Hayırlı olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim
Hayırlı olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim
Hayırlı olsun, kazasız sürüşler.
Çok teşekkürler eksik olmayın arkadaşlar
Allah hepimize şu gülümseme ile fotoğraf çekilip buraya atma fırsatı verir inşallah Ben bile mutlu oldum. Kazasız belasız kullanırsın inşallah
Kazasız belasız güzel günlerde kullanmanız dileğiyle.
Hayırlı olsun çok güzel gözüküyor Kazasız belasız sürüşler.
Çok nefismiş, güle güle kullan.
Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız
Arkadaşlar hepinizden Allah razı olsun eksik olmayın hepinize tek tek yazamıyorum kusuruma bakmayın m.değilim fazla Mfbulut arkadaşımızın dediği gibi inşallah herkese nasip olur darısı herkesin başına inşallah kusuruma bakmayın yazamıycam
Hayırlı olsun , alet yanıyor
Plaka denk mi geldi , benim de motorum gelecek inşallah aynı bayiden aldım ... RR Plaka hangi ilçeden çıktı
Hondaya bu renk yakışıyor Allah yolunu açık etsin tekerine taş değmesin
Hayırlı olsun güzel kardeşim güzel mantıklı bir karar verdin tebrik ediyorum seni kazasız belasız sürmen dileğiyle
Hocam heyecan çok güzel birşey ama motor malesef çok tehlikeli, umarım bunun farkındasınızdır.
Hayırlı olsun, güle güle kullanın.
Hayırlı olsun, yüzünde gülücükler eksik olmasın
yine hayırlı olsun bu 2017 model makyajlı olan sanırım ? honda yazısının ordaki egzoz görüntüsü süper olmuş hemde ısıyı dağıtır.bu motorda 2 tane nefret ettiğim nokta var biri arka stoplar msx ile aynı öbürüde kadran.ama gaza basınca heralde kadrana bakıcak zaman olmuyordur arka stoplarda seni takip etmeye çalışan vatandaşın sorunu olur
Hayırlı olsun. Bana göre xj6 ile birlikte en mantıklı motorlardan biri. abs var, 4 silindir, görece daha kontrol edilebilir, grenajlı, rahat oturuşlu, ee şekli de güzel.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)