selam arakadaşlar x max 250 var bugün şanzımanın ordan yağ kaçırdığı farkkettim bana malyeti ne olur çok az miktara kaçırıyor ama pipirikli bir adamım
selam arakadaşlar x max 250 var bugün şanzımanın ordan yağ kaçırdığı farkkettim bana malyeti ne olur çok az miktara kaçırıyor ama pipirikli bir adamım
neresinden kaçırıyor foto atsaydın
şanzımann keçelerinin ordan kaçırıyor gibi geldi ama foto atamadım
Sen bir foto bile koyamazken bizden doğru cevabı yazmamızı istiyorsun. Bütün keçe conta ne varsa hepsini değiştir. O zaman yağ kaçırmaz...
x max te şanzıman varmı ki yağ kaçırsın..
hocam haklısın da atamadım bu moora 20bin bakımında detaykı olaark neler değişior bilen var mı
CVT şanzıman kapak contası değişir. Servisinde 40-50 lira bişeydir en fazla.
Bütün scooterlerde şanzıman vardır. Ama vitesli motorlarınki gibi değildir.
Benim motorda da (XCITY) çok az damlama şeklinde şanzıman yağ kaçağı vardı. Bunu arka jantta yağ damlası lekesinden anlıyordum. Çözümü kendim bulmam gerekti. Aşağıdaki yağ biraz daha kalın galiba. Sızıntı olmuyor. Fakat herhangi bir ustanın onayını almadığım için risklerini bilmiyorum. Kullan diyemem. Ben kullanıyorum.
Yarın20bibn. Bakımına gidecem hayırlısı artık
xmax de önerilen şanjıman yağı 10x40
80-90 numara yağ olmasına olur ancak kalın yağ olduğundan dişlilerin çok ince ayrıntılarının aralarına girmesi ve yağlama yapması 10x40 gibi olmayacağından ileriye dönük olarak çabuk aşınmalara yol açar
90 numara yağ araçların diferansiyellerinde kullanılıyor genelde,diferansiyelde ince küçük çaplı dişli olmadığı için problem olmaz
araç şanzımanlarında aşınmadan ötürü ses ve boşluk olduğunda 90 no kullanılır ancak vites geçişleri zorlaşıyor kalınlığından ötürü
Sabah dadaş motorun yolunu tutacaz 20 gündür kullanıyorum çok memmunum valla
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)