Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

motorumun ekstraları

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    mondial r3xi evo
    -tank pad
    -jant sticker
    -f1 çakarlı led stop
    -kartal gözü gündüz farı
    -renkli manet
    -deri kılıf kaplama
    vs.vs.
    şimdi soruyorum siz şakamısınız bunların hiçbiri benim umrumda değil neden zevkine taktığın şeye ekstra der ücret istersin sök orjinalini tak öyle ver. memleketimin insanı bir acayip.
    mombohunter, osiosborn ve doghouse bunu beğendiler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

mombohunter bunu beğendi.

Motosikleti
    Honda Cbr250R -> Yamaha MT-07
    Tercih meselesi aslında bende motoruma birkaç ekleme yapmak istiyorum ama zaman bulamıyorum o yüzden kendi kafamdaki gibi aksesuarları olan motoru tercih ederim açıkçası.

redlion999 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1250R
    O yüzden aynı motorun başka ilanlarına bakıyoruz. Aksesuarlı motorda diretmiyoruz.

Adam almış Versys i koruma demirini, far korumasını,3 lü çantasını, scottoiler ı, ısıtmalı elciğini vs doldurmuş ta doldurmuş. Adam uzun yol yapıyor çünkü.. Sonra satmak istiyor ilan koyuyor. Aksesuarların fiyatını hesaplıyor 3 te 1 ini kendi kullanmışlığına sayıyor. Çünkü hepsini söküp satmaya kalksa sabahtan akşama bir sürü gereksiz insan ile muhatap olacak biliyor.

Satmak istediği kişiler de kendi gibi uzun yola çıkmak isteyen kişiler. Çünkü biliyor ki uzun yolda bunların hepsi olmasa da çantaymış, scottoiler mış vs çok faydalı.. Ancak manyağın teki geliyor "ille de aksesuarsız alıcam" diye diretiyor. Aynı motorun 20 farklı ilanı daha var ama bizim arkadaş o motora takmış durumda. Sekmeyi kapatmaktansa gecesini gündüzünü o motoru takibe ayırıyor.

Kıssadan hisse, oğlum manyak mısınız gidin başka motora bakın.
    gibigibi1985 bunu beğendi.

Motosiklet Eğitmeni COQ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda
    Motosiklete aksesuar alıp,satarken aksesuara para istemek mi acaip yoksa ben illa bu motoru alacam sök aksesuarları demek mi bilemedim.
    gibigibi1985 bunu beğendi.

mehmet tufan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BURGMAN
    açık pazar bu, arz talep eğrisini biliyorsunuz...
    tamamen kişiler üzerinden yürürü bu düzen ve var olan düzeni bozup yeniden yapabilmek için anayasal düzenleme getirilmelidir, aksi durumda etik ahlak filan işlemez.

Memory42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ninja 300 , CBR 650F, Rc 390
    Adam takmış kendince albeni ve farklılık katmış. İster ister, vermek istemeyen aksesuarsız araçlara bakar olay bu kadar basit.

MoRFy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBF 600 - BMW R25/3
    yamaha honda vs... sfır satıştaki araçlarda bile 2 tane fabrikasyon motosiklet satılmak için vitirine çıkıyorsa, 2 tane min ve max aksesuarları ile vitrine koyuyorlar. Aksesuarlı almak isteyen onu alıyor. aksesuarsız isteyen stock alıyor. En azında yaşadığım ilde bu şekilde. siz istemiyorsanız ekstralı motosiklet satıcıda ekstralı vermek istiyorsa başka ilanlara bakabilirsiniz bunu diretmek yada tepki göstermek anlamsız...

Motosikleti
    HD Sportster 883R
    Orjinal kalitesiz lastikleri, kaliteli lastiklerle değiştirip fiyata ekleyenlere kızmıyorum ancak lastik extra değildir. Ömrü dolmadan söktüğün lastikleri de mi yanında veriyorsun ki extra olsun.

Onun haricinde:
    150TL'ye topcase takmış, 250TL'lik topcase var yazıyorlar.
    25TL'lik sele kılıfı takmış, 50TL'lik sele kılıfı var yazıyorlar.
    Bu ilanlardan direk çıkıyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:56 ----------

Bide xenon mevzusu var ancak onun başlı başına ayrı bir konuda incelenmesi gerekiyor. Hatalı yapılmış bir sürü (!) zenon uygulaması için 500TL pahalıya satmaya çalışıyorlar.

Motosikleti
    Gsx-R 1000(gixxer k9)
    Alıntı COQ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motosiklete aksesuar alıp,satarken aksesuara para istemek mi acaip yoksa ben illa bu motoru alacam sök aksesuarları demek mi bilemedim.
    Çok güzel söyledin abi, bence 'ben illa bu motoru alacam sök aksesuarları' demek çok çok acayip.

Millet ağaçtan two brothers topluyor zaten..
    COQ bunu beğendi.

MazhaRR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ybr200 ESD->R25
    20 liralık tankpede 50 lira, 10 liralık jant şeridine 40 lira, 50 liralık renkli manete 150 lira vermiş kazıklar boy boy, ee napsın mecbur yazma gereği duyuyor.

whitedeamon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MTT Y2K
    Şu 50 liralık manet nasıl birşey merak ediyorum.

Motosikleti
    mondial r3xi evo
    kimse kusura bakmasın renkli manet tir tankpad tir sticker yok çakar yok f1 stop bunlar ekstra felan değildir. çakar zaten saf apaçiliktir bence hele çakarlı stop geçen birinde gördüm deli etti lan frene bastımı basmadımı hiçbişey belli değiş bence direk hertürlü çakar trafikten men edilmeli zenon fara gelirsek taktıranlar cinayete teşebbüsten tutuklanmalı. boşuna kendinizi trafikte görünür oluyoruz o yüzden taktım diye kandırmayın. Kısaca bu zırvalıkların hiçbiri ekstra değildir. Üstünde böyle şeyler olan motoru zaten almam.

Fr.Sante - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM Jet X
    Vespa ilanları komiğime gidiyor benim. Ekstralı aksesuarlı yazıyor hepsinde bakıyorum topcase,orjinal ön cam başka bişey yok. E tabi aksesuar başı 1000 lira verince belirtme gereği duyuyorlar.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)