Merhaba arkadaslar, sonunda motosikletimi sattim bu cuma aksami saat 4:45 civari. Motosikletimle cok guzel anilarim olmadi aslinda ama cok guzel bir motordu, hic sıkıntı cikartmadi. zaten sifir km motor cin malida olsa sorun cikartmaz fakat 10 yil binsem yine ayni kalacakmis gibiydi.
7 ay kullandim, ilk motosikletimdi ve cok sevmistim. Alismam cok zor olmadi 1-2 gun icinde alistim. Gercekten guzel kullaniyordum, hic dusme kalkma durumum olmadi. Bir defa önüme aniden arac cikti ondada sogukkanliligimi korudum cunku kendime guveniyordum, kaza bela olmadan atlattik.
Motosiklete yeni baslayacak olan varsa beni örnek almasin, motoru alip 1-2 gunde ogreneceksiniz diye bir sey yok. Muhakkak kaza yaparsiniz, dusersiniz kalkarsiniz oyle ogrenirsiniz yavas yavas. Ben arabayida 1-2 saat icinde ogrenmis birisiyim. Herkes boyle olacak diye bir kural yok, fakat cok zor bir seyde degil gozunuzde buyutmeyin.
Sattigim motor Bajaj Pulsar 200NS'di, alacak arkadaslara tavsiye ediyorum. Taş gibi motor, sadece surekli arkadasinizla, sevgilinizde gezen biriyseniz arka selesi sizi uzebilir uzun yolda, onun disinda cok atik bir motordu.
Artik motosiklet almayi dusunmuyorum, benden buraya kadarmis. Kirdigim birileri varsa ozur diliyorum, hoscakalin.
kararsiz.