80 kiloyum + 20 kiloda ağırlık takarız (korumalar,kask çelik bulduk mu, tamamdır) olmazmı abiiiiii
80 kiloyum + 20 kiloda ağırlık takarız (korumalar,kask çelik bulduk mu, tamamdır) olmazmı abiiiiii
savaş abi şimdi yemek yiyorum yemekten sonra görüşelim
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
olur olurdasmilesdragon adlı üyeden alıntı
diğer üyelerime ayıp olar.. onlar çalışmış yedirmemişler yemişler içirmemişler kendileri içmişler başarmışlar ...sende biraz gayret göster...
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
İstanbul dışındaki ağır adamlar ne olacak?. Toplantılara katılamasak da, uzaktan destekliyoruz 100 küsurluk ağırları..
Sonsovalye adlı üyeden alıntı
listede ve gönlümüzde olmanız yeter....
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
Henüz motoru olmayan 100'lükleri de kabul edermisiniz.
olabiler ay balam neden olmasın...melihuzbil adlı üyeden alıntı
125 kg uygunmu ikinci yazışım kızıyom ha
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
ekledım ya babacım...
ya babacım listeye ekleneli 1 saat oldu ..camadan adlı üyeden alıntı
heheheh acıktınmı ne sinir stres yapıyon ha??
eyvallah şimdi mevye aparatifi yapıyorum sinir yapmış
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
evet arkadaşlar az önceki camadan kardeşimizdeki örnekte olduğu üzere.. kilolu arkadaşlarımızdaki sniri ve strese karşılık terapi servislerimiz.. başlayacaktır bizi izlmeye devam edin....HİZMETTE SINIR TANIMAYACAĞIZ...TABİKİ GÖBEKTEDE SINIR TANIMAYACAĞIZ...
öhhöm.. uzana bakayım canım şuraya , gözlerin ağırlaşıyor...
yedinmi yemeğini canımteror adlı üyeden alıntı
okeymisin 100 kıloya erdinmi??
Camadan kardeş meyve ile aperatif yaparsan böyle stres yapar. Bir somun ekmeği kızart üzerine tereyağı sür, yanına da yarım kilo koyun peyniri al aperatifini yap. Meyveyi üzerine, aperatfi hazmetmek için yersin. Böyle yaparsan kolestolün falan düşer, elin ayağın titrer maazallah. Hani stresin geçsin diye yağlı etli birşeyler de ye diyeceğim ama akşama iştahın tıkanır.
melihuzbil adlı üyeden alıntı
EVET İŞTE BU.... BÖYLE FAYDALI TARİFLERDE BULUNUNKİ....KİLOLARIMIZA BİŞİİ OLMASIN.. .. TEŞEKKURLER ARKADAŞIM
super fıkırmıs gercekten
Yeni yine yeniden
100'e soldan yaklaşıyorum. Bikaç kilo için beni kırmazsınız heralde dimi?
[FONT="Comic Sans MS"]And you run and you run to catch up with the sun, but it’s sinking...[/FONT]
aşk olsun kırarmıyız 1 kaç kilonun lafı olmaz
yardımcı oluruz sana dombili olma yolunda...
tantunı yıyın sısersınız
Yeni yine yeniden
tüh be az daha girecekmişim ben bu gruba ama daha yeni 9 kilo verdim ( 1.90 boy) şu anda 84 kiloyum... şuna bak ya eskiden kilo verdim diye sevinirdim ama şimdi...
Dorado V5
ben 60 kıloyum nolur bende gıreyım
Yeni yine yeniden
sen mersinlimisin??okan4037 adlı üyeden alıntı
aklına tek tantunimi geldi hehehe
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)