Megelli faciasından sonra arayışa girdik ve 2013 model 25.000'de cbr125 bulduk. Motora bindim. Direksiyon azcık sertti. ss motorlarda normal midir? Nasıl görünüyor? Fikrinizi duymak isterim?
Megelli faciasından sonra arayışa girdik ve 2013 model 25.000'de cbr125 bulduk. Motora bindim. Direksiyon azcık sertti. ss motorlarda normal midir? Nasıl görünüyor? Fikrinizi duymak isterim?
Hayırlı olsun hocam yakışır
Rabbim kaza , bela vermesin ... Hayırlı olsun ...
Hayırlı olsun.Güle güle kazasız belasız günlerde kullanın.Yalnız yanlardaki CBR çıkartmaları yok,Acaba önceki sahibi kasti olarak mı çıkartmış yoksa grenaj değişimi falan mı olmuş?O gözüme çarptı.
hayırlı ugurlu olsun.
kazasız günlerde kullanırsınız inşallah.
Arkadaki araclardan da mehter marsi da caliyorsa avrupa korksun bizden..
Hayirli olsun hocam
Herkes HAYIRlı olsun yazmış.Hayırlı olsun hocam kazasız belasız inşallah.
HAYIRlı olsun..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
Rahmetli geldi aklıma birden sesi kulaklarımda çınladı
Fes başıma Fes başıma
diyordu bir filminde
Hayirli olsun hocam.Camurlugun rengi farkli gibi,orjinal sticklerda yok.Baktirdiniz mi alirken ?
Teşekkür ederim hocam
Valla kardeşim hasar kaydı yok ama bilmem ki etme içime kurt düşürme :D
Teşekkür ederim abim
Teşekkürler kardeşim :D
İnşallah kardeşim teşekkür ederim
Teşekkür ederim kardeşim
Bu takke, fes değil :D
Çamurluğa ışık çarpmış kardeşim renk aynı ama stickerlar neden yok bilmiyorum da daha önce ay yıldız vardı grenajda belki ondan çıkartmıştır stickları. Aldığım arkadaş çevik kuvvette polis. E otomatikman güven duyuyor insan. Teşekkür ederim
Birde sayfamı gizliden gizliden siyasete alet etmezseniz sevinirim :D
Hacı ve hızlı diye motovlog çek bence, inceden meşhur olursun başkan ahaha, hayırlı olsun kırmızı açmış seni
Direksiyon sert demişsin gidon furş bilyası dağılmış olabilir. Masrafı Hondada işçilik dahil 400 tl yi geçebilir. motor yan ayaktayken ayağın olduğu taraftan ön teker havada kalacak şekilde kendine çek. ön teker havadayken gidon rahat sağa sola dönüyormu kontrol et sıkışık gibi tamamen serbest dönmüyorsa öyle binme sakın
Buradan bakınca boyalı bir motor görüyoruz. Ayrıca resim oldukça siyasal gözüküyor. Referandum kampanyasında mı satıyorlar ;)
Bu motordan uzak durmanızı tavsiye ederim. Boyalı olduğu bariz belli
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)