Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Bıktım Hindistan İncelemesi İzlemekten..

REKLAM ALANI

Motosikleti
    BMW F 750 GS
    Bence orta veya küçük sınıf motorlar için çok profesyonel testler olmasına gerek yok. Anlatan kişi objektif olsun, kafasından saçma sapan şeyler uydurmasın yeterlidir. Bunları çekenler belki performans, yol tutuş vs ölçecek seviyede değillerdir ama en azından kullanıcı olarak fikirlerini söyleyebilirler. Böyle bir motoru 3000 km kullanmış bir amatörün yorumu bana göre 2 saatlik test eden profesyonelden daha değerlidir. Ben aksiyon kamerasıyla anlatım yapan pek çok arkadaşı zevkle izliyorum ve tanıttıkları motorlar hakkında fikrim oluşuyor. Motor SS sınıfı veya büyük cc motorsa o zaman motoru sınırlarında sürebilen birinin incelemesi daha güzel olur tabi ki... Zaten bu tip motorların sahipleri millet okuyup faydalansın diye video çekmeye de pek tenezzül etmiyorlar.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Ramzey Karaca 100
    Alıntı burakofly adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dediklerinizin coguna katilmakla beraber. Bir radyo tv sinema mezunu en az 10 a yakin filmde calismis. Sayisiz dizi setinde bulunmus. Kendine ait filmleri olan biri olarak sunu soyleyebilirim ki. Barkin beyin cekimlerinin maliyeti sinemaci litaraturunde sifir maliyet..
    Hintlilerin cektikleri yukaridaki incelemeler ise maliyetli isler..
    barkin beyin incelemerinde giris jenerigi disinda hersey. ufak bir ekipman yatirimi ile sifir maliyet ile cekiecek yapimlar.
    (Peki zaman maliyeti?Senin o videoyu izlemeni sağlayacak donanıma sahip kişinin üst-orta düzey beyaz yaka bir iş yerine sokaklarda emanet motorlarla deneye yanıla mı yapacak işini ? Valla abi bak birkaç haftadır video filan yok youtube da ben sıkılıyorum açıkçası.Bir forum var siz değerli arkadaşların yararlı muhabbeti bir AEA.Abartmadan kıymet bilelim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:02 ----------

Alıntı sanausbe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Türk halkı için harcanan zaman hep sıfır maliyet zaten... Mimar bina çizer; "ne olacak canım, iki çizik attırdın", doktor hasta bakar; "yahu bi reçete yazıverdin"dir bizim için.

Bir motor için tam gün çekim, 1 gün motoru alıp bırakma, 1 gün de kurgu olsa, 3 gün harcanır, en hızlı ihtimalle. 6-7 motor veya bişey testi yapsa, 20 çalışma günü eder.

Hem sinemacılar, hem Barko,hem de toplumdakilerin çoğu harcadığı emeğin karşılığını alamadığından alışmışız bu duruma, harcanan zamanı "sıfır" maliyet olarak görmek doğal hale gelmiş. Yazık hepimize.
    (Dostum mejını görmeden yazmıştım üstteki mesajı,eyvallah güzeldi

dovahhkin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xmax 250 ABS
    Barkın adam gibi yapmaya çalışıyor Ona bile herkes bok atıyor sallıyor, TÜRKİYE'DE OLMAZ. ÇÜNKÜ İŞİNİ DÜZGÜN YAPAN ADAMI BURDA SEVMİYORLAR.

Ya Allah aşkına Dergi çıkacak öyle mi? Niye? Motosiklet fuar bileti (senede 1 kere) 50 lira veremedi adamlar. Çok dedi. Katılım az oldu.

Ben sadece buna bile bakarak bu sektöre girmem.
    mgokhan57 bunu beğendi.
    Suzuki AN125 47000Km,Sym Gts 250ievo 4000km,CBR 125 6500Km, ,Kawasaki Ninja 250R 14000km
    Yamaha Xmax250 ABS 7000km, KTM Duke 200 ABS 3100km Yamaha Xmax250 8000km, Xj6n 18000km Xmax 250 Yollarda..

Potenza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bmw S1000 RR HP4 & Aprilia Sr150 2T
    Bende bıktım,ne yiyorlar ne içiyorlar anlamıyorumki, kokuları da siniyor galiba motorlarına.
    Isındı mı kedi çişi gibi bir koku geliyor bu hint mallarından ) :p :D :p

Motosikleti
    Yamaha MT-25
    Hintliler, İngiliz sömürgesi oldukları için ingilizce çok iyi biliyorlar. Bu avantajı kullanarak, yazılımda çok ileriler. Bu sayede teknolojiyle, kameralarla, youtube larla haşırneşir oluyorlar. Bizim millet 4 bin liralık telefonu candycrush oynamak için kullanıyor. Kimsede el veya kask kamerası yok. Olanların sayısı çok az. Alım gücü düşük, ürünler pahalı.

İncelemeye, araştırmaya bilgiyi paylaşmaya açık değiliz. Kimse bindiği taşıtın kullanım kitapçığını okumuyor. Hangi bakımda ne yapılacak bilmiyor. Ustaların teknik bilgisi yok. Millet bindiği motorun özelliklerini bilmiyor ki bana neyi çekip anlatacak. Egzos sesi koymuş, gaz verince böyle ses çıkıyor diyor. Uzun-kısa far düğmesinin yerini falan anlatıyorlar çekimlerde. Lan onu ben de biliyorum.

Vel hasıl kelam, çekim yapma vizyonumuz yok. Çekim yapacağımız ürünü tanıtacak bilgimiz de yok. Neyi çekeceğiz? Bön bön hintlilere bakar dururuz.

mgokhan57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Forza 250 2022
    Alıntı burakofly adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dediklerinizin coguna katilmakla beraber. Bir radyo tv sinema mezunu en az 10 a yakin filmde calismis. Sayisiz dizi setinde bulunmus. Kendine ait filmleri olan biri olarak sunu soyleyebilirim ki. Barkin beyin cekimlerinin maliyeti sinemaci litaraturunde sifir maliyet..
    Hintlilerin cektikleri yukaridaki incelemeler ise maliyetli isler..
    barkin beyin incelemerinde giris jenerigi disinda hersey. ufak bir ekipman yatirimi ile sifir maliyet ile cekiecek yapimlar.
    Burak bey, madem o kadar deneyimlisiniz ve bu işler 0! maliyetli. Neden bu engin bilginizden bizi de faydalandırmıyor musunuz? Çok ciddi söylüyorum siz böyle incelemeler çekin, izlemeyen namerttir.
    gibigibi1985 bunu beğendi.
    Bir gün olacak dedim, oldu

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)