ledooooooooooooooooo
koş baba adam kasap çıktı biz bu adamı çok sewmedikmi s encede..
ledooooooooooooooooo
koş baba adam kasap çıktı biz bu adamı çok sewmedikmi s encede..
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
bende cok severım arkadası
Yeni yine yeniden
bu adamı ilk gördüğümde içim ısınmıştı sankim böyle bir sıcaklıkmı desem kuzu sıcaklığımı desem saç kavurma tadımı desem oyle bişeyler hissetmiştim içimden ama artık rahatça açıklayabilirim saklamaya gerek yok hehheheee
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
abı ben senı cok severım 20-30 kg kıyma ceksene bana adresıme yolla kıyma senden kargo benden
Yeni yine yeniden
sağolun arkadaşlar bende sizi seviyorum. Akşama kantar dan başka satır,döner bıçağı v.s lazımsa getireyim. itiraz eden falan olursa 5 dakikada kemiksiz yapar havada doğrarız.
akşama bütün arkadaşları bekliyorum 23 ündede DARÜLACEZE deyiz.....
savaş abi merhaba bende uğraşıyorum kilo almaya ama olmuyor bunun sırrı nedir abi
Cihan Hoşgür
abicim hiç durmadan yiiiiceksinnn
ama işin asıl sırrını sakın unutma,işin sırrı öğün aralarında vedeeeeeeeeeeeeeee
gece 12 den sonraki performansında,öğün aralarını atıştırmalık dürmlee geçirecen
gece 12 den sonra da hem kebap hemde künefeyi indirecen mideye sonrada hemen yatağaaaaaa
gıt pızzacıyı bas vur yemege ondan sonra sısersın
Yeni yine yeniden
canım fest fut dediğimiz ayak üstü abur cuburlara daha çok ağırlık vermelisin düzenli yemeği bırak... nerede ne zaman aklına gelirse tıkın bol bol bira iç(göbek şart) emin ol başarabilirsin.....aksi adlı üyeden alıntı
mıdemmmmm bulanıyorrrr cok yemek yedımmmmmm yemek demeyın bana
Yeni yine yeniden
BİZİM HAS VE ÖZ ÜYELERİMİZ BÖYLE SÖZLER SARFETMEZLER MİDESİ BULANAN BİRİSİ NASIL BİZDENDIR=??okan4037 adlı üyeden alıntı
TEZ KAFASI VURULA...
savaş abi 22 kg eksigim var ne yapmam lazım alıpdamı geleyim
gerek yok takıl bizle zaten olursun 100 diyorsan listede ismimi görmek şeref verir bu arada hatırlatayım dedim agır adamlarsız olmaz konuyla ilgili olarak bilgin var zaten agır adamlar grubunu toplamak ve organize etmek sana kaldı bu durumda saygılarla
Vakİt YaklaŞiyor Bİzde Artik BuluŞma Saatlarİmİzİ Belİrleyelİm
23.07.2006 Pazar GÜnÜ
Saat 10:15 E-5 İncİrlİ (eskİ ÇarŞi Magazasi) Şİmdİkİ Boyner ÖnÜ
10:30 Hareket BÜyÜkÇekmece BeylİkdÜzÜ Avcilar
İstİkametİnden Gelen ArkadaŞlari Belİrtİlen GÜn Ve
Saatte Burada Bekleyecegİz.
Sariyer Tarabya Bebek OrtakÖy Tarafindan Gelecekler.
Saat 10:15 Maslak Bp KarŞisi Prİncess Otel ÖnÜ BuluŞma
10:30 Hareket İstİkamet E-5 Ten Okmeydani DarÜlaceze
Anadolu Yakasindan Gelecek ArkadaŞlar
Saat 10:00 KadikÖy İskele ÖnÜ BuluŞma
10:15 Hareket
Not: Belİrtİlen Saatlerdekİ BuluŞmalar 10-15 Dk Uzatmali Olabİlİr
GeÇ Kaldim Dİye Acele Etmeyelİm SonuÇta Bu Bİr Hayir İŞİ
GÖnÜl Alma İŞİ MÜmkÜnse Sİteden Bİrbİrİnİ Taniyan ArkadaŞlar
Tlf Numaralarini Alsinlar HaberleŞme Ve İletİŞİm İÇİn
Zİyaretten Sonra Katilimci ArkadaŞlarla Verecegİmİz Ortak
Kararlarla Bogaz Turu Yapabİlİr Yaptigimiz Organİzasyonda ,
Aldigimiz Dualarin Verdİgİ Huzurla Çayimizi Yudumlayabİlİr
TaniŞamadigimiz ArkadaŞlarla TaniŞma Ve Sohbet Etme
İmkaninmiz Olabİlİr ...
BİLGİ VEYA FİKİRLERİNİZ İÇİN
GÖKSEL TLF: 0535 819 32 86
yok abı yaa valla bak bugun cok hamburger yedım tam 4 tane sımdıde mıdem arrıyor en yakın zmanda yanınnızda olcam 100 kg ıle
Yeni yine yeniden
gÖksel'cİm Zaten ÇoĞu AĞaradamlar Orada Olcek Extra ÖncÜ Kuvvet Olarak Yaninizdayiz Canim KardeŞİm...
23 Temmuzda DarÜlaceze Deyİz....
Saat:11:00 LÜtfen Not Aliniz....
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=17581
AGIRADAMLARA KİLOSU YETMEYEN GELSİN
serkan79 adlı üyeden alıntı
evet bütünleme sınavı gibi bişey son şansınız bu kahvaltı kaçmaz en azından eksik kilolarınızı 8 ytl gibi bir ücretle tamamlama şansı ....
savaş abi benim iboyla resmimi siteye koyucaktın hani? altınanada şok şok gelişim surucu kursu aksininin ahına düştü diye not yazıcaktın ne oldu abi
Cihan Hoşgür
Abi ben ben yüzü on fazla geçmiş bulunmaktayım, ayrıcada kaslıyım,kemiklerim iri.. benide aranıza kabul eyleyin....
aqbi ne kadar çok ağır adam varmışşş
gerçi yurdumada bu yakışırr,ekmeğin hakıını veriyoruzz
yaşasıun ağır adamlar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)