bende sana 100 veıyorum
bende sana 100 veıyorum
Yeni yine yeniden
evet arkadaşlar dombililerin hepiciğini dersaadete bekliyoruz KATALOG çekimi yapacam.....
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
abi ben oraya gelene kadar kilo veririm ben sana resmimi gönderim olmazmıSAVASXXL adlı üyeden alıntı
yok baba fotomontaj falan derken iş uzunsürer sen kendın gel...
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
fotomontaj yapma videomonntaj yap daha ınandırıcı olur
Yeni yine yeniden
bütün 100 + arkadaşları beklıyorum akşama...
abi 3 gündür ekmek ve tereyağ yiyorum sırf size katılmak için ama hala 9 kiloya ihtiyacım var
LAZKOPAT /'Asla bir Türk'ü kılıcını çekecek noktaya değin kızdırmayın' Napolyon
"Az kaşardan Tost, Çok Kaşardan Dost olmaz"
daha çok hamur işi ve abur cubur ye daha sonra bu kiloyu sabitlemek için tatlı takviyesi yapacağız... ...obkavi adlı üyeden alıntı
bıze gırebılmen ıcın bır fırın ekmek yemelısın
Yeni yine yeniden
töbe töbe olm ne biçim konuşuyon laaaaaa bize girebilmen ,için demiş adama bak ... heheheokan4037 adlı üyeden alıntı
babacım arkadaşa bakma sen bizim gruba demek istedi bizim oyle bi niyetimiz yok yane tObe Or nOt tObe
vınvın bakma ablacım sende erhanın orada tanıştık bayan üyede lazım bize grubumuzun gülleri olaraktan yane...
Abi benide çağır. Her türlü kemikli ve kemiksiz ölçümü itina ile yapılmakta olup, şişman abilerimizle özel soslu kebap köfte neyin gibi şeylerde hazırlanır.SAVASXXL adlı üyeden alıntı
hunluata adlı üyeden alıntı
evet böyle marifetli gönüllüleride alıyoruz grbumuza herturlü yemek yapımı veya mangal gönüllüsü arkadaşlarıda aramızda görmek isteriz....
yok abı yanlıs anlamısın sen benım nıyetım o degılSAVASXXL adlı üyeden alıntı
Yeni yine yeniden
Bu akşam kaçta toparlanıyoruz? Benim işyerim Karaköy'de; çıkışta kısa da olsa uğramak istiyorum.
[FONT="Comic Sans MS"]And you run and you run to catch up with the sun, but it’s sinking...[/FONT]
kepçeyle basacam orayı
Yeni yine yeniden
evet bizede böyle yardımcı arkadaşlar lazım zatenhunluata adlı üyeden alıntı
mangalcı abi ye valla yemezsen ölümü gör cü..
Yaa,kapıya tartıdamı koysak ne??
her giren tartıya çıkıp 100+ olduğunu ispatlayıpta mı girsinn acaba
ben 21:30 dan sonra oarada olacağımmoonchild adlı üyeden alıntı
mutlaka bekliyorum... tanışmak kaynaşmak için....
evet kapıda ayıralım kim kurt kim kuzu belli olsun... aramıza sızmaya çalışan ufaqlıkları elemiş olarız...dreamboy adlı üyeden alıntı
bencede kapıya tartı koyun ama ben ayakakbıma cımento dokecem
Yeni yine yeniden
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)