www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
HJC CS-14 ve LS2 FF352 Fan Kapalı Kask (Fosforlu Yeşil)
Bu konunun amacı ne?
Keşke sadece benim bu marka model kaskım var demek yerine kendilerince kısaca kasklarının artı ve eksi yönlerini yazsalardı bence daha faydalı bir konu olurdu...
Lazer vertigo
Shoei xr1000 sonrasında bell qualifier winger'a geçtim. Gayet memnunum. Öneririm.
LS2 FF396 FT2 TRON ' ÇOK BUĞU YAPIYOR '
vemar çene açılır modeli bilmiyorum da mat siyah gözlüklü filan orta karar birşey işte
Bari, kaskın beğendiğiniz/beğemediğiniz özelliklerini ekleseydiniz konu bişeye yarardı.
Göster amcalara pipini gibi bişey olmuş bu başlık.
scorpion exo 2000 air
İyi yanları
+ siyah ve şeffaf vizörberaber geliyor.
+ pompalı yüz yapısına göre şişirebiliyorsun.
+ yağı/yağmur kaydırıcısı temizleme bezi hepsi beraber geliyor.
+ 1 adet pinlock ile beraber geliyor.
+ Havalandırma güzel
Kötü yanları
- ses var. Tıkaç lazım
- pegler sakal yüzünden çabuk soyulur. balaklava takmalısın.
Shoei GT Air Inertia TC-1
Ufak yada hafif bir kask değil. Piste,gazlamaya müsait değil. Ancak ses izolasyonu gayet tatminkar seviyede. Kafanızı sallamıyor. Vizörünü 1 tık açık bırakabiliyorsunuz böylece hava alabiliyor. Uzun yollarda güneş vizörü gayet iş görüyor aynı zamanda kaliteli. Kendi pinlocku ile sorun yaşıyorum tam olarak oturtmak pek mümkün değil. Universal yapıştırmalılardan alacağım gibi.
Arkadaşlar Ben beyaz Sway Kask Kullanıyorum Siyah vizörlü birde yanında sarı vizör aldım gece sürüşler için ama rüzgar sesi çok alıyor kaskım Mt kask kullananlar memnun mu ses konusunda?
Not: Kafanız yuvarlaksa size uymaz. (Scorpion exo 2000 air)
Valla ben hanıma komple vücut koruma aldım. Sadece kask yetmiyor biliyorsunuz.
Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)