http://http://www.hepsiburada.com/es...FQWdGwodYkgIjQ
essafe baret, enseden ayarlı, 4,45 TL.
İçinde biyerde muska gizli.
http://http://www.hepsiburada.com/es...FQWdGwodYkgIjQ
essafe baret, enseden ayarlı, 4,45 TL.
İçinde biyerde muska gizli.
Güvenlik konusunda uygun fiyatlı en kaliteli ve güzel kasklardan biri. Havalandırması çok iyi. 110 - 120km üstünde içeride rüzgar sesi oluyor. kaskın renkli vizörünü ve buğ camını almak istediğinizde kaskın toplam parasına yakın bir ücret ödüyorsunuz yuvarlak kafası olanlar hiç düşünmesin bile yanlardan basık bir kask.
mt blade ve marushin 779
MT blade mat siyah
MT Blade sv mat siyah kullanıyorum genel olarak memnunum.
Ağırlığı tam 1700 gram
Güneş vizörü güzel
Havanlandırmaları iyi
İç pedleri kalın kafaya takınca tokluk ve güven hissi veriyor
Görüş açısı normal
Vizör mekanizması soft takur tukur ses yapmıyor
Vizörü kapatınca cup diye tam oturuyor fakat ilk açarken kaskın çenesini tutmak gerekebilir vizöre ilk hareketi vermesi zor
Çene pedi var
Pinlock deliği var ama pinlock yok
Biraz ağır hissetirebilir 1500 gram olsaydı güzel olurdu
Arai Chaser V
LS2 OF561 yarım kask 50cc scooter için almıştım güzel güneş vizörlü bir kask ama sonuçta yarım kask
LS2 FF352 full face sharp testinden 4 yıldız almış 250tl civarında bir kask 50cc scooter için almıştım çene rüzgar pedi yok renkli vizör kullanıyorum buğu sorunu bu aylarda var f/p ürünü denilebilir ama kullanılan motora bağlı tabi 50cc scooter da kullandım arasına pcx e binerken kullanıyorum rüzgar sesi biraz fazla
GIVI 50.s snipper güneş vizörlü bir kask çene rüzgar pedi var pinlock var iç pedleri LS2 ye göre daha iyi rüzgar sesi var pcx ve cbr da kullanıyorum LS2 den 1 tık daha kaliteli duruyor bu mevsimde buğu sorunu var f/p ürünü diyebiliriz yine kullanılan motora bağlı tabiki
Faith makes all things possible.
Honda SH300İ NF02 Owned. / Yamaha BWS100 Owned. / Honda CBX250 Twister Sold. / Honda CBR125R HRC Sold. / Honda PCX125 Limited edition Sold. / Asya Polo 50 139QMBGY6 Sold.
Bell Vortex var(dı). Kaza yapınca kenara kaldırdım. Kafamı yere vurmadım ama sürttünce zarar gördü.
Şimdi AGV Skyline aldım. 2. el ama temiz ve kazası düşmesi yok. Epey uygun bir fiyata geldi.
Onun dışında Icon Variant Cottonmouth(Mavi) aldım. Yolda.
Tabi bir de Turing'in eğitiminden aldığım LS2 FF351 var. Kedim evde takılyor onunla.
Söz konusu kaza:
Not: Dün grupta biri ile tartışıyordum bu kask ile 3 kaza yapmış. Hala değiştirmemiş...
AGV K-3 MAT SİYAH
EVET benim kasımda buuuuuu
bende de var bundan, dost marka yoğurt kovası. artçım için bulunduruyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:42 ----------
aklı başında adam onu yazardı zaten, bak ben kalite standartı ve siyah vizörün etkisinden kısaca bahsetmişim ama millet model yazıp resim koyup geçiyor. robot abi bizim millet.
yararlı insan fazla olmaz.
Shoei GT Air Wanderer TC-1
-Çok Ağır değil fakat hafif de değil.
-Pinlock bendede tam performans vermedi. Yapışkanlı olanı kullanıyorum.
-Güneş vizörü çok kullanışlı
-Oldukça sessiz
-Sena'nın tam uyumlu ürettiği interkom var..SN10U
Shoei gt air.
*Gunes vizoru oldukca kullanisli
*140 km hizdan sonra ugultu yapiyor. ( onceki kaskim hjc cs-14 cok daha sessizdi)
*Dual d ring baglama sistemi olsaymis cok daha iyi olurmus.
ls2 ff352 uzun bir yola cıkacagım zaman kullanıyorum genel olarak ruzgar sesi çok alıyor onun dışında iyi
birde kısa 10 15 km gidip geleceğim zamanlarda ar1 monero cross kask kullanıyorum şekli hoşuma gittiği için almıştım onda ruzgar sesi daha az ama terekli olduğu için 100 km uzeri hızda kafamı saga sola savuruyor
Grex G 6.1 almıştım. Baktım kullanışlı. Aynısından bir tane de çocuklarıma aldım. Uygun fiyatlı, güvenli bir kask.
kapalı kaskım scorpion exo 410 sessiz kaliteli bir kask.
çene açılır held marka bir kaskım var şehir içi takılmaya kullanıyorum buda geniş ferah bir kask yüksek hızda ses sıkıntısı var.
yarım kask olarak şimdi markasını hatırlayamadığım çok şekil mat siyah bir kaskım var. buda cafede şekil yapmalık
nazi kaskım var birde dikenli falan, klüp zamanlarından kalma...
Ls2 FF323 Biraz ağır olması dışında herhangi bir sorun yok.
Sağlamlığını henüz test etmedim umarım etmemde ama bana güven veriyor dışarıdan da sağlam duruyor.
D-Ring bağlantı kayışına sahip buda güzel yönü. Yanında taşıma kılıfıda gönderiyorlar.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)