ayıpğ ediyon 10 kilonun lafımı olur al senin olsun.Ama istersen ben bi 10 daha alıp onu vereyim,az bi bekle ok...
ayıpğ ediyon 10 kilonun lafımı olur al senin olsun.Ama istersen ben bi 10 daha alıp onu vereyim,az bi bekle ok...
tamam abı beklerım yalnız kg sunu kac paraya satıyon fazla pahalı olmasın ama param yok cunku
Yeni yine yeniden
arkadaşalar bende100 cıvarıyım..............hepinizi sewiyorum......
çoktan ekledım canım s eni verdiğin sözleri unutma yeter....dreamboy adlı üyeden alıntı
bizde seni sevdik şişko geç otur şölee hoşgeldin aramızaagurdil7 adlı üyeden alıntı
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
benıde eklermısın ısmımın yarısını ok olarak ekle
Yeni yine yeniden
ekledim ama okan eklendi geriye kalanı mal tesliminden sonna ispat et 100 kg olduğunu tam üye olokan4037 adlı üyeden alıntı
AB ÜYELİĞİNDEN ZOR BİZİM ŞARTLAR.... DAHA AĞIR
EVETT ARKADAŞLAR BU ÇARŞAMBA BÜTÜN AĞIR ADAMLARI GALATA DERSAADET BULUŞMASINA BEKLİYORUM KATALOG ÇEKİMLERİMİZİ YAPACAĞIZ...LÜTFEN TİŞÖRTLERİNİZİ YANINIZDA GETİRİN...
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
eywallah abım saol
Yeni yine yeniden
topic ne tutmuş yaw meğer herkes ağır adammışş..
kılo olarak belkı degılız ama hareketlerımızle agır adamız
Yeni yine yeniden
biz ağır topikler açarızspeedygonzales adlı üyeden alıntı
bekliyorum arkadaşlar bütün ağır adamları...
abi akşam yemeğini yedim ilk sayfayı güncelleyebilirsin artık elektronik tartı 100.322 diyo fazla yemişim galiba
listemizdesin canım galataya beklıyoruz...serkan79 adlı üyeden alıntı
az daha çalış gel baba yok yok çalışma kilo verirsin ozaman evde yatarak aburcubur ye 1 haftada aramızdasın...PHAETONW12 adlı üyeden alıntı
eyvallah kahvaltıyada bekleriz
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=17581
ülennn ne geyik çevirmişsiniz yav...biz çalışalım siz makara kakara yapın...şimdi birileri çıkıpda boyu 1.80 in üstündekiler buraya diye bir topik açmasın...
sormak istediğim birşey var..."Hem kel hem fodul" kelimesini birileri açıklayabilirmi...googlea bakmak yok ama...hadi bakalım bilen varsa çıksın ortaya ödülünü kendi elimle vereceğim...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
kendisi bir b.k olmayip, buna ragmen kendisinden iyileri begenmemek.mete_han adlı üyeden alıntı
Az evvel hatuna sordum ya onlar ya ben dedi. Maalesef zayıflayacaz başka çare yok. Motorum bile 93 kg geliyor
Bu gruba karşılık acilen hafif adamlar grubu kurulması için girişimlere başlıyacağım.
geliriz baba sizide bekleriz..serkan79 adlı üyeden alıntı
kahvaltı şart 4 tabaktan aşşşa almayacam bu s efer...
benım boyum 1.90 metehan abı kabul edıldım
Yeni yine yeniden
aferin yavrucuğum bu kadar cevap içinde tek doğru seninki...sana yıldızlı pekiyi yavrum...ödülün bu...serkan79 adlı üyeden alıntı
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)