KTM alınır mı? KTM motorlarda sevmeyeceğiniz 5 şey
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar,
İnternette dolaşırken denk geldi, paylaşayım dedim.
KTM Duke 200, KTM RC200 hakikaten çok hoş motorlar. Pekiyi KTM alınır mı? KTM motorlarda sevmeyeceğimiz şeyler var mıdır?
Hintli kardeşlerimiz kullanmışlar test etmişler (malum KTM motorlar "Made in India by Bajaj") ve "KTM motorlarda sevmeyeceğimiz 5 şey" isimli bir video oluşturmuşlar
Keyifle izlemeniz dileğiyle...
https://www.youtube.com/watch?v=4B2jIvXPW_0
Not: KTM'ciler sakın gelip bana çatmayın, şikayetinizi MotorBeam ekibine iletin, bu videoyu ben çekmedim
Reklamlar
-
Benim KTM de sevmediğim tek şey fiyatı, gerisi teferruat
-
Keçe patlatmasi
Km göstergesinin bozulmasi
Yolda giderken vites peginin titresimden sallanmasi
Ama verdiği tat başka.
-
Videoya bakın videoya esas malzeme orada
-
1190 üretimden kalkti ktm artik batar
-
1- Servislerinin pahalı, eğitimsiz ve vurdumduymaz olması
2- Pahalı, eğitimsiz ve vurdumduymaz servisleri
3- Eğitimsiz ve vurdumduymaz servislerinin pahalı olması
4- Servisinin pahalı olmakla kalmayıp, teknisyenlerinin eğitimsiz ve vurdumduymaz olması
beşinci aklıma gelmedi ama o da servisle ilgiliydi.
http://www.motosiklet.net/forum/mt-a...-problemi.html
http://www.motoron.com.tr/motosiklet...elersin-motoru
-
F54 adlı üyeden alıntı
1190 üretimden kalkti ktm artik batar
Hem daha hafif, hem de daha güçlü 1290 varken mi?
-
KTM japondan şaşmak için çılgın bir bahanedir.
KTM beğenilir ve alınır.
RC8 ve sdr1290 efsanedir, koyu kawacı olmama rağmen ev de modelleri mevcut tek markadır.
2018-19 RC16 street versiyonunu dört gözle bekliyorum.
-
byanmaz adlı üyeden alıntı
Nerdesiniz hangi servise gidersiniz bilmem ama kadikoy spormoto Sabri usta ve ekibi gayet ilgili ve elinden geleni yapan bir servis grubudur.. siz iyilerle karsilasmadiniz veya bir olaydan dolayi pesin hukumlu olabilirsiniz..
-
Parçaları çok pahalı ve bulunmaz hint kumaşı maalesef. Onun dışında bana göre kalitede ilk 3e çok rahat girer.
-
Ne, üç kişi binilemiyor muymuş? Aman tanrım!
-
Sabri isine gelmeyince cirkeflesebiliyor. Expertiz yaptığı motorun deposu delik çıkmıştı. Ktm garanti den değişmesi gereken km göstergesini takmamak için kirk takla attı. Km göstergesini benim kasti olarak bozdugumu iddia etti.
Küfrederek ayrıldım ve. Ktmye elveda dedim.
-
awesomee adlı üyeden alıntı
Nerdesiniz hangi servise gidersiniz bilmem ama kadikoy spormoto Sabri usta ve ekibi gayet ilgili ve elinden geleni yapan bir servis grubudur.. siz iyilerle karsilasmadiniz veya bir olaydan dolayi pesin hukumlu olabilirsiniz..
haklısınız, ya iyi servislerle karşılaşmamışımdır -ki bu da ktm'nin servislerini kötü yapar- veya bir olaydan dolayı servislerin kötü olduğuna hükmetmişimdir ki bu da hükmü peşin vermemişimdir demektir.
Benim Sabri Usta'yla deneyimim sizinkinden farklı. Siz de hükmünüzü vermekte acele etmeyin derim.
Beni spormoto'nun halka ilişkiler sorumlusu (Can Bey, Cem Bey, hatırlamıyorum adını) kendi ifadesiyle bizzat spormotonun patronları adına aradı. Dedi ki "Siz haklısınız, biz haksızız. 3 aylık aküyü garantiden değiştirmemiz gerekirdi. Onun yerine sizi uğraştırmışız. Biz Sabri Ustaya da bilgi verdik. Gidin ona deyin ki bir sonraki bakımınız bedava"
Ben bundan sonraki ilk servisimde Sabri Usta'ya gidip dedim ki, "bak patronların bunu diyor ama ben bedavacı değilim, sen sadece akünün parasını servis ücretinden düş". Adam bunu reddetti. Ben bunu "ilgili ve elinden geleni yapan" diye değil kraldan çok kralcı diye tarif ederim.
-
hasmet adlı üyeden alıntı
Hem daha hafif, hem de daha güçlü 1290 varken mi?
Burada ki 1200 cc nin vergisinden haberiniz yok
Olsa böyle diyemezdiniz
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
F54 adlı üyeden alıntı
Burada ki 1200 cc nin vergisinden haberiniz yok
Olsa böyle diyemezdiniz
Niye? Türkiye'de vergi çok diye KTM niye batsın?
-
KTM Birtek Turkiyede satılmıyor. Batacak bi firma değil.
Endurosunu bilmem ama 1290 Super duke Naked bike olarak hala "Best Naked Bike" sınıfında. Keşke binebilsek
-
ktm rc serisinin en önemli özelliği
böbrek taşlarını düşürüyor.
-
hasmet adlı üyeden alıntı
Niye? Türkiye'de vergi çok diye KTM niye batsın?
1190 üretmiyor diye batsin
Vergi cok degil 1200 ++ cc nin vergisi çok
1190 dan 2.5 kat fazla
Tr de pek talep olmaz
Ne motorlar harcaniyor vergi sistemi yüzünden
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
IRau adlı üyeden alıntı
ktm rc serisinin en önemli özelliği
böbrek taşlarını düşürüyor.
Komik olmaya mı çalışıyorsunuz?
KTM'i benden daha fazla gömen yokken bu yoruma bi tarafımla gülüyorum sayenizde.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:37 ----------
Spormoto distribütörlüğünde KTM alınmaz!
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)