Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

8.000-9.000 arası motorlarda kararsızım

REKLAM ALANI

Motosikleti
    CBR250R Repsol/SATILDI
    Alıntı whitedeamon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    200ns nasıl supersport birincisi ya.Makina naked.Öyle ayrı bir katagori ödülü falan mı var onun birincisi mi?
    Ya 10 küsür bine verince rs modelini, satıldı baya. onu diyorlardır. Mal kötü, birinci olsa ne olur.
    Evet Manuş Baba dinliyor, kitap, gazete okuyor ve düşünüyorum...
    Düşünün, düşünmekle ölmüyor insan...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200NS
    Alıntı mehmet_2026 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    S.a arkadaşlar parama göre 2. El motorlara baktım forumlara girdim okudum videolar izledim ama keşke yapmasaydım )) şu yazacağım motorlardan hangisini alsam daha az skıntı yaşarım bide size sorayım
    Naked ve cruiser karışık çünkü bütçe kısıtlı olunca her seçeneği değerlendiriyorsun
    Bajaj pulsar 200 ns
    Sym wolf 250ni
    Benelli tnt25
    Hysoung qv 250
    Dealim daystar 250
    Mondial Rx3i evo

Bazıları 9.000 den yüksek artık iyi pazarlık yapıp biraz borç alıp arayı kapatacaz
    Aleykümselam

Bu şeçeneklerden sonra Benelli Tnt 25

DKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ya hep ya hiç kafasında olduğumdan kararsız bile kalmadım. xmax 250 gibi bi seçenekte yoksa o paraya doğan slx alınır

Felis Leo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HHH
    O paraya inazuma alırsın.

bursalıali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial RX3İ EVO-Honda Falcon NX4- FYM 250
    Değerli mehmet_2026 boyun 175 den az ise rx3i yi düşünme. 175 den fazlaysan sıkıntısız binersin. Çadırdan kamptan bahsediyorsun. Kampçının motorudur
    rx3i evo. Uzun yolda üzmez ,titreşimi çok az ,sıvı soğutma, enjeksiyon ,3 çantada 65 litre çanta kapasitesi düşük değil orta yakıt, sıkıntısız yedek parça
    seni güzeller güzeli ülkemin her yerine götürür. SELAMLAR.
    efendy06 bunu beğendi.

Motosikleti
    Bajaj - Pulsar 200 RS
    Benelli, Bajaj'dan cok farkli degil. TNT 25'de de zirilti, stop etme, sargi yakma vs. gibi sorunlar var. Ayrica servis hem yaygin degil hemde genelde kalitesiz.

Kullanici dostu 250cc inazuma ve cbr 250'dir. KTM ve Yamaha'nin 250cc'leri de vukuatli.

Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200 NS 2017
    Benneli tnt 25 şehir içi memnunlarda uzun yolda çok yoruyor diyorlar. 110 dan sonra titreşim yormaya başlıyormuş. (kullanmadım forumda okuduklarımdan anladıklarım)

Mamba09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati Scrambler & Italjet
    Alıntı Felis Leo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    O paraya inazuma alırsın.
    Arkadaş farklı bi yerden tutmuş bunu düşünmemiştim. Ben Ocak ayında inazuma aldım. Çok acil falan diye satan bi adam 9750ye ilana koymuştu. Noteri de ona ödeterek 9bin'e aldım. Alırsın yani 9 bine.

Motosikleti
    Honda Cb500f & SYM Joymax Z+
    Alıntı cxe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benelli, Bajaj'dan cok farkli degil. TNT 25'de de zirilti, stop etme, sargi yakma vs. gibi sorunlar var. Ayrica servis hem yaygin degil hemde genelde kalitesiz.
    Zırıltı yanlış montaj yüzünden oluyor genelde. Malum, ülkede tork anahtarı diye bir şey yok. Depo altına şilte serilince sorun çözülüyor.
    Stop etme sorunu yok. İlk parti cihazlarda yazılım ya da oksijen sensörü sorunluydu. 6 aydır kimsede stop sorunu duymadım.
    Sargı yakma sıkıntısı var. Belki gene ilk seriyle alakalıdır, sonradan alanlarda pek görülmüyor.

Servis konusunda da haklısınız. Servis varla yok arası, geneli merkezle motor arasında aracılık yapıyor sadece.

RX3 kamp yapılabilecek, çantalarının üzerine çadır v.s. kamp malzemelerini de atabileceğin güzel bir motor. Yakın dönemde Face sayfalarında denk geldim, 30 - 35.000 km. yapmış rx3 motorsiklet fotografları paylaşılmıştı. İncelenmeli diye düşünüyorum. Şimdiden seçiminiz hayırlı olsun.

Arladaşlar 2014 model sym wolf kazasız 11.000 km de aksesuarda var ufaktan, elimdeki para yetiyor bir miktarda bana kalıyor alınır mı ?
    Yazın uzun yola gezilere çıkacağım kamp atacağım dağ başında yarı yolda bırakmaz değil mi beni
    Acil yorum arkadaşlar

Motosikleti
    Bajaj - Pulsar 200 RS
    Kamp yapmayi seviyorsan en mantikli makine bu sartlar altinda RX3

Motosikleti
    Daelim Daystar 250
    Daelim Daystar benim motorum. Çok memnunum. Tavsiye ederim. Diğerlerini bilmiyorum...

Alıntı mehmet_2026 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arladaşlar 2014 model sym wolf kazasız 11.000 km de aksesuarda var ufaktan, elimdeki para yetiyor bir miktarda bana kalıyor alınır mı ?
    Yazın uzun yola gezilere çıkacağım kamp atacağım dağ başında yarı yolda bırakmaz değil mi beni
    Acil yorum arkadaşlar
    adam yurtdışına çıkacakmış haftaya hafta içi gidecem bakmaya
    Yok mu yorum

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)