Kanka biz nisandan sonrasını düşünemiyoruz, sen Üniversiteden mezun olunca diyosun.
Kanka biz nisandan sonrasını düşünemiyoruz, sen Üniversiteden mezun olunca diyosun.
Üniversiteden sonra askere git ,evlen motosiklet asıl üniversitede lazım...
Motosiklet muhabbeti için tabii ki motosiklet forumu doğru yer ancak bu belirsizlikte o kadar uzun zaman sonrasına dair ciddi konuşulması pek mümkün olmadığı için konu geyik muhabbetine dönecektir. Hevesin kırılmasın yada alınganlık sergileme genç. Kimse seni aşağılayıp alay etmiyor. Sadece geyik yapılacaktır. Tadını çıkarmaya bak, en azından hala troll damgası yemedin.
Okumaya niyetliyseniz, çok geç olmadan imla ve noktalama kurallarını öğrenin derim.
Uygundur. Üniversiteyi bitirmenize en az 7-8 sene var. O süre zarfında bu forumu okursanız sorularınızın tüm cevaplarına ulaşır, hatta soran arkadaşlara cevap verecek aşamaya gelirsiniz.
Bende gecen sene böyle hayaller içindeydimde şuan atlatmış sayılırım diğer abilerimizin de dediği gibi bi süre buralada takıl çoğu şey hakkında kafanda soru işareti kalmaz.
Bende seninle aynı yaştayım ve benim düşüncem şuan bu motosiklet işlerine kafa yormanın pek bi manası yok çünkü en erken üniversiteyi bitirip iş sahibi olunca motosiklet sahibi olurum. Buyüzden zamanıyken iyice çalışıp gayret ederek hem sevdiğim hemde güzel maaşı olan bir işim olursa gönlümün istediği motora binebilirim diye... Sende benim gibi düşünürmüsün bilmem , hevesinide çok iyi biliyorum ama işte yukarda yazdığım şeyden başka bir yol yokmus gibi geliyor bana.
Birde foruma hoşgeldin. Kafana takılan soruları ilk önce forumda araştırıp sormazsan eski üyeler biraz huysuzlanabilir ama çok takma. Saygılar
Kes traşı, ver kontra'yı!
Aga be duygulandım yemin ediyorum . Ben 3 yıl bu forumlarda gezdim, kaç tane hesap açtım ve hep kendimi büyük gösterdim bu muameleyi görmeyeyim diye. Cesaretli çocuk, aramızda 2-3 yaş var. Çok uzun zaman önce değil 3 yıl boyunca hayalleriyle uyurdum, 7 ay önce ilk motosikletime kavuştum. Şimdi ise daha büyüğünü istiyorum, hayaller kuruyorum. Sonu yok bu sevdanın, gelmeyecek hiç sonu. Hayallerin için çabala, kötü örnek biliyorum ama ben hayallerim için okulu açığa aldım. YAŞAYAMADIĞIN BİR HAYAT SENİN DEĞİLDİR DOSTUM.
Yeni uyandım, ne yazdığımdan emin değilim. Yarın okuyup daha güzelini yazarım
15-18 yaşlarında bende senin gibiydim.araba ilanlarına bakardım,düşük bütçeli beni aşmayacak,beğendiğim bütün arabaların artılarını eksilerini saatlerce okurdum,öğrenirdim,kıyaslama yapardım.Sonra noldu biliyon mu hepsi çöp oldu.gereksiz bilgi oldu.Hiç araba sahibi olamadım.vaktim boşa geçti.Hele sen 10 yıl sonrasının sigortasını sormuşsun,cbr 125 sormuşsun.Bu işte bi tuhaflık var hacı
Sana tavsiyem derslerine asıl okulunu bitir.Önceliğin derslerin olsun.Motorada arta kalan zamanlarda bakarsın.
Caiz değildir
muhtemelen 10 sene sonra ilk motorum diye gelip burda konusunu açıcak. şimdiden para biriktirmeye başlarsan mt125 gibi bişey alabilirsin erman. 10 sene sonra yine şuan ki gördüğün modeller olur en fazla bi abs eklenir belki kafanda ki motora o kadar. şimdiden modeli belirle hedefe odaklan
Yaş 15 üniversite bitecekte motor alacanda kim öle kim kala, küçükken büyüyünce doktor olucam a benziyo bu iş..
Doğmamış bebeğe don biçmek!
gideceğime göre bildiğim anlamına mı geliyo.. akrabalarına sormuyoda bana soruyo.. yada, iki sn ayırıp araştırmıyo.. veya, bizimle gelmeceyeceği halde bana sorup boşa oyalıyo gibi düşünmüş olabilir. konuyu kitlemiş o yüzden burdan yazıyorum grafik olarakta paylaşıyorum
[COLOR="Silver"]
https://amerikapostam.files.wordpres...ng?w=700&h=412[/QUOTE]
bu da bayanlarıda kapsayan tablo
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)