Demek ki benim gibi bu konuyu düşünenlerde varmış , Her zaman korkarım bu olay başıma gelecek diye binmeden bağcığıma bakarım
Demek ki benim gibi bu konuyu düşünenlerde varmış , Her zaman korkarım bu olay başıma gelecek diye binmeden bağcığıma bakarım
Ben şimdi çizmeyi boşuna mı aldım?
Motor konusunda hiç bir şey bilmiyorum diye, scooter da olsa aynı asvalta düşeceğim deyip iyi koruyan bir çizme aldım ama iki ayağımı birden alçıya almışlar gibi hissediyorum. Neyse ki scooterın bagajı geniş, bagajda bir çift rahat spor ayakkabı taşırım artık.
Bazen "çok mu takıyoruz" diye düşünüyorum.
Dün şirket yetkilisi olarak TBMM'ye gittim. Bir evrak varmış, onu aldım. Yolda giderken XV950 gördüm bir tane. Sıkışık trafikte aralara girerek sıyrılmaya çalışıyordu. Boyunluk takmış, burnuna kadar da çekmiş, kafada kask yok, eller çıplak, ayakta bağcıkları bağlanmamış bir bez ayakkabı(neydi? hani şu bir ara hee converse) , üstünde deri görünümlü günlük ceket (bakın motosiklet ceketi falan değil, herkesin giydiği ceket) ve altta düşük bel kot pantolon ile pantolon ile gömleğin arasından el sallayan boxer.
Düşündüm de, benim motora binmek için hazır olmam 15 dk sürüyor.
Bir tane bağcıksız fermuarsız ayakkabım var. Motosiklete kısa mesafede bineceksem onu kullanıyorum. Yol 10kmden uzunsa botumu giyerim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)