21:30 biraz geç gibi oldu bana ama gelmeye çalışacağım! Herkese şimdiden iyi muhabbetler, iyi eğlenceler.
21:30 biraz geç gibi oldu bana ama gelmeye çalışacağım! Herkese şimdiden iyi muhabbetler, iyi eğlenceler.
[FONT="Comic Sans MS"]And you run and you run to catch up with the sun, but it’s sinking...[/FONT]
yıycenız menude ne var
Yeni yine yeniden
gerekyok babacığım sen ağıradamları görünce zaten tanırsın. tartı tartmaz büyük kantarlardan koymaklazımdreamboy adlı üyeden alıntı
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
SAVASXXL adlı üyeden alıntı
Gelmek için gayret göstereceğim ama bu akşam daha önceden yapılmış bir program var.Bu sefer beni affet Savaş hocam. hepinize iyi yemekler iyi eğlenceler.
beyler bırısı bana karısıyoda toplanmısken bır dovemye gıtsek
Yeni yine yeniden
nasıl yane anlamadım??okan4037 adlı üyeden alıntı
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
İsterseniz 150 kg lik kantar var atıyım motorun arkasına tartılanlara fiş veririz kapıda gösterir geçerler.dreamboy adlı üyeden alıntı
en ıyı fıkır +1000000000
sızı bulmusken kacırmayalım dedım harac fılan keselımSAVASXXL adlı üyeden alıntı
Yeni yine yeniden
yok be babacım ben kucaklar tartarım bakarım şööle bi anlarım ben ...
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
sen tam pazarcı olmalıymsıın ozman pazarda tartıyada gerek kazlmazdı
Yeni yine yeniden
yaw iyi güzelde savaş abi ben 80 kiloyum.
bızım bakkalda 20 kılo satılıyor almak ıstersen gel gör
Yeni yine yeniden
Bu iş böyle olmayacak. Herkes atıp tutuyor.
Gidelim bir pizzacıya, 2 adet en büyük boy tam malzemeli pizzayı 1/2 saat içinde bitiremeyenleri yedek üyeliğe gönderelim.
Biraz çalışsınlar, sonra kurtarma sınavı yaparız.
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
en ıyısı boyle kurtarma sınavları nezamn okul ıle cakısmasın dıye sordum
Yeni yine yeniden
yok abi sizgelin ben size şööleee güselmi güsel kuzu kesim bide çeviriyim.
sız gelın ben tavuk kesecem
Yeni yine yeniden
Çiftliğin yoksa hiç gelmeyelim.hunluata adlı üyeden alıntı
Bu iş öyle bir iki kuzu ile olmaz, mazallh aç kalırsak, sinirli oluruz !
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
en ıyısı gelın alıbababnın cıftlıgıne gıdelım
Yeni yine yeniden
kesinlikle millet karıştırdı yav hoşafa çevirdi...ledo adlı üyeden alıntı
akşam elle yoklama yapacam üyeleri... göbek varmı gerçekten yoksa yastıkmı dıye 90 lı kılolardakılerıde yedek üye olarak bırakacam...
gerçekten bi grup olmamız için bu şart oldu üzgünüm...
yav alooooooooo kibarcıklar kulübü deel ağır adamlar dıyoruz biyere davet ederken 10 kere düşünün hehehehehunluata adlı üyeden alıntı
son kararınsa haber ver ama olacaklardan biz sorumlu deeliz...
Babacım Beşiktaş Mercan Kasap zengin ürün çeşidi ile siz iştahı bol abilerini bekliyor. Saygılarımızla.ledo adlı üyeden alıntı
zaten dostdark toplantısı için gelecektim. Öyle değilmi Albatros zaten buluşacaktık.SAVASXXL adlı üyeden alıntı
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)