Aynalı vizör ile Icon Variant.
Aynalı vizör ile Icon Variant.
Bu da benim Arai'm https://scontent.fada1-6.fna.fbcdn.n...ac&oe=595BF6D4
Dostlar kask fotosu atınca ne oluyor anlatır mısınız? Ben anlamadım.Ekstra saygınlık falan mı geliyor? Nedir yani işin amacı?
Bari kullandığınız kaskın artı-eksi yönlerini yazın da bir işe yarasın, gören insanların kafasında kask hakkında bir fikir oluşsun.O pahalı sandığınız kaskları artçısına takan insanlar var hani uyarayımda görünce üzülmeyin.
Shark proline 3 evo kullanan var midir? Araya sıkıstirmis olayim.
Ben arai seçmemin nedeni araştırıp hafif ve cok kaliteli olmasından yana aldım. en önemli unsuru yuvarlak kask olması (yuvarlak kask harici sevmiyorum) ve hava delikleri falan muazzam. ses izalasyonu kullanmadan anlaşılmaz harika. shoei hcj falanda kullandım ama arai gerçekten efsane. kalite falan resmen belli ediyor kendini ama en önemli özelliği hafifliği ve ses izalasyonu. öyle rx7 falan alamadım gücüm yetmedi ama medium class arai falan candır. paranız varsa rx7 falan akar..
Shoei xr1000
Arai Tour x4
Acerbis Profile 3.0
Edit: xr1000 i kullanmıyorum artık süresi dolduğundan 2011de almıştım
Ls2 ff352. Sanırım buğu sorunu tıraş köpüğü ile de halledilebiliyor
LS2 FF370 TITANIUM GREY ve GIVI X16 VOYAGER MAT TITANIUM
ama gönül asıl bunu ister
260/300 tl civarı almıştım net hatırlamıyorum, 2 yıldır kullanıyorum.
Oldukça havadar, kışın sıkıntı oluyor, tabi balaklavasız kullanmıyorum o zaman idare ediyor.
Bir kaç kez yere düşürdüm, iki metreden bir kez düştü, çatlak göremedim, sağlamlığı tartışılır,
Güneş vizörü iyi
Kilosunu net hatırlıyorum, şimdi gidip bakmayada üşeniyorum
100kmh de rüzgarlı havalarda çok stabil
Ses yalıtımı eh işte
Daha sessiz ve daha az rüzgar alan bir kask istiyorum.
Kaskı 1,5 yıldır kullanıyorum. Antalya'da yaşadığım için modüler kask kullanmak zorundayım. Yazın 50 derecede güneşin altında kapalı kask takmak güneşe kafa atmak gibi birşey. Bu kask dışındaki diğer bütün modüler kasklarda, kask açıkken, ana vizörü kullanamıyorsunuz. Modüler olmasına rağmen içeri çok ses de almıyor. Carbon olmayan modellerinden 100gr daha hafif olması, ağırlığını kabul edilebilir seviyede tutuyor. İç pedler kolayca çıkarılıyor ve yıkanabiliyor. Siyah Güneş vizörünün hareketli parçalarının pek sağlam olduğunu söyleyemem. Benimki takıldı ve çok zor açılıyor ki zaten kullanmıyorum. Kaskım Large beden ama dışarıdan sanki XL gibi duruyor. Bu da bence estetik olarak güzel görünmüyor ve NC 750'nin bagajına sığmıyor. Havalandırma konusunda bir sıkıntı yaşamadım. Genel olarak memnunum.
Nolan N86 gürültülü bir kask ama onun haricinde çok memnunum.
Bilgilendirme icin tesekkur ediyorum. Suan gt air kullaniyorum, shoenin. Kapali kask tabii oncelik ancak saglam bir cene acilir kaskta almayi dusunuyorum ek olarak. Sehir icinde kullanimi kolay oldugunu anliyorum o halde. Cene kismi tek elle acilabiliyor mu peki? Yani surus esnasinda yapabilir miyim?
MT Blade Raceline : 2 yıldır nerdeyse her gün kullandığım kaskım hala gayet sağlam görünüyor. İç pedlerinde hafif yıpranmalar harici hiçbir sorun yok şu ana dek. 90 Km/h üzerinde içeride türbülans oluşuyor.
AGV K5 SV : Henüz kullanma şansım olmadı. Danteli üzerine serdim bayramı bekliyorum.
LS2 FF396 FT2
1 senedir kullanıyorum.
Artıları:
Rahat, pedleri kaliteli
Pompa sistemi var(hiç kullanma gereği duymadım, uğraşacağımı da sanmıyorum)
Havalandırması güzel. Ağustos sıcağında hareket ederken terletmiyor.
Güneş vizörü var. Açması kapatması kolay
Fiber kabuk
Kask içi hoparlör için oyukları var, hoparlör kulağıma batmıyor
Eksileri:
Kutudan pinlock camı çıkmıyor, ayrı alıyorsunuz(60TL)
Çok rüzgar alıyor
Çok rüzgar sesi alıyor, 100km/h üzerinde interkomdan çalan müziği duyamıyorum.
Vizör ayar sistemi bir işe yaramıyor. Kaç kere denedim, hala vizörde açıklık var. İçeri rüzgar alıyor. Kışın suratım dondu.
Çabuk çiziliyor.
MT REVENGE. Rüzgar sesi ve mat boyanın çizilmesi dışında oldukça mamnunum.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)