Bu motor kazası derlemesinde anlamaya çalıştığım bazı kısımlar var.İlk videoda artçının düşme sebebini anlamadım.İkinci olarak 0:48'de yaşanan kazanın sebebini anlamadım.Beni aydınlatırsanız sevinirim.Hayırlı cumalar.
Bu motor kazası derlemesinde anlamaya çalıştığım bazı kısımlar var.İlk videoda artçının düşme sebebini anlamadım.İkinci olarak 0:48'de yaşanan kazanın sebebini anlamadım.Beni aydınlatırsanız sevinirim.Hayırlı cumalar.
Nasıl anlamazsın. Nickinin hakkını ver hakkını.
Artçı için, sanırım boş bulunmuş, sürücü de gaz verince ani güce direnememiş gibi görünüyor.
0:48'de ise, eleman ani gaz açıyor, motor yan veriyor, sonra motorun kıçını yanında görmek deyimi gerçekleşiyor ve devriliyor.
7:23e bakın adamın yara aldığı yerler sol dirseği ve sağ dizi tam olarak korumaları koyduğumuz yerler! Dizlik hep takıyorum ama bana hiç güven vermiyo kaza anında sıyrılıp gidecektir diye düşünüyorum o sürtünmede cırt cırtlar mı dizimizde tutacak sanmıyorum
beyler katılıyorum ama korumalı kot pantalonun uzerıne dızlıgı takıyorum, surtulmede sıyrılır gıder belkı ama ılk carpma anında darbeyi cok daha iyi tutar,sonra devreye pantaonun ıçindekı koruma gırecektır dıye dusunuyorum.
Bu arada bugun dainese deri pantalonumu denedım,delta pro, gerçekten çok sağlam ve çok rahat ettim,full deri olmasına rağmen. kendı actıgım baslıgı guncelleyecegım ama burda mevzu gecerken yazayım dedım.
artçıyla teker yapan tavaya kırılmış yumurta oldu. kaskımızı takalım gideceğimiz yöne bakalım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)