Bende 11 yıldır üyeyim benzer şeyleri yaşamışız, en son ukte kalmasın dedim yaş 33 oldu ehliyet kursuna başvurdum full ekipmanımı aldım. Cumartesi A sınıfı ehliyet sınavım var, sonra eğitim ve CBR 125 ya da Cbr 250 almayı düşünüyorum.
Bu gidişle benim olacağımda bu arkadaş gibi
[QUOTE=DKN;4115950]sizi hatırlayamadım
Çok fazla yazmadım genelde okuyorum, son yıllarda da pek aktif değildim forumlarda o yüzden hatırlamamanız doğal.
İstanbul'da yaşıyorum, işe git gel 70 km
yolum var, otomobille gidiş geliş min. dört saatim trafikte tükeniyor, motosiklet ile çıkarsam her gün üç saat fazla yaşamış gibi hissediyorum..
2 teker daha tehlikeli olsada trafikle boğusmadigim icin stres yaşamadan hayata devam ediyorum, hafta sonu biryerlere gitmek istesek yine aynı senaryo geçerli..
bazen sizin gibi düşünüyorum tamam bu meret çok tehlikeli ama otomobil içinde geçen saatleri de yaşanmamış sayıyorum, hiç olmassa motosikletle mutluyum diyorum ve dengeyi sağlamak adına max. konsantrasyonla gayet temkinli sürerek hayatta kalma süresini artırmaya çabalıyorum :D
cup bile olsa alın... yavaş yavaş büyüteceksiniz emin olabilirsiniz
Ayni fikriyatı paylaşıyoruz çoğu boturcu da böyledir sanırım. Ama isin en güzel kısmı da o rüzgarı göğüslemek yok mu yedikçe kolu cevirirsin cevirdikce yüreklenirsin iste bütün mesele bu bence..
Benimde bir arkadaş var, yıllardır bakar durur modellere,gidip de bir motor alamadı,
Onun zevki incelemek,zihinsel motor kullanmak.
Sanırım sizinki de o hesap,sanal motosiklet kullanmak da bir zevk demek ki.
bende 12 yıllık üyeyim.. 2000 yılından bu yana hiç motorsuz dolanmadım
Motor alacak mı arkadaş?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)