Güzel abim burası Fransa değil hatırlatayım
Sen bilmiyorsun galiba memleketin son halini belli ki.
Kapalı müstakil garajımdaki motorumu zincir kilit ve alarmlı disk kilitle kilitliyorum. Müstakil garajdaki motora bile böyle önlem alıyorum, dikkatinizi çekerim.
Buna rağmen garajıma tanımadığım hiç kimseyi sokmam, garajın içini göstermem.
Motor satarken de satıcıyı asla garajıma çağırmam. Bu memlekette hırsızlar dükkan showroomunda duran motorları çalıyor hemde 1 değil 6-7 tane birden. Adamlar şaseden bağlanmamış abus zincirli motorları ne yapıp edip çalıyor.
Daha geçenlerde bir arkadaşımızın kapalı ve 24 saat güvenlikli olan otoparkından motorunu çaldı hırsızlar. Bakın yeniden dikkatinizi çekiyorum güvenlik görev başındayken çaldı adamlar. Video kaydını dahi izledim. Güvenlik olaya uyanana kadar adamlar 30sn de alıp gitmişler motoru.
Sen diyosun millet manyağa döndü, döneriz tabi, biz paranoyak olmayalım da Fransızlar mı olsun
Bu ülkede hırsıza ceza yok, 56 ayrı hırsızlık olayından dosyası olan adam yine hırsızlıktan yakalanıyor bu ülkede.
İmkanım olsa kapalı garajıma hareket sensörlü ve otomatik hedef alabilen bir düzeneğe uzi takıp gece aktive edeceğim, benden habersiz gireni delik teşik etsin