teşekkür ederim.chocolateman adlı üyeden alıntı
zaten inançlı da olsak inançsız da olsak aynı makul gerçeklerde anlaşabilmek, ahlaklı ve onurlu yaşayabilmek mümkün.
teşekkür ederim.chocolateman adlı üyeden alıntı
zaten inançlı da olsak inançsız da olsak aynı makul gerçeklerde anlaşabilmek, ahlaklı ve onurlu yaşayabilmek mümkün.
[url=http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?p=334281#post334281]Melabaa![/url]
rabbim rahmetiyle yargılasın.bu vefat eden amcamıza oturduğumuz yerden yollayabileceğimiz en büyük hediye sanırım bir fatiha..
mehmet arıkök .r6 vale rossi.gaziantep
Allah rahmet eylesin herkes tam korumalı ve dikkatli olsun lütfen gerçi bende halal tam korumalarımı alamadım ama yavaş yavaş tamamlıyorum
sevgili arkadaşlarım,
herbirinize tek tek teşekkür ederim çünkü bu topiğin 5 sayfaya bile ulaşacağını düşünmezdim...
Bugün, dünden farklı olalım, gelişelim...
ya çok dogru söylüyosunuz cok kötü oldum ama şunuda unutmayalım ki sonuçta türkiye de yaşyoruz ne kadr dikkatde etsek ne kadr donanımlıda olsak fayda etmio şu irenç hayatta bence önemli olan karşımızdaki kşiyi eğitmek.
Abi bi acayip oldum yaa Allah yakınları varsa sabır versin ne diyelim bir şey gelmiyor elden
___KILIÇ___
[B] ยภยtยlคภlคг ยภยtคภlคгı ครlค ยภยt๓คzlคг ¤ۣۜ __ к ı ℓ ı ç __ [/B]
dıkkatlı olammız laızım motor sakaya gelmez cıddı bır ıs motor surmek
Yeni yine yeniden
offff çok dikkatli olmamız lazım ve de tam korumalı. allah yakınlarına sabır versin.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)