurak kardeşim çok çok sağol destek olmasalar bile hepsine saygım var bu arada 600f düşünüyorum zaten
Shruikan bu seneki ygs yi internetten çöz derim matematikte 20 üstü çıkarıyordum denemelerde 6 netim var sınavda hem lys çok daha önemli emin ol ilk 30 bine bile çekebilirim sıralamamı
bak genç arkadaşım, ben lisede rehber öğretmenim, ygs-lys'yi iyi bilirim. lys'lerden ful çeksen gelecek puan 300, senin ygs netlerinden de gelse gelse 70-80 puan gelir. 60/160 yapan adam, ölse-geberse lys'den ful çekemez. sen ilk 30000'e gir, ben istifamı basarım. boşa ümitlenme yani.
neyse, konu dağılmasın.
-
Rehber öğretmensiniz ve çocuğunuzu sınavdan düşük alıp motor istediği için dövüyosunuz ve motive etmek yerine burda moral bozuyorsunuz ilginç 160 soru olması hepsini yapmanızı gerektirmez öğretmenseniz bilirsiniz zaten bölümlere ayrılıyor tm ts mf vb..
Ygs puanım hesaplayınca 290 300 geliyor zaten neyse konuyu saptırmayalım haklısınız.
Ekliyeyim ygs den sonra yarısı bırakıyor seneye girerim bida diye lys ye bakmıyorlar bu konuda lys çok avantajlı.
İyi forumlar..
-
kawasaki h2 ye bakmanizi oneririm daha rahat
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:17 ----------
aslinda cevaba bile degmez milletle dalga geciyor. biri sandalyeye mahkum arkadasimizdan ornek vermis bu densiz getirin onu buraya yazmis. cogu cevabi da dalga. boyle kendini bilmez ergenlere cevap bile vermeyin gitsin otede olsun isterse
-
senin gibi okudugunu anlamayan insanlarin boyle yorum yapmasi normal.Salurbey senin tam istedigin adam 600 f ve r25 kullanicisi demisti bende onu buraya getir lazim bana dedim tekerlekli sandalyeli kardesimize yazmadim okudugunu anlasan cevap vermeye degmezse yazma arkadasim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:35 ----------
Ben kimseyle tartismak veya dalga gecmek icin acmadim bu konuyu ilk defa bir foruma uyeyim bilmiyorum belki isler nasi donuyor basta belirtmistim.Ama bukadar tepki gormem beni gercekten uzdu eger gercekten ötede olmemi istiyorsaniz konuyu kitleyin benide banlayin.Bir hatam varsa kusura bakmayin .
-
hem insanlara ne yapman gerektiğini soruyorsun hem de insanları 600lük alet al demesi için ikna etmeye çalışıyorsun. insanlar o makine uçar sıkıntı yaşarsın, gaz verirsen kötü olur diyorlar sen evet haklısınız ben gaz açarım diyorsun ona rağmen hala 600 lük alet peşinde koşuyorsan helvan fıstıklı olsun
-
Dostum merhaba,
Ben 2006 600f kullanıyorum. Kullanırsın elbet. Motoru sürmek mesele değil ama mühim olan tehlike anlarında ne yapabildiğindir. Herkesin adım adım git demesi bu yüzdendir. Yoksa r1 de sürersin. Böyle bir makinede en önemli şeylerden biri gaz tepkisidir.
Hasılı ben Afyon'dayım. Dilersen gel bir gün. Trafiğe kapalı bir alanda test edelim.
-
Abi çok sağol ama maalesef oraya gelemem yazın gelebilirsem rahatsız ederim seni :D
Sonunda motoru kullanan birini buldum merak ettiğim bişey kaldı diğerlerini öğrendim bu motorun dışardan gördüğü tepkiler nasıldır?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)