ya hep ya hiç kafasında olduğumdan kararsız bile kalmadım. xmax 250 gibi bi seçenekte yoksa o paraya doğan slx alınır
Değerli mehmet_2026 boyun 175 den az ise rx3i yi düşünme. 175 den fazlaysan sıkıntısız binersin. Çadırdan kamptan bahsediyorsun. Kampçının motorudur
rx3i evo. Uzun yolda üzmez ,titreşimi çok az ,sıvı soğutma, enjeksiyon ,3 çantada 65 litre çanta kapasitesi düşük değil orta yakıt, sıkıntısız yedek parça
seni güzeller güzeli ülkemin her yerine götürür. SELAMLAR.
Benelli, Bajaj'dan cok farkli degil. TNT 25'de de zirilti, stop etme, sargi yakma vs. gibi sorunlar var. Ayrica servis hem yaygin degil hemde genelde kalitesiz.
Kullanici dostu 250cc inazuma ve cbr 250'dir. KTM ve Yamaha'nin 250cc'leri de vukuatli.
Benneli tnt 25 şehir içi memnunlarda uzun yolda çok yoruyor diyorlar. 110 dan sonra titreşim yormaya başlıyormuş. (kullanmadım forumda okuduklarımdan anladıklarım)
Zırıltı yanlış montaj yüzünden oluyor genelde. Malum, ülkede tork anahtarı diye bir şey yok. Depo altına şilte serilince sorun çözülüyor.
Stop etme sorunu yok. İlk parti cihazlarda yazılım ya da oksijen sensörü sorunluydu. 6 aydır kimsede stop sorunu duymadım.
Sargı yakma sıkıntısı var. Belki gene ilk seriyle alakalıdır, sonradan alanlarda pek görülmüyor.
Servis konusunda da haklısınız. Servis varla yok arası, geneli merkezle motor arasında aracılık yapıyor sadece.
RX3 kamp yapılabilecek, çantalarının üzerine çadır v.s. kamp malzemelerini de atabileceğin güzel bir motor. Yakın dönemde Face sayfalarında denk geldim, 30 - 35.000 km. yapmış rx3 motorsiklet fotografları paylaşılmıştı. İncelenmeli diye düşünüyorum. Şimdiden seçiminiz hayırlı olsun.
Arladaşlar 2014 model sym wolf kazasız 11.000 km de aksesuarda var ufaktan, elimdeki para yetiyor bir miktarda bana kalıyor alınır mı ?
Yazın uzun yola gezilere çıkacağım kamp atacağım dağ başında yarı yolda bırakmaz değil mi beni
Acil yorum arkadaşlar
Kamp yapmayi seviyorsan en mantikli makine bu sartlar altinda RX3
Daelim Daystar benim motorum. Çok memnunum. Tavsiye ederim. Diğerlerini bilmiyorum...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)