en havalı ve koruma özelliği olmayan namı değer shark raw taklidi ls2 f561 wawe
[IMG][/IMG]
kafama cuk diye oturdu diye aldığım ama buğu ses sorunlarının olduğu ls2 steam 320 mat siyah açıkçası pişman oldum bu model ff351 kadar konforlu değil
[IMG][/IMG]
ve benim günlük kasklarım kış sezonunda vaz geçilmez kasklarım özellikle grex 9.1 buğu sorunu minumum kafama bir beden büyük aldım kışın kayakçı beresiyle kullanıyorum ve şiddetle tavsiye ederim kışın bu kask bir harika ve ff351.8 paran yoksa yada çok para harcamak istemiyorsan bu kask tam bir bütçe dostu buğu sorunu var fakat sürüşü engellemiyor içeriye rüzgar alıyor yazın güzel serin oluyor kışın biraz sıkıntı.
[IMG][/IMG]
pulsarla gezi lerimde kullandığım beni ses belirli ölçüde buğu yüksek sürratlerde pulsar 130kmh gidiyor kafayı çevirebiliyorsunuz sharp dan 5 yıldız almış benim için konforlu sayılabilicek iç pedleri kalın biraz kafada kocaman duruyor ama sıkıntısız bir kask mt revange alırsanız paranız boşa gitmez yannız kask geniş kafa lılara göre değil deneyip de almanız lazım ben genellikle alacağım kaskı mağazada deneyip int den alıyorum bu tüm motor ekipmanları için geçerli int daha ucuz umarım bu post um seçimlerinize olumlu bir katkı sağlar dostlarım.
[IMG][/IMG]