Aynaları sök, motora yat. +10 hp
Aynaları sök, motora yat. +10 hp
50TL'ye egzoz alıp hava filtresini sökersen +5hp ekleniyor. Ayaklık ve orta sehpayı söküp motoru basamaklarına dayayarak park etmek +2hp verir. Aynalar sürtünmeyi azalttığı için +3hp veriyor. Arka çanta bağlama demirini sökersen +1hp alırsın. Basamaklara topuğunu koymak ve koltuğun ucunda poponun köşesiyle oturmak aerodinamiğini arttırır +4hp verir. Etti mi sana 15hp. Motor 6.5hp olduğuna göre artık 21.5hp bir motora sahipsin güle güle kullan. Eğer jantları boyar, karenajlara saçma sapan stickerlar yapıştırırsan beygir biraz daha artar.
aynayı sök burger kıng ya da bim poşeti koy onların yerine.+7.5 kw
Apache detected....
[QUOTE=punishery;4118255]nasul yani nasıl yapacagım onu ben ? rolantiyi sonuna kadar dayasam ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:20 ----------
Anlamadı ya la
Scooter 100cc (35k) - Vitesli 125cc (14k) - 250cc (54k) - 600cc (6k)
yalana bak yalana harbi iyi güldüm
Hey uyan! Sabah oldu. Gündüz rüya görmek iyi değildir...
Arap Faik arabayı kullanıyor du. Malı Adana'dan getiriyorduk. İlk çevirme yi geçtik fakat 2. Kuzu ile başımız derde girmesin diye Faik önce onu yedi. Daha sonra yola koyulduk derken yenisi 2018 de geliyor Arif v 0216 314 ** **
Öyle yazayım dedim. Kafamda bir iki bilemedin üç film canlandı.
Kuzey Kıbrıs'da Bir Motovlog Kanalı. Tek teker - Servis - Top Speed - Viraj - Yarışlar ve çok daha fazlası...
www.youtube.com/channel/UC_LM3TAaRp-ExXrzgUOrNGA
motorla oynamadan nasıl performans alınacağını düşünebiliyorsun,öyle bişey olsaydı büyük cc motorları üretmelerinin mantığı olmazdı
dediğin şey mümkün olsaydı herkes küçük cc motor alır motorla oynamadan 1000 cc motor performansı elde ederdi
yani istediğn şey mümkün değil,,
senin motorun için şöyle bişey olabilir,,,dişlilerle oynayarak,yani arka dişliyi küçülterek son hızı az bir nebze artırabilirsin,ancak bu sefer motorun tork oranı düşer yani rampada falan motorun bayılır çekişten biraz düşer ama son hız az biraz artar
o yüzden macera arama ,sat motoru daha güçlüsünü al,en güzeli bu
akrep egzoz al replikalardan orjinal ürünle arasında fark yok bu motor camiasında kazıklamak en önemli faktördür
sakın king egzoz alma onlar motoru öldürüyor hem hemen apaçi sıfatı yersin ama akrep olursa havanda olur
3te 100 görmesi de az senin motor daha açılmamış kaç km merak ettim doğrusu
Vay amk. Bizim motorlar 2. Viteste o kadar anca yapıyor. Çift silindir diye seviniyoruz.
İbre motorun süratini gösterir gps ise hızını. Arada fark var yani yokuş aşagı veya yukarı kullanıyorsanız gps doğru sürati veremez.
390 sahibinde kaldı
Bende 100 cc cup kullanıyorum mondialin ama ne 1. Viteste 40 ne 2. Viteste 85 gördüm
Ha bu arada galiba 4. Viteste bile 85 görmedim ben :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)