Vay be göbeğim sonunda bi işe yaradı!
Vay be göbeğim sonunda bi işe yaradı!
[FONT="Comic Sans MS"]And you run and you run to catch up with the sun, but it’s sinking...[/FONT]
ewet mersınlıyım senın gozunden hıcbısı kacmıyor valla cın gıbısınSAVASXXL adlı üyeden alıntı
Yeni yine yeniden
okan4037 adlı üyeden alıntı
evet yöresel yemekleri çok iyi bilen bir dombiliyim...
yemeğini söyle nereli olduğunu söyleyim hehehhe
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
sen hıc tantunı yedınmı ben hastasıyım ıstanbulda varmıs 1 kac tane ama....
bak yıne canım tantunı cektı...
pekı niğde tava hangı sehrın
bende hep guzel yemeklerı sevıyorum ılerde sızı geccem
Yeni yine yeniden
sıkma canını bu boy posla mutlaka yollarmız buluşur...koyulacivert adlı üyeden alıntı
kenya tarafının bi yemağı sanırsamokan4037 adlı üyeden alıntı
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
tantuni deyip durmayın üfff
ağzımın suları akıp duruyo yanında da acılı ama havuçlu şalgam öfffff
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
evetttttttt terapiler başladı bakın... kilo vermryi kalından geçiren üyelerimize tantuni iskender kiremitte balık veya saç kavurma resimleri isimleri ile takviye yapacağiz...kiii kilo vermesınler...camadan adlı üyeden alıntı
ya o işkembenın bir çeşitidi değilmi yaf heryerde bilinen bişii sanırım hehehehe yoksa yannışmı biliyom...handeee adlı üyeden alıntı
nasıl yani?? 100+ hareketinin öncüsü kıvırıyo mu bana mı öle geldi? Abi böle tek seferde Adana cevabını beklerdim...SAVASXXL adlı üyeden alıntı
[FONT="Comic Sans MS"]And you run and you run to catch up with the sun, but it’s sinking...[/FONT]
Adananın şırdan dolması vardırhandeee adlı üyeden alıntı
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
abi bende eskiden 100 wardim ama maelsef parasızlık işte.... korumalar we motorumla benide uyelige alir misn??? inanmazsaniz fotolarla ispatlayabilirm we 110luk gibi yerim cok calişirm.....
Hop bi dakka yaaaa! İlk ben bildim ben daha şişmanım!!
babacım şırdan dolması ayrııı
şırdan ayrı şırdan damarda tuzlama vs gibi bir işkembe çeşitidir..
şırdan dolması ise farklı bişi... hile var itiraz ediyom...
taam gel işe başla üyesin artık ama üye oldum nasıl olsa diye sermek yok ... çalışıp çok yiyerek yine eski formuna döneceksin...XePoSt adlı üyeden alıntı
şırdan dedinmi bi dakka dur baklım işkembenin büyük büyük doğranmış hali oy oy oy sarmısaklı sos ve bol acı oy oy oy
üzerine kelle üffff gel beni biraz yelle
esas mumbar dolması var bide eye dolması ben şırdan dolması duymadım onu bizde işkembe dolması derler ama.
Bu husus doğru valla! Bence de soru, soruluş biçimi itibariyle hatalıydı! Ama tabi öz itibariyle dolması da, çorbası da Adana'ya dayanır diye düşünüyorum! Bence bu soru iptal edilsin!SAVASXXL adlı üyeden alıntı
peki ben bi soru sorayım kolay olacak yenidünya kebabı ?
kilolarıda alalım lütfen BBRR 125 km kol saati hariç
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
offffffffffffffff offffffffffff ben yemek yemeğe gidiyom 250 gr vermişim acilen takviye lazım.. hehehe
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)