2005 Motosiklet Fuarında Neler Oldu?
Reklamlar
-
Admin
Reklamlar
-
Fuar alanının küçük ve havasız oluşu gezmeyi zorlaştıryordu. Bence CNR gibi büyük ve ferah mekanlarda düzenlenseydi dahada etkileyici görüntüler olabilirdi.
Fuarın dış bölümünde özel pist düzenlemesi yapılıp insanlara küçük deneme turları attırılabilirdi, trafikte motor kullanımı ile ilgili olarak sürücüler, adaylar ve ailelere de seminer gibi bunu açıklayıcı sürüş gösterileri yapılabilirdi. Hatta fuar önündeki hoşumuza gitmeyen bazı hareketleri özel piste akrobasi olarak yapmak isteyenlerede fırsat tanınarak yetenekliler değerlendirilebilirdi.
Belkide bu talebi, genişleterek yazılı olarak yollamalıyız :
İki tekerleküzerindeŞansınız ve mutluluğunuz daim olsun
-
-
Fuar güzeldi fakat yetersizdi.Ben Aydın dan sadece fuar için dört arkadaşımla geldim .Beklentimin dışında stantlar içiçe girmiş salonun darlığından insanlar zor nefes alıyordu.Bence çok daha büyük bir salonda yapılmalıydı test sürüşü beklentisi
bendede vardı hiç biri olmadı ancak yinede herşeye rağmen görmeye değerdi
-
baya uzun süredir yapılmasına rağmen ben bu yıl ilk defa gittim fuara ve harikaydı ağzım açık tatlı bi gülümsemeyle dolaşıp durdum
ÖZGÜRLÜK DEMEK MOTOSIKLET DEMEK
-
Valla bi takım eksikleri vardı fuarın ama yinede çok güzeldi bende girer girmez honda standına doğru yöneldim inanılmaz bir yoğunluk insan seli herkes motorların üzerinde sıra bekliyorsun motorun üstüne oturmaya çok kalabalıktı ama bi yandanda hoşuma gitti bu kalabalık motosiklet sevgisinin arttığına işaret aşşağı kattaki yanlış hatırlamıyorsam 500 hplik motor canavar gibiydi cbr 1000 benim için en iyilerdendi kawazaki zx 6 dikkat çekenler yamaha r1 r6 suzukinin konsepti çok iyiydi plakada ghostrider yazıyodu ve ardından yamaha standı ve bide ne görim arif abi namıdiyar tek teker arif yanına gidip biraz sohpet ettik işte site hakkında motorlardan falan aşşağı katta dans showları vardı ucuz motorlar derken ducati standtı ducatiler harikaydı satılmıştı güzel bir fuardı
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler